درود
باید مشخصات موتور مشخض باشه تا قابل ارزیابی بشه
این سیستم خیلی قویتر از نیاز شماست و مناسب نیست
پتانسیومتر دیجیتال نیاز به طراحی داره ولی مطمئنا در انجمن موجوده
خودشو تعمیر کن
سپاس
از اینکه وقت میزاربن و پاسخ میدید بسیار ممنونم جناب مهندس.اینکه میفرمایید این مدار قوی هست و واسه موتور تردمیل خوب نیست آیا اگه موتور رو به این مدار وصل کنم مشکلی پیش میاد؟
باتشکر
درود
اشکالی نداره از این مدار استفاده کن ولی چرا خودشو تعمیر نمیکنی؟
سپاس
درود
اشکالی نداره از این مدار استفاده کن ولی چرا خودشو تعمیر نمیکنی؟
سپاس
کلا میخوام یه تجربه و آزمایشی کرده باشم.
مهندس نگفتین که اگه تریستور یا دیودها یا ترانزیستور بسوزه ولتاژ دو سر بار چقدر میشه؟
کهسلام
در برخی از دستگاههای صنعتی ابتکارات حیرت انگیز و بسیار کارآمدی استفاده میشود که کارآیی و طول عمر آنها گویاترین دلیل ارزش و اعتبار آنهاست و تغذیه تقدیمی یکی از آنهاست که جهت تغییر ولتاژ تا 200 ولت با جریان 20 آمپراستفاده میشود.
بطوریکه فقط دو دیود و دو تریستور بخش فوقانی نقشه میتونه متناسب با نیاز ما پر قدرت و بزرگ باشه که حداکثر جریان مجاز را تعیین میکند یعنی با دو دیود و دو تریستور 100 آمپر قادر به دریافت جریان تا 100 آمپر DC هم خواهید بود
بقیه قطعات نقشه همیشه کوچک و با قدرت ناچیز هستند زیرا فقط پالی تحریک را میسازند و لذا همیشه جریان ضعیفی تحمل میکنند.
لازم بذکر است در جریان پایین میتوان از صفر تا 300 ولت و برای جریان زیاد میتوان از صفر تا حدود 200 ولت دریافت کرد
چنانکه سالیان درازی است این مدار بواسطه سادگی و زیبایی فنی و کارایی شگفت انگیز ، یکی از معشوقه های علمی من است .
مشاهده فایلپیوست 78276
کهسلام
در برخی از دستگاههای صنعتی ابتکارات حیرت انگیز و بسیار کارآمدی استفاده میشود که کارآیی و طول عمر آنها گویاترین دلیل ارزش و اعتبار آنهاست و تغذیه تقدیمی یکی از آنهاست که جهت تغییر ولتاژ تا 200 ولت با جریان 20 آمپراستفاده میشود.
بطوریکه فقط دو دیود و دو تریستور بخش فوقانی نقشه میتونه متناسب با نیاز ما پر قدرت و بزرگ باشه که حداکثر جریان مجاز را تعیین میکند یعنی با دو دیود و دو تریستور 100 آمپر قادر به دریافت جریان تا 100 آمپر DC هم خواهید بود
بقیه قطعات نقشه همیشه کوچک و با قدرت ناچیز هستند زیرا فقط پالی تحریک را میسازند و لذا همیشه جریان ضعیفی تحمل میکنند.
لازم بذکر است در جریان پایین میتوان از صفر تا 300 ولت و برای جریان زیاد میتوان از صفر تا حدود 200 ولت دریافت کرد
چنانکه سالیان درازی است این مدار بواسطه سادگی و زیبایی فنی و کارایی شگفت انگیز ، یکی از معشوقه های علمی من است .
مشاهده فایلپیوست 78276
که
با درود خدمت جناب آقای مهندس
تشکر از شما بابت زحماتی که در این سایت میکشین. من این مدار را ساختم و باهاش یه موتور تردمیل رو کنترل کردم ولی تریستورها سریع میسوزه خواستم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید .
ولتاژ موتور حداکثر 180ولت و حداکثر جریان ۷ آمپر هست.
باتشکر