آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام خدمت جناب رسولی.ببخشید دیر شد .برای اثبات صحت گفته هایم چندتا عکس تهیه کردم که تقدیم میکنم.ملاحظه میفرماید که مقاومت 120 کیلویی سالم هست که باگیره 1و2 تست میشود که نتیجه را چندبار خازن 83 میکرو وچندبارهم 50 میکرو آنهم برای پایه های 1و3 تشخیص میدهد که اصلا پایه 3 استفاده نمیشود.و باچند بار فشردن میکرو سوییچ مقدار صحیح را نشان میدهد. بعضی مواقع هم پایه ها را درست مینویسد ولی مقدار رااشتباه که باچند بارفشردن دگمه درست میشود.خلاصه مخصوصا درمورد خازن smd که اطلاعاتی رویش ننوشته .نمیشه به تستر اعتماد کرد وباید حدود ده بار میکرو سوییچ را فشرد تا مطمین شد که مقدار صحیح را نوشته.ببخشید که طولانی شد لطفا راهنمایی کنید.تشکر

سلام
دوست عزیز درسته .
فقط خود دستگاه همراه گیره سوسماری را به آدرس ما ارسال کنید .تا اصلاح و سرویس و باز ارسال شود.

موفق باشید.

samad-ch

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-15
629
2,292
سلام
لطفا قیمت و نحوه ارسال رو پیام خصوصی بفرمایید
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام
دوست عزیز درسته .
فقط خود دستگاه همراه گیره سوسماری را به آدرس ما ارسال کنید .تا اصلاح و سرویس و باز ارسال شود.

موفق باشید.

سلام .استادبزگوار دیروز دستگاه را با گیره سوسماری ارسال کردم .انشااله فردا دستتان میرسد.ببخشید زحمتتان شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام .استادبزگوار دیروز دستگاه را با گیره سوسماری ارسال کردم .انشااله فردا دستتان میرسد.ببخشید زحمتتان شد.

سلام
رسید انشاءالله اصلاح و دو روزه ارسال میگردد.​

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام
رسید انشاءالله اصلاح و دو روزه ارسال میگردد.​

سلام استاد عزیز هنگام ارسال تستر اگه براتون مقدور هست قطعات ساعت دیجیتالی با سون سگمنت که در تاپیک مربوطه توضیح دادین .را برام بفرستید لطفا.(توشهرمافروش قطعات وجود ندارد).منتها با دو عدد آیسی avr که یکی پروگرام شده ویکی خام باشد.آخه میخام پروگرام کردنو امتحان کنم.تاحالافقط آیسیهای اپیرام را خام میکردم ویا کد کلید را در می آوردم.ببخشید طولانی شد لطفا مبلغ قطعات را هم بفرمایید تا واریز کنم. اگه دارین سی دی نرم افزار پروتئوس را هم میخواستم.تشکر

آخرین ویرایش:

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام استاد عزیز هنگام ارسال تستر اگه براتون مقدور هست قطعات ساعت دیجیتالی با سون سگمنت که در تاپیک مربوطه توضیح دادین .را برام بفرستید لطفا.(توشهرمافروش قطعات وجود ندارد).منتها با دو عدد آیسی avr که یکی پروگرام شده ویکی خام باشد.آخه میخام پروگرام کردنو امتحان کنم.تاحالافقط آیسیهای اپیرام را خام میکردم ویا کد کلید را در می آوردم.ببخشید طولانی شد لطفا مبلغ قطعات را هم بفرمایید تا واریز کنم. اگه دارین سی دی نرم افزار پروتئوس را هم میخواستم.تشکر

سلام دوست عزیز
لینک بدید ببینم قطعاتش رو موجود دارم.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام
قطعات این مدار (attiny26 و 1307 ) بصورت smd موجود است .

آقا تستر کاملا سالم هست . اصلا خطا نداد.
فردا دوباره تست می کنم.
نتیجه رو اعلام می کنم.

rezalx

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-11-10
1,127
1,807
سلام آقای رسولی

لطف میکنید قیمت تستر رو پیام بدین ؟ ممنون

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام
قطعات این مدار (attiny26 و 1307 ) بصورت smd موجود است .

آقا تستر کاملا سالم هست . اصلا خطا نداد.
فردا دوباره تست می کنم.
نتیجه رو اعلام می کنم.

سلام .یعنی ترانزیستور وخازن ومقاومت وکریستال و رگولاتور همه smd هستند یا فقط آیسیها.درهر حال فرقی نمیکنه هرچی بود بفرستید.اگه گیت آماده دارین که هیچ وگرنه برد سوراخ دار مناسب برای اینکارو بفرستین .فقط استاد عزیز یادتون نره که آیسی میکرو و1307 را از هرکدوم دوتا بفرستین (زحمت پروگرام یکیشو شما بکشین ویکی خام) مبلغ هم لطف کنین تا واریز کنم .تشکر (سون سگمنت کاتد مشترک هم یادتون نره)+(سی دی نرم افزار پروتئوس برای ویندوز7 64بیتی)

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا