آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام .یعنی ترانزیستور وخازن ومقاومت وکریستال و رگولاتور همه smd هستند یا فقط آیسیها.درهر حال فرقی نمیکنه هرچی بود بفرستید.اگه گیت آماده دارین که هیچ وگرنه برد سوراخ دار مناسب برای اینکارو بفرستین .فقط استاد عزیز یادتون نره که آیسی میکرو و1307 را از هرکدوم دوتا بفرستین (زحمت پروگرام یکیشو شما بکشین ویکی خام) مبلغ هم لطف کنین تا واریز کنم .تشکر (سون سگمنت کاتد مشترک هم یادتون نره)+(سی دی نرم افزار پروتئوس برای ویندوز7 64بیتی)

سلام
آقا مجید فقط ای سی ها SMD هستند. بقیه قطعات عادی هستند. من یکیش رو پروگرم می کنم.
می تونی دومی رو خودت پروگرم کنی؟
اگه می خوای با پروژه ها کار کنی چرا با ATMEGA8 کار نمی کنی ؟ پروژه با این آی سی خیلی زیاده.
یا فقط می خوای این ساعت رو بسازی؟

برد برد یا فیبر سوراخ دار.
attachment.php

برای برد برد تغذیه مخصوص از USB و آداپتور موجود است.

attachment.php

پروتئوس ورژن 7.7 تا 8.1 رو دارم.
و امروز می خوام دستگاه رو برات ارسال کنم.

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام
آقا مجید فقط ای سی ها SMD هستند. بقیه قطعات عادی هستند. من یکیش رو پروگرم می کنم.
می تونی دومی رو خودت پروگرم کنی؟
اگه می خوای با پروژه ها کار کنی چرا با ATMEGA8 کار نمی کنی ؟ پروژه با این آی سی خیلی زیاده.
یا فقط می خوای این ساعت رو بسازی؟

برد برد یا فیبر سوراخ دار.
1.jpg

برای برد برد تغذیه مخصوص از USB و آداپتور موجود است.

1.jpg

پروتئوس ورژن 7.7 تا 8.1 رو دارم.
و امروز می خوام دستگاه رو برات ارسال کنم.

سلام .صبح ساعت 10 سایتو نگاه کردم دیدم پیام نذاشتین ولی حالا که نگاه میکنم ساعت 9/16 پیام گذاشتین نمیدونم جریان از چه قراره !
استاد عزیز لطفا همون بردبرد وآداپتور و پروتئوس ورژن 8.1 برام بفرستین .حالا فعلا این ساعتو علاقمند شدم بسازم تا بعد با راهنمایی وکمک شما پروژه های دیگرو کار میکنم .سعی میکنم اون یکی آیسی را خودم پروگرم کنم (از فایلی که رو سایت قرار دادین یااز آیسی که شما پروگرم کردین) ودر آخر دستگاه درست شد؟ یا اصلا پیش شما ارور نداد

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,121
به نام خدا
استاد هواستان به گیره سوسماری های ساخت برادران چینی باشد که تو بازار ایران موجود میباشد
یکبار ما رو بدجور سرکار گذاشت
این دوستمون هم امکان این هست که گیره سوسماری داره اذیتش میکنه

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
دستگاه درست شد؟ یا اصلا پیش شما ارور نداد

سلام دستگاه درسته . احتمالا ازگیره ها بوده . سیم هاش رو بدون لحیم کاری این چینی ها زدن . لحیم کردم .مشکلی نداره.

به نام خدا
استاد هواستان به گیره سوسماری های ساخت برادران چینی باشد که تو بازار ایران موجود میباشد
یکبار ما رو بدجور سرکار گذاشت
این دوستمون هم امکان این هست که گیره سوسماری داره اذیتش میکنه

سلام جناب اسدی
تشکر از لطفتون اره از گیره های سوسماری این چینی ها بود. حدثتون درسته . گیره رو با دم باریک بدون لحیم کاری پرس کرده بودند.
موفق باشید.

rezalx

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-11-10
1,127
1,807
سلام استاد

من امروز متوجه شدم که تستر استند بای نمیره و مرتب ریست میشه و اگه قطعه برای تست نباشه این ارور رومیده :

Photo0227.jpg

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران

rezalx

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-11-10
1,127
1,807
کلید گیر نداره ممنکنه خراب شده باشه میتونم کلیدروعوض کنم ؟ به محض اینکه آداپتور رو میزنم روشن میشه !

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا