آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام خدمت استاد رسولی .درمورد تستری که به بنده فرستادین تاحالا تمام احتیاجات مرا براحتی جواب داده تنها مشکلی که داره در مورد تست مقاومتهای کیلو اهمی است که اصلا قطعه را نمیشناسه درصورتیکه وقتی با اهم متر اندازه میگیرم قطعه سالمه .ولی مقاومتهای کم اهم را درست نشون میده.برای مثال امروز چندتا مقاومت 330 و130 کیلو اهمی را به تستر وصل کردم که قطعه رانشناخت وچندتاهم مقاومت 1تا33 اهمی را باتستر اندازه گرفتم که درست نشون داد.مشکل دیگه ای که داره اینه که مثلا وقتی یک خازن یا هر چیز دیگه ای را به پینهای 1و2 تستر وصل میکنم تا اندازه بگیرم میبینی تو LCD تستر پینهای 1و3 یا 2و3 را بایه قطعه بی ربط نشون میده وباید دو سه بار دگمه تستر را فشار بدی تاقطعه درست واندزه درست را نشون بده.در ضمن به عرض برسانم که قبل از تست خازنها همیشه آنها را تخلیه میکنم که آسیبی به دسگاه نرسه ولی این مشکلات را دارم لطفا راهنمایی کنید که انها را حل کنم با تشکر.

سلام
.موقع تست و قبل از ارسال برای شما و سایر دوستان مقادیر 2 یا 4.7 مگااهم اندازه وتست میشه.
دو حالت ممکن پیش اومده باشه 1- یایه ای مقاومت کوتاه یا کثیف باشند (چرب ) 2 - یا درست سر جای خود قرار نگرفته یاشند.
با گیره سوسماری تست می کنید یا روی سوکت قرار میدهید؟
تا به حال چنین مشکلی گزارش نشده .!
برای صحت کار ابتدا همین مقادیر مقاومت را تهیه نموده دوباره تست کنید. صحت وسقم قضیه را اطلاع دهید تا نسبت به حل مشکل شما اقدام شود.

بهار من

کاربر vip
vip
کاربر
2014-08-14
756
1,929
فارس
سلام
اقای رسولی قیمت ونحوه کار تستر دیجیتال رابرام بفرست
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام
.موقع تست و قبل از ارسال برای شما و سایر دوستان مقادیر 2 یا 4.7 مگااهم اندازه وتست میشه.
دو حالت ممکن پیش اومده باشه 1- یایه ای مقاومت کوتاه یا کثیف باشند (چرب ) 2 - یا درست سر جای خود قرار نگرفته یاشند.
برای صحت کار ابتدا همین مقادیر مقاومت را تهیه نموده دوباره تست کنید. صحت وسقم قضیه را اطلاع دهید تا نسبت به حل مشکل شما اقدام شود.

سلام .باگیره سوسماری تست میکنم .بقیه موارد را انجام داده اطلاع میدم تشکر از توجه شما

• Like

secure4code

کاربر
2015-02-10
33
93
با سلام و عرض خسته نباشید . لطفاً قیمت دستگاه رو برای من هم ارسال کنید

• Like

hanahmmd

کاربر vip
vip
کاربر
2013-07-14
123
314
سلام لطفا چگونه با گیره سوسماری کار کنیم قرمز بودن شماره 2 برای چیست ایا میشود با این گیرهها قطعات را تست کرد ممنون

• Like

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام لطفا چگونه با گیره سوسماری کار کنیم قرمز بودن شماره 2 برای چیست ایا میشود با این گیرهها قطعات را تست کرد ممنون

سلام
بعضی از قطعات بخاطر کلفت و کثیف بودن و جا نگرفتن داخل سوکت تست می توانید ازگیره سوسماری استفاده نمایید.
فقط رنگش متفاوته چیز خاصی نیست.
بله میتوانید با گیره ها سوسمار هر قطعه ای که پشتیبانی میشود را تست کنید.
ضمنا زمان تست حتما خازن ها تخلیه شود.
موفق باشید.

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام

سلام خدمت جناب رسولی.ببخشید دیر شد .برای اثبات صحت گفته هایم چندتا عکس تهیه کردم که تقدیم میکنم.ملاحظه میفرماید که مقاومت 120 کیلویی سالم هست که باگیره 1و2 تست میشود که نتیجه را چندبار خازن 83 میکرو وچندبارهم 50 میکرو آنهم برای پایه های 1و3 تشخیص میدهد که اصلا پایه 3 استفاده نمیشود.و باچند بار فشردن میکرو سوییچ مقدار صحیح را نشان میدهد. بعضی مواقع هم پایه ها را درست مینویسد ولی مقدار رااشتباه که باچند بارفشردن دگمه درست میشود.خلاصه مخصوصا درمورد خازن smd که اطلاعاتی رویش ننوشته .نمیشه به تستر اعتماد کرد وباید حدود ده بار میکرو سوییچ را فشرد تا مطمین شد که مقدار صحیح را نوشته.ببخشید که طولانی شد لطفا راهنمایی کنید.تشکر

آخرین ویرایش:

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام کیفیت عکسها بالاست آپ نمیشود فردا دوباره انجام میدم

پیوست‌ها

• 73.1 کیلوبایت بازدیدها: 125
  • Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا