سلام خدمت استاد رسولی .درمورد تستری که به بنده فرستادین تاحالا تمام احتیاجات مرا براحتی جواب داده تنها مشکلی که داره در مورد تست مقاومتهای کیلو اهمی است که اصلا قطعه را نمیشناسه درصورتیکه وقتی با اهم متر اندازه میگیرم قطعه سالمه .ولی مقاومتهای کم اهم را درست نشون میده.برای مثال امروز چندتا مقاومت 330 و130 کیلو اهمی را به تستر وصل کردم که قطعه رانشناخت وچندتاهم مقاومت 1تا33 اهمی را باتستر اندازه گرفتم که درست نشون داد.مشکل دیگه ای که داره اینه که مثلا وقتی یک خازن یا هر چیز دیگه ای را به پینهای 1و2 تستر وصل میکنم تا اندازه بگیرم میبینی تو LCD تستر پینهای 1و3 یا 2و3 را بایه قطعه بی ربط نشون میده وباید دو سه بار دگمه تستر را فشار بدی تاقطعه درست واندزه درست را نشون بده.در ضمن به عرض برسانم که قبل از تست خازنها همیشه آنها را تخلیه میکنم که آسیبی به دسگاه نرسه ولی این مشکلات را دارم لطفا راهنمایی کنید که انها را حل کنم با تشکر.
سلام
.موقع تست و قبل از ارسال برای شما و سایر دوستان مقادیر 2 یا 4.7 مگااهم اندازه وتست میشه.
دو حالت ممکن پیش اومده باشه 1- یایه ای مقاومت کوتاه یا کثیف باشند (چرب ) 2 - یا درست سر جای خود قرار نگرفته یاشند.
با گیره سوسماری تست می کنید یا روی سوکت قرار میدهید؟
تا به حال چنین مشکلی گزارش نشده .!
برای صحت کار ابتدا همین مقادیر مقاومت را تهیه نموده دوباره تست کنید. صحت وسقم قضیه را اطلاع دهید تا نسبت به حل مشکل شما اقدام شود.