آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران

royaali

کاربر
2015-07-25
115
341
با سلام : از آقای رسولی از بابت این دستگاه تشکر می شود دستگاه فوق العاده و بی نظیری است . بنده یک دستگاه خریدم واقعا کمک می کنه !

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام خدمت جناب رسولی دسگاه به دستم رسید خیلی عالیست واقعا دستت مریضاد.سوالیکه داشتم درمورد تست رگولاتور سه پین هست که ایا میتوان از خراب بودن آن مطمین بود یانه. تو یه برددزدگیر وقتی رگولاتور 78l05را ازبرد بیرون میارم ولتاژ بین دوپایه ورودی 12ولته ولی وقتی رگولاتورو میزارم سر جاش 3ولت مییشه وخروجی هم1ولت . تشکر ازپاسختون.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام خدمت جناب رسولی دسگاه به دستم رسید خیلی عالیست واقعا دستت مریضاد.سوالیکه داشتم درمورد تست رگولاتور سه پین هست که ایا میتوان از خراب بودن آن مطمین بود یانه. تو یه برددزدگیر وقتی رگولاتور 78l05را ازبرد بیرون میارم ولتاژ بین دوپایه ورودی 12ولته ولی وقتی رگولاتورو میزارم سر جاش 3ولت مییشه وخروجی هم1ولت . تشکر ازپاسختون.

سلام دوست عزیز
ارادتمندم.
با تستر فقط از اتصال بودن تمام پایه ها می تونید به خرابی ان پی ببرید.
احتمالا در خروجی ای سی رگولاتور اتصالی وجود دارد. باعث می شود خروجی کم شود. امکان دارد ای سی رگولاتور داغ هم شود. چون بیش از 500 میلی آمپر
نمی تواند جریان دهد.
بهترین راه برای تست مدار استفاده از یک منبع تغذیه با نمایشگر آمپر و ولتاژ است .
ولت را روی 5 قرار بدید و به پین خروجی ای سی رگولاتور روی برد بزنید ببینید چقدر جریان می کشد.
اگر بیش از حد بود ای سی سالم است.

behzadgolab

کاربر vip
vip
کاربر
2010-05-31
236
567
63
rasht
با سلام آقای رسولی لطفا قیمت و نحوه دریافت رو ارسال نمایید باتشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

majid411

کاربر
2015-02-08
116
170
سلام خدمت استاد رسولی .درمورد تستری که به بنده فرستادین تاحالا تمام احتیاجات مرا براحتی جواب داده تنها مشکلی که داره در مورد تست مقاومتهای کیلو اهمی است که اصلا قطعه را نمیشناسه درصورتیکه وقتی با اهم متر اندازه میگیرم قطعه سالمه .ولی مقاومتهای کم اهم را درست نشون میده.برای مثال امروز چندتا مقاومت 330 و130 کیلو اهمی را به تستر وصل کردم که قطعه رانشناخت وچندتاهم مقاومت 1تا33 اهمی را باتستر اندازه گرفتم که درست نشون داد.مشکل دیگه ای که داره اینه که مثلا وقتی یک خازن یا هر چیز دیگه ای را به پینهای 1و2 تستر وصل میکنم تا اندازه بگیرم میبینی تو LCD تستر پینهای 1و3 یا 2و3 را بایه قطعه بی ربط نشون میده وباید دو سه بار دگمه تستر را فشار بدی تاقطعه درست واندزه درست را نشون بده.در ضمن به عرض برسانم که قبل از تست خازنها همیشه آنها را تخلیه میکنم که آسیبی به دسگاه نرسه ولی این مشکلات را دارم لطفا راهنمایی کنید که انها را حل کنم با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا