سلام استاد گرانقدرم.
بنده در اطراف معمای مطرح شده از طرف شما که فکر میکنم سؤالاتی برام پیش میاد که برای روشن شدن موضوع برای خودم و برای اطمینان از درست بودن مبنای استدلالاتم مجبورم تا اون سؤالات رو ازتون بپرسم. حالا اگه در این بین سؤالاتی هست که منو به پاسخ معما نزدیک میکنه تقصیر من نیست چون سؤالم در اثر فکر کردن به همون معما برام ایجاد شده.
به هرحال قصد آزارتون رو ندارم و هدفم واقعاً و خالصانه، کسب علم و یادگیری است. ( من نه تعمیرگاه دارم و نه درآمدی از این راه دارم )
بله حق با شماست و یکی از روشهای من برای پیدا کردن اشکالاتم، سؤال کردن از اساتید هست. شاید چون راحتترین و سهل الوصول ترین راه هست اما واقعاً منش من فقط سؤال کردن نیست بلکه مدتهاست که دارم در اطراف موضوع فکر میکنم و سؤالات هم در اثر همین فکر کردن ها ایجاد شده.
بله ایکاش ما جوانها این ویژگی بسیار خوب یعنی تلاش و پشتکار زیاد رو از شما بزرگواران یاد بگیریم.( که البته داریم سعی میکنیم)
تا همین اندازه هم بسیار بنده رو مورد لطف بی نظیر خودتون قرار دادین و مرا مدیون و ممنون و شرمندۀ خودتون کردین.
بینهایت سپاسگزارم
درود
از لطف شما سپاسگزارم
هرگز سوالی که موجب انتقال و ارتقاء اطلاعات بشه نه تنها در حد بضاعتم بی پاسخ نمیذارم بلکه خوشحال هم میشم
زیرا
اولا کسی که سوال میکنه بواسطه تلاش و تحقیقی که میکنه به نظر من حق ویزه ای پیدا میکنه و باید مورد توجه ویژه قرار بگیره
ثانیا کسی که سوال میکنه به درک نسبی رسیده و لذا حیفه که کاملتر و مفیدتر نشه بویژه که درک ناقص از هر پدیده ای گاها ممکنه منجر به ضرر و زیان و حوادث سنگینی بشه.
اما بابت سوالی که مطرح میشه تحلیل های نامرتبطی بر پایه احتمالات مطرح میفرمایید که اصلاح کنم تا ابهامات و تناقضاتی که در جریان تحقیق و بموجب تحلیل نادرست مشاهده فرمودید اصلاح بشه بخصوص که مرتبط با سوال هم نیست.
البته درسته که عمده سوالات الکترونیکی درخصوص هر دستگاهی بنوعی مرتبط با سوالات ابتدایی و الفبای الکترونیک هم هست ولی منم باید وقت کافی داشته باشم.
مثلا درسته که در مورد وظیفه خازنی که مورد سوال است رفع ابهاماتی درخصوص اغلب مفاهیم الکترونیکی لازمه
و درسته که منم مشتاق انتقال اطلاعات هستم اما متاسفانه موانع فراوانی مانع این مهم است و لذا علیرغم میل باطنی بواسطه فرصت ناچیز فقط مجال بررسی و ارزیابی پاسخ های مرتبط با سوال را دارم .
بعنوان مثال یکی از ایرادات و سوالات شما که همراه با تحلیل و احتمالات مطرح فرمودید درخصوص نحوه کار ترانس است
درحالیکه اگر در راستای تحلیل عملکرد خازن موصوف به مانعی مانند ترانس برخورد فرمودید با توجه به تقاضای مکررم شایسته است شخصا این ضعف را مرتفع کنید و اطلاعات کافی درخصوص ترانس بدست آورید
اما یکی از اهداف تحلیل اخیر شما که همراه با سوال مطرح فرمودید درواقع کسب اطلاعات لازم درخصوص ترانس بوده .
و یا درخصوص نوسانساز و غیره
متاسفانه باوجودیکه بسیار مشتاقم کلیه اطلاعات و تجربیاتم را منتشر کنم معذالک ازآنجاکه سالیان درازی است از سوی اراذل مقتدر مقرر شده راه های توسعه و ترقی و اهداف عالیه مسدود بشه و ازآنجاکه حقیر توجهی به مادیات ندارم لذا اراذل و اوباش صاحب نفوذ و مقتدر تصور کردن منم اهداف عالی و توانایی علمی قابل توجه دارم و لذا همواره با مشکلات بسیار دون پایه و بسیار بی ارزش ، مجال و فرصت های حقیر را زایل کردن و هنوز این مشکل تموم نشده بعدی و بعدی توی نوبت قرار میگیره و لذا متاسفانه عمده اوقاتم صرف رفع اینگونه امور میشه که اگه اهمیتی برای آنها قائل نباشم حق حیاتم هم سلب کیشه و نمیتونم همین زمان ناچیز هم درخدمت علائق علمی باشم .
باور بفرمایید کامپیوتر را روشن میکنم اراذل و اوباش زودتر از من حاضر و آماده هستن تا با ورود غیرقانونی ، دستاویزی برای نوبت های آتی پیدا کنن و بهمین دلیل یکی از مشکلاتم استفاده جبری از کامپیوتر مملو از ویروسه چون بعد از چند سال فهمیدم ناشی از کنترل و جاسوسی اراذل و اوباشه.
لذا اگر سوالی را با توجه به اوقات آزاد ناچیزم مطرح میکنم و جهت پاسخگویی به ابهام نامرتبطی برحورد میکنید که مانع پاسخگویی شماست لطفا در تاپیک مستقلی مطرح فرمایید تا شرمنده نشم و البته اگه سوال شما رو دیدم و مجالی بود اونجا نظر ناچیز خودم را اعلام میکنم .
سپاس