سلام استاد.
مدتهاست تاپیک معطل مونده. میدونم وقت ندارین اما ما همچنان مشتاقیم. اگرچه من هم مدتی نبودم:disturbed:
البته بعضی سؤالاتتون بی پاسخ مونده که نتونستم جوابی براشون پیدا کنم.
درود
غالبا ارضاء حاجات و حوائج و احساسات و لذایذ ، مغایر با کمال و تعالی است.
لذا مکررا عرض کردم درسته که دستیابی به پاسخ صحیح موجب ارضاء مقطعی میشه اما دراین صورت صرفا نازلترین مقصود حاصل گردیده و انگیزه اصلی و ارزشمندترین هدف سوال و معما متوقف .
اتفاقا حضرتعالی بروشنی تجربه فرمودی که اطلاعات و تجربیات مرتبط و نامرتبطی که قبل از دسترسی به پاسخ و در جریان تحقیقات ، حاصل میشه بسیار مفیدتر و موثرتر از دریای علومی است که بصورت هلوی پوست کنده در اختیار عموم است .
و حضرت عالی به کرات ملاحظه فرمودی دریای علمی که بدون زحمت در اختیار شماست به اندازه اطلاعات و تجربیاتی که خودت با زحمت و تحقیق و جستجو بدست آوردی خاصیت نداره درحالیکه این اطلاعات هم بخش بسیار ناچیزی از همون دریای اطلاعاتی است که قبلا بدون زحمت دراختیار داشتی اما توجهی نداشتی.
زیرا خصوصیت و ویژگی انسان اینه که برای گنجینه های سهل الوصول ارزشی قائل نیست .
تمایل شدید انسان به اغذیه و مشروباتی که صعب الوصول است بهمین دلیله ، خصوصا که با ممنوعیت قانونی صعب الوصول تر هم بشه .
بهمین علت هرگز تمایلی به تقدیم سهل الوصول پاسخ سوالات و معماها نداشته و ندارم و درصورت تلاش مستمر و طولانی و ناکامی علاقمندان ، درصورت امکان فقط راهنمایی میکنم.
و لذا جز یک مورد ( دلیل موازی کردن خازن بزرگ و کوچیک در تغذیه ) که پس از زمان طولانی بواسطه درخواست مداوم و پیاپی علاقمندان عاجز شدم و ناگزیر به تقدیم پاسخ گردیدم هرگز پاسخ بقیه سوالات را قبل از تلاش کافی علاقمندان تقدیم نکردم .
بنابرین باور بفرمایید دسترسی به پاسخ هر چه دیرتر حاصل بشه مفیدتر و موثرتره
البته ازآنجاکه متاسفانه در این دیار ، تنها گروهی که بسیار مقید به انجام وظیفه است گروه فشاره که در راستای تولید مزاحمت و اتلاف وقت حقیر و امثال حقیر بسیار بیشتر از تکالیف خود انجام وظیفه میکنه لذا متاسفانه فرصت چندانی ندارم تا با راهنمایی و تمهیداتی دستیابی به پاسخ ها را تسهیل کنم .
ولی نشون دادی و مطمئنم خودت میتونی.
سپاس