- 2012-03-18
- 10,107
- 80,101
سلام استاد در واقع وقتی تغذیه در ابتدا به برق زده میشه بقول شما راه انداز اولیه (قطعات مربوط به بیس ترانزیستورهای قدرت )که کلنگی هم هست ترانزیستورهای قدرت را با اختلاف فاز 180 درجه روشن و خاموش میکنند و وقتی اولیه ترانس قدرت با سیگنال متناوب راه اندازی بشه ثانویه ولتاژهای مربوطه را میدهد که یک ولتاژ مربوط به تغذیه 494 است و از این به بعد 494 و درایور مربوط به ان وارد عمل میشن در واقع اگر حتی ای سی 494 را از برد در بیاریم و تغذیه را به برق بزنیم باز هم ولتاژی با قدرت کمتر در خروجی ثانویه های ترانس قدرت هست که با همون راه انداز کلنگی داره کار میکنه و اگر ولتاژی نیاد مشکل از همون راه انداز کلنگی هست و اگر بیاد احتمال خرابی قطعات مربوط به 494 یا خود ای سی هست که ولتاژ ضعیف را میخوابونه ایا برداشت من درست هست یا خیر ؟
درود
متوجه نشدم درخصوص چه موضوعی اظهار نظر فرمودید .
اگر مباحثه در باب نقشه مورد اشاره تاپیک مد نظر است دراینصورت ضمن پوزش فراوان وضعیت مناسبی ندارم و با توجه به وقایع اسف بار و متوالی که پیش بینی کردم و حادث شد و با توجه به تصمیم اراذل که تشدید ستم را بعنوان راه حل مشکلات در سر لوحه امور قرار داده اند رمق و باغی نمانده .
لذا مدتی است اساسا در باغ نیستم و پیوسته سر در گریبان و زانو در بغل کورسوی امیدی جستجو میکنم که بسیار بعید بنظر میرسد .
بد جور بدست خود گرفتار شدیم و عنان به نا اهلان سپردیم.
سپاس