استاد مدار رو با 25 اهم و مقامتهای سری 10 اهمی (توان مقاوتهای کوچکتر که دارم کمه و از 10 اهمی 5 وات استفاده کردم) بستم. ولتاژها:
DE=0.801
EF=0.812
FG=2.67
DH=0.820
HG=3.47
G-gnd=14.4
D-gnd=18.5 (ولتاژ منبع)
استاد هر سه دیود در حال هدایت هستن و دمای هر سه تا متعادل بوده و هیچ کدوم داغ نبودن و فقط کمی گرم بودند که به نظر طبیعی بود.
یه سؤال؛ چرا ولتاژ منبع افت کرده (در حد 18 ولت شده)؟ خازن ورودی که استفاده کردم 2200 میکرو هست. جریان عبوری از مدار حدود 0.57 آمپر شده و انگار خازن ورودی کم آورده
درود
بسیار عالی
بنابرین اگرچه لوازم و قطعات جریان متوسط را نداشتی اما با غلو بشکل مصنوعی شرایط بسیار بدتری برای دیودها فراهم کردیم و همانطور که عملا ملاحظه فرمودید در تست اولیه و بدون مقاومت سری فقط یک دیود داغ شد و دیود مفروض خنک خنک بود و به این معنی است که از دیود مفروض با ولتاژ بالاتر جریانی عبور نمیکرد و دیود با ولتاژ کمتر کل جریان را تصرف کرده بود
اما با سری کردن مقاومت ها حتی با لمس حرارت و بدون محاسبه هم تشخیص دادی که کلیه دیودها جریان معقولی به خود اختصاص دادند و چنانچه یکی از دیودها کمتر داغ بشه این حرارت تاثیر چندانی در عملکرد سیستم نداره زیرا همچنان ولتاژ هدایت کلیه دیودها تامین میشه
و با توجه به ولتاژ fg, hg جریان هر دیود قابل محاسبه است که یکی از آنها ۲۶۷ میلی آمپر و دیگری ۳۴۷ آمپر است .
و لذا در شرایط واقعی که با مقاومت های بسیار کوچکتر قابل تست است جریان دیودها تقریبا مساوی میشه
اما در خصوص کاهش ولتاژ منبع ، بدون تردید اشتباه میکنی
زیرا ولتاژ خازن را در حالت بی باری اندازه گیری کردی و با مدار اخیر مقایسه کردی
لذا جهت مشاهده علت خطا یکبار دیگه ۲۵ اهمی را بدون مقاومت سری تست کن و ببین که ولتاژ خازن از ۱۸ ولت هم کمتر میشه (البته در زمان تست نه بی باری )
نتیجه مفید و ارزشمندی بود و بابت مشارکت و مساعدت شما سپاسگزارم