- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
با سلام خدمت استاد غزال عزیز و همه همراهان
استاد من فکر میکنم منظور آقای aminreno در همان نقشه تایپیک منبع تغذیه تابلو روان که شما زحمت تحلیل آنرا کشیدید هم هست که در آن نقشه هم DB1 و DB2 هر کدام به یکسر ترانس وصل شدند و خروجی آنها با هم یکی شده و به +V میرود.
https://www.irantk.ir/threads/85779-تحلیل-و-عیب-یابی-تغذیه-سوئیچینگ-تابلوهای-روان
با سپاس فراوان
درود
اگه مقصودش این بود نمیگفت زیر ۱۰ امپر چون
اولا این تغذیه بالای ۴۰ آمپره نه زیر ۱۰ امپر
ثانیا تصویر برد این تغذیه را باید داشته باشم و اتفاقا قصد داشتم بعنوان معما مطرح کنم که دیود با جامپری موازی شده که ضعیفه و در این جریان زیاد مقاومت کافی رو داره
لذا اگه در دستگاه جوش مقاومت مدار استفاده شده اینجاکه جامپر هم استفاده شده و صرفنظر از این دلایل اساسا شیوه رفتار این آقا که تعمیرکاره و بعنوان صاحبنظر علمی مطرح میشه عمل پسندیده ای نیست وگرنه نیاز به اینهمه اتلاف وقت نبود
هر کسی اطلاعات خودشو داره و حقیقتا تصور میکردم حرفی برای گفتن داره و حیرت زده بودم که چطور تحصیل کرده که مدام دلیلش نمونه است .
و کسی بر وجود مقاومت سری در دیود موازی تردید نمیکنه زیرا یک جستجوی اینترنتی مشخص میکنه نظریه علمی است یا نه
ولی تحلیلش ساده نیست و با فرمول اثبات میکنن که قابل فهم نیست
اما جوری تحلیل کردم که بعید می بینم یک دیپلمه درک نکنه که ابتدا گفت پذیرفتم بعد که دید ۴ تا عکس و نقاشی داره نپذیرفتن اصل موضوع را هم زد به تنگش که قابل بشه
این شیوه های صحیحی نیست که با وقت دیگران بازی کنیم
تصویر را پیدا کنم تقدیم میکنم
سپاس و تقدیر
اینم تصویر پیوست که برای طرح معما ذخیره داشتم و با خودکار و فلش قرمز جامپر ضعیفی که بعنوان مقاومت استفاده شده مشخص کردم
اتفاقا شنت این تغذیه همین مقاومت با طول کوتاه تر و تعداد بیشتره
اگه اشتباه نکنم حدود ۵ یا ۶ عدد هست که در واقع ۱۲ عدد موازی محسوب میشه چون نصف این جامپر هستند
بنابرین سوال حسابی پاسخ حسابی داره اما ادعا با عکس کلنگی و ناحساب فقط برای فیلم خوبه که مردم را فیلم کنیم
اخه کجای تصاویر این آقا حرف حسابی داره
باور کنید جوری که نظر میداد و میگفت معلمی کردم تصور کردم استاد دانشگاهه و خیلی خوشحال بودم که حرفی برای گفتن داره و لااقل اگه خطایی داشتم خطاهای منو میتونه اصلاح کنه ولی هر چه گذشت مطمئن تر شدم حرفی نداره جز ادعای محض و بی دلیل
بهمین خاطر که تردید کردم ابتدا سوالشو شفاف کردم که بگه قبول داره یا نه و سپس ازش مستند خواستم که اینم مستندش که نقاشی تحویل داده و ادعای فلان شرکت که من میگم و من دیدم و من نظر میدم شما هم قبول کنین.
اصولا بعید نیست شرکتی نه صرفه اقتصادی در نظر گرفته نه طول عمر نه هیچ دلیل دیگری نداشته و اشتباه کرده لذا خطای تولید ارتباطی به علم نداره
هر تعمیرکاری میدونه اصلاحات پس از تولید برای اصلاح خطاهای تولیده و امکان نداره تعمیرکاری خطای تولید و اصلاحات بعدی را ندیده باشه
این آقا تعمیرکار که هست یعنی نمیدونه خطای تولید حتی در بزرگترین شرکت های جهانی ، نقل و نباته اما بی رحم کمتر از صاحبنظر نیست
ا گه میگفت تعمیرکارم و اینو قبول ندارم هیچ اشکالی نداشت براش ثابت میکردم که قبول کنه ولی استفاده از روش های غیراخلاقی که بازیچه گیرآورده یکبار قبول دارم یکبار قبول ندارم روش پسندیده ای نیست و عاقبت خوبی نداره
سپاس
آخرین ویرایش: