و مورد تغذیه های سوییچینگ که مقاومت موازی ندارن, دلیلش رو لطفا بفرمائید
درود
اینو ندیده بودم پاسخ میدم بعدا برای امشب یا امصبح تعطیل میکنم
عزیز گرامی خوراک من دستگاه جوش هست و از معشوقه های منه و قطعا در صورت نیاز دلیل عدم وجود مقاومت را مورد تحقیق قرار داده ام اگرچه این مورد نیاز به تحقیق نداره و کاملا مشخصه
مقاومتی که با دیود سری میشه باید بمیزانی باشه که دخل و تصرفی در جریان نداشته باشه ولی باید اون خاصیت که بعدا تحلیل میکنم را مهیا کنه و لذا ازآنجاکه جریان دستگاه جوش بقدری بالاست که همین مسیر موازی شدن دیود بعنوان مقاومت لازم انجام وظیفه میکنه لذا مقاومت سری لازم وجود داره اما نیاز به بصیرت کافی داره و قطعا دیده اید در جریان های پایین تر از مسیر مارپیچ مدار چاپی بعنوان مقاومت کوچک استفاده میشه
لذا در دستگاه جوش ازآنجاکه جریان ، بطرز وحشتناکی بالاست دیگه نیاز به مارییچ هم نیست و همون پایه دیود و مسیر کوتاهی که دیود ها رو موازی میکنه بعنوان مقاومت لازم برای انجام وظیفه کافیست
البته این دلیل ساده ترین دلیل بود که تقدیم کردم و دلایل دیگر را بعد از تحلیل تقدیم میکنم تا دستیابی به پاسخ سوال اصلی تسریع نشه و مانع دیالوگ و بررسی عمیق تر موضوع نشوم.
بنابرین لااقل ثابت فرمودید بر اصل قضیه تردید دارید و من فقط سطر آخر نظریه شما را نخواندم .
اما این موضوع ضرورت مقاومت سری در دیودهای موازی و ضرورت مقاومت موازی برای دیودهای سری بسیار بدیهی و غیر قابل تردید است اگرچه دلیلی برای آن اقامه نشده و یا در منابع عمومی اقامه نشده و هر گسی مطلع نیست و بهمین علت مایه تداوم مباحثه گردیده زیرا در صورت وجود تحلیل در منابع عمومی بسرعت با جستجوی در اینترنت در پست ها و پاسخ های اولیه اقامه میشد
دیگه شدیدا محتاج خوابم و برای سوالات بعدی فردا درخدمتم
سپاس