درود
هرچند تجسم خوبی کردی ولی اینطور نیست.
سپاس
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین . جملاتم پاسخ سؤال شما نبود یا ایراد علمی داره که اگه اینطوره خوشحال میشم ایرادشو بفرمایین
درود
هرچند تجسم خوبی کردی ولی اینطور نیست.
سپاس
استاد! اگرچه خواسته شما فقط نمایش ولتاژ مینیمم هست اما مدار پیشنهادی من قرار بود هم ولتاژ ماکزیمم و هم مینیمم رو نشون بده. اما خب همون ضعف رو داره که ولتاژش ثابت نمیمونه. آیا دلیلش همونه که عرض کردم؟ یعنی تخلیه تدریجی خازن C2 از طریق c4 و دیود؟
اختیار دارین استاد. اگه کاری انجام شد فقط بخاطر شما بود.
استاد عزیزم واقعاً شرمنده ام. خودتون میدونید که نه قصد اذیت کردن ندارم و نه نیتی برای تضییع وقت شما. تا همینقدر که برامون وقت میذارین هم چیزی جز شرمندگی برامون نمیمونه.حدود نیم ساعت تایپ کردم و حذف شد
سوال هایی که فرصت زیادی برای بررسی نیاز داره بدیهی است که خارج از توانم هست
میتونیم یک سوال کوتاه مطرح کنیم مثلا نقشه کلیه دستگاهها را تحلیل کن
دراینصورت تا پایان عمر هم پاسخ سوال تکمیل نمیشه
و اینکه پیشنهادی مطرح بشه که من بررسی عمقی کنم کار ساده ای نیست و اگه روزی ۳ پیشنهاد داشته باشم دیگه فرصتی برای بقیه امور ندارم
دقیقاً فرمایشتون درسته و همین مثال نقض برای اثبات ضعف مدار کافیه و نیاز به آزمایشهای بیشتر ندارهاگه منبع ولتاژ ۱۰ ولت باشه ولتاژ c2 مقدار ۱۰ ولت میشه و وقتی ولتاژ منبع صفر بشه دو خازن موازی میشن و ولتاژ c4 و c2 مقدار ۵ ولت میشه
و مجددا ۱۰ ولت میشه و مجددا موازی میشه و لذا با تغییرات شدیدی هیچوقت صفر ولت هم نمیشه
بازم شرمنده استاد. ما به حساب خودمون بررسی عمقی میکنیم و بعد مطرح میکنیم اما خب، اون عمقی که ما توش بررسی میکنیم برای شما سطح و روی آب حساب میشه و وقتی شما تحلیل و استدلال میکنین تاره میفهمیم ما نه تنها به عمق قضیه نرفته بودیم بلکه همون سطح رو هم به درستی بررسی نکردیم. بازم بابت تضییع وقت ارزشمندتون عذر میخوام.اگر بررسی دقیق و عمقی میکردید متوجه میشدید .
برای پاسخ مجدد و عمقی تر این سوال که قبلا پاسخ داده بودم حدود یکساعت وقت صرف کردم
استاد عزیزم واقعاً شرمنده ام. خودتون میدونید که نه قصد اذیت کردن ندارم و نه نیتی برای تضییع وقت شما. تا همینقدر که برامون وقت میذارین هم چیزی جز شرمندگی برامون نمیمونه.
دقیقاً فرمایشتون درسته و همین مثال نقض برای اثبات ضعف مدار کافیه و نیاز به آزمایشهای بیشتر نداره
بازم شرمنده استاد. ما به حساب خودمون بررسی عمقی میکنیم و بعد مطرح میکنیم اما خب، اون عمقی که ما توش بررسی میکنیم برای شما سطح و روی آب حساب میشه و وقتی شما تحلیل و استدلال میکنین تاره میفهمیم ما نه تنها به عمق قضیه نرفته بودیم بلکه همون سطح رو هم به درستی بررسی نکردیم. بازم بابت تضییع وقت ارزشمندتون عذر میخوام.
درود بر شما
در پاسخ به شما کلی مطلب تایپ کردم و ارسال کردم غافل که اینترنت مشکل داره و از دستم رفت و کلافه و عصبی شدم و مزید بر علت شد و هر چند گزافه نگفتم اما با تندی شد که عذرخواهی میکنم .
متاسفانه ازآنجاکه بسیار بیشتر از توانایی ناچیزم روی نظرم حساب میشه لذا باید بیش از حد متعارف مراقب صحت کلام و نظرم باشم و لذا همانطور که نظر مشکوکم در معماها مورد استناد حضرت عالی قرار گرفت ممکنه مایه خساراتی بشه .
از طرفی طرح پیشنهاد کار دشواری نیست اما بررسی عمیق آن دقت و ظرافت و وقت قابل توجهی نیاز داره و لذا باوجودیکه داخل ماشین و در زمان مسافرت به مقصد در حال پاسخگویی به سوالات انجمن و به دانشجویان هستم معذالک همیشه از طرف خانواده مورد اعتراض هستم که زمان کوتاهی نیز در اختیار خانواده نیستم.
من در شرایط شما بودم و شما رو درک میکنم اما من هم نیاز به عنایت دارم که محدودیت های منو لحاظ فرمایید .
و با این وجود اگرچه سعی دارم سوالی بی پاسخ نباشه اما حقیقتا تحلیل و بررسی کامل و دقیق پیشنهادات مقدورم نیست خصوصا که با توجه به شرایطی که عرض کردم نیاز به تست عملی و اطمینان کامل هم دارم .
سپاس
درود
شاید توضیح رسا نبوده باشه،اشکالی نیست با شکل زیر فرض کنیم جریان الکتریکی همون جریان آب هست:
مشاهده فایلپیوست 159580
درسته که جریان تو دیود بالا( D1) بیشتر هست اما مقاومت سری جریان را محدود میکنه در نتیجه مقدار جریان عبوری از دو دیود به هم نزدیکتر خواهد شد.
درود
شاید توضیح رسا نبوده باشه،اشکالی نیست با شکل زیر فرض کنیم جریان الکتریکی همون جریان آب هست:
مشاهده فایلپیوست 159580
درسته که جریان تو دیود بالا( D1) بیشتر هست اما مقاومت سری جریان را محدود میکنه در نتیجه مقدار جریان عبوری از دو دیود به هم نزدیکتر خواهد شد.
باسلام خدمت استاد غزال عزیز و همه همراهان
استاد یه نظری هم من دارم:
بخاطر درک بهتر فرض میکنیم مقاومت ها ۱ اهمی هستند حال فرض میکنیم از مسیر d1 آمپر ۶ میگذره و از مسیر d2 آمپر ۴ میگذره چون فرض میگیریم هر دو دیود بعد از فراهم شدن شرایط عبور جریان تبدیل به سیم میشن پس چون ۶ آمپر از مسیر d1 میگذره پس ۶ ولت دوسر r1 افت ولتاژ داریم و دوسر r2 بخاطر ۴ آمپر ۴ ولت میوفته و بهمین دلیل آمپر مسیر r2 شروع به افزایش بسمت ۶ آمپر میکنه ولی چون مجموع جریان ۱۰ هست بنابراین بایستی آمپر r1 کم بشه بهمین دلیل هردو بسمت ۵ امپر میل میکنند.
با سپاس فراوان
باسلام خدمت استاد غزال عزیز و همه همراهانمن میگم اشتباه میکنی چون افت یک مقاومت ۶ ولته و دیگری ۴ ولته پس به همین صورت میمونه ،