- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
با امید سرزندگی و شادابی
مکمل گفته های شما عرض شود توهینی توسط هیچ شخصی صورت نگرفته و اگر بحثی پیش آمد جهت تفاوت ایده ها و تفکرات میباشد که لازمه مباحث علمی و عملیست ولی متاسفانه بعضی دوستان ظاهرا به تفاوت مباحث علمی و مریدانه پی نمیبرن و دنبال ایجاد چنین رابطه ای در مبحث علمی میباشند, من به شخصه برای شما احترام قاعل هستم ولی این دلیل بر پذیرش بی چون و چرای مطالب عنوان شده نیست, چنان که ایده دوستان در مورد اینکه شما رو به عنوان استادی کامل قبول دارن رو محترم شمرده و تحسین میکنم اما خواهشمندم بدون تعصب اجازه مباحث منتقدانه و علمی داده شود
با امید دانش روز افزون
درود
من مدعی توهین نشدم و در اظهاراتم عرض کردم اگه توهین و افترا ء و انتقاد منصفانه بشه بسیار مفیده و استقبال میکنم و حقیقتا خوشحال میشم زیرا جملگی اظهارات هتاک و مفتری و منتقد خارج از تعارف و احترام ناصواب است و بسیار دوست میدارم که از خطاهای احتمالی خود مطلع گردم و بمیزان کافی برخی از دلایل خود را برشمردم.
لذا باوجودیکه هیچگونه ادعای نکردم که علیه من توهین شده یا نشده اما نحوه مباحثه شما که بسیار محترمانه تر از گذشته شده متاسفانه نسبتا خشن و تند است که مطابق دلایلی که مکررا تکرار نمودم بسیار سودمند است اما جان کلام دوستان اینه که سودها و محصولات مقدور و ارزنده در جو صمیمانه و عاری از خشونت و خصومت ، استحصال و بهره برداری گردد .
اگر سوال شود ««آیا شما احمق هستید »» ظاهرا سوال ساده ای است و قصد دارد از نظر خودتان در مورد حماقت یا دانایی خودتان مطلع شود اما ساده ترین افراد هم استنباط شایسته ای از این سوال نمی کنند .
عزیز ارجمند کلامی که از ما صادر میشه استنباط عمومی آن حائز اهمیت است نه استنباط خصوصی و شخصی
زیرا مطالب صادره را برای خودمان تنظیم و ارسال نمی کنیم بلکه بجهت آگاهی و اطلاع علاقمندان منتشر میکنیم و لذا تلقی دیگران مهم است که متاسفانه ملاحظه میفرمایید استنباط عمومی ، رضایتبخش نبوده.
اگرچه از نظر من بسیار سودمند است اما بدون هزینه هم نیست و وقت گرانی را بابت مسائل حاشیه ای تلف میسازد و موجب رنجش دوستانی شده که از بروز چنین حوادثی نگرانند و حاضر به تحمل حاشیه نامرتبط و جو خصمانه نیستند و به سبب تعلق خاطری که حاصل شده بسیار فراتر از انتظار ، حقیر را از لطف و عنایت ویژه و ستودنی خویش بهره مند میسازند.
به هر روی در راستای مبادله علمی ، روح جمعی با تاکید بر استخراج علم در سایه استحکام حلم ، خواستار رعایت آداب مناظره علمی و مناقشه فنی گردیده است
و لذا نه تنها از سوی احدی از دوستان گرامی نسبت به ابراز نظر متعارض و متناقض ، مخالفتی نشده بلکه استقبال از نظر مخالف با رعایت اصول اخلاقی مورد تاکید نیز قرار گرفته است.
فلذا امید است سوء برداشت از توصیه های شایسته ، عامل محرومیت اینجانبان از علوم ارزنده و اندوخته های علمی آن عزیز گرامی نگردد.
سپاس
آخرین ویرایش: