آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

mohamad1357

مدیر بخش DVB-T
مدیر تالار
2013-03-12
2,084
34,887
MASHHAD
درود بر همه
تعدادی لامپ کم مصرف برایم آورده اند که هیچ کدام روشن نمیشوند
لامپ های فوق را باز کردم
درون آنها آداپتور وجود دارد که ورودی 220 را میگیرد و برابر نوشته های روی آن بایستی ولتاژ 21 تا 35 ولت ارائه دهد
آداپتور فوق الان 39 ولت خروجی میدهد
آیا عدم روشن شدن بابت این است یا خیر ؟
تصاویری از آن را ضمیمه کرده ام
با تشکر

مشاهده فایل‌پیوست 91135

مشاهده فایل‌پیوست 91136

مشاهده فایل‌پیوست 91137
باسلام
ازیک تغذیه مجزا استفاده کنید تا مطمئن شوید.

SkyCity

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-23
978
3,890
021
این لامپ کم مصرف نیست بلکه لامپ led است دلیل اینکه روشن نمی شود فکر کنم به خاطر اینکه led آن سوخته است چک کنید ببینید سالم است یا خیر
درود
تنها جایی که دیدم در خصوص لامپ همین جا بود :)
دیدم تا تنور داغه بچسبونم
متاسفانه منبع تغذیه ندارم
آیا با 12 ولت تست کنم یه کوچولو هم روشن نمیشه ؟
با تشکر

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,310
ایران
با سلام

7.png
نوشته اصلی توسط timtim
این لامپ کم مصرف نیست بلکه لامپ led است دلیل اینکه روشن نمی شود فکر کنم به خاطر اینکه led آن سوخته است چک کنید ببینید سالم است یا خیر

اولا لامپهای ال ای دی هم جز لامپهای کم مصرف محسوب میشود

7.png
نوشته اصلی توسط skycity
درود بر همه
تعدادی لامپ کم مصرف برایم آورده اند که هیچ کدام روشن نمیشوند
لامپ های فوق را باز کردم
درون آنها آداپتور وجود دارد که ورودی 220 را میگیرد و برابر نوشته های روی آن بایستی ولتاژ 21 تا 35 ولت ارائه دهد
آداپتور فوق الان 39 ولت خروجی میدهد
آیا عدم روشن شدن بابت این است یا خیر ؟
تصاویری از آن را ضمیمه کرده ام
با تشکر

دوست عزیز skycity از روی مشخصات و عکس ظاهری وسایل الکترونیکی میشود عیب یابی کرد
شما باید عکسهای واضح و روشن و باکیفیت از زیر و روی برد و زیر لامپ ال ای دی قرار بده اگر نوشته روی خود قطعه ال ای دی است آنرا نیز قید کن عکسهایت طوری باشد عین اینکه زیر لوپ گرفتی
[hide]
لامپهای ال ای دی انواع مختلفی دارند خود لامپ ال ای دی در اشکال یک واتی و چند واتی و ... وجود دارد در بازار جنسهای خوب و بد وجود دارد اینها نیز مستثنی نیستند مهمتر از همه هرکدام بسته به قدرتش بر حسب وات یک منبع تغذیه سوئیچینگ کوچک دارند که به درایور لامپ ال ای دی مشهور است مثلا لامپهای کوچک 1 واتی هرکدام با 3 ولت روشن میشوند و اگر 3 عدد از آنها بصورت سری بسته شوند میشود ال ای دی 3 وات اگر 5 عدد باشد 5 وات و انواع دیگری دارد آنها فرق میکند مثل ال ای دی شما که احتمالا 15 عدد از ال ای دی های اشاره شده بصورت سری تشکیل یک ال ای دی 15 واتی را داده است و همه توسط خمیر سیلیکون به بدنه خنک کننده متصل هستند وقتی ایراد پیدا میکند یا ال ای دی میسوزد و یا قطعه یا قطعاتی از درایور معیوب میشود و قابل تعمیر نیز میتوانند باشند جنس های ارزان بسختی تعمیر میشوند ولی جنسهای مرغوب راحتتر میتوانند تعمیر شوند البته در بازار نیز هم ال لی و هم انواع درایور باتوجه به توان ال ای دی ها وجود دارد.
[/hide]

آخرین ویرایش:

SkyCity

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-23
978
3,890
021
با سلام

اولا لامپهای ال ای دی هم جز لامپهای کم مصرف محسوب میشود

دوست عزیز skycity از روی مشخصات و عکس ظاهری وسایل الکترونیکی میشود عیب یابی کرد
شما باید عکسهای واضح و روشن و باکیفیت از زیر و روی برد و زیر لامپ ال ای دی قرار بده اگر نوشته روی خود قطعه ال ای دی است آنرا نیز قید کن عکسهایت طوری باشد عین اینکه زیر لوپ گرفتی
hidden content may not be quoted

درود
بابت توضیحات کامل و مفید شما سپاسگذارم
دوست عزیز همانگونه که شما میفرمائید هست
کلا تجهیزاتش همان عکس هایی است که گذاشته ام
لذا چنانچه لامپ های ال ای دی سوخته باشند هزینه تعویضش چه قدر میشود ؟
در ضمن الان ولتاژ خروجی 39 ولت است و کمی از مقدار تعیین شده بر روی آن بیشتر است
با تشکر

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,310
ایران
با سلام
شما پیچ گوشتی چهارسو رابگیر دست و لامپ را باز کن و از آنها بر طبق تاپیک قبلی شماره 331 عکس بگذار
یا اینکه این لامپی که داری سالم است و فقط شما سوالت برای پیش بینی است که اگر روزی مشکلی پیش بیاید چکار کنم

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,310
ایران
باسلام
هزینه قطعه هم براساس مرغوبیت فرق میکند باید قطعه را درآورده و ببرید از فروشنده پرسش کنی

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,310
ایران
ضمنا لامپ باز نکرده و نوع جنس و دیتاشیت آنرا براساس شماره فنی آن را ندیده چطوری میتوانیم قضاوت کنیم باید خود لامپ اول چک شود که سالم است یانه سپس همینطور نیز درایور آن نیز سلامتش مشخص شود

SkyCity

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-23
978
3,890
021
با سلام
شما پیچ گوشتی چهارسو رابگیر دست و لامپ را باز کن و از آنها بر طبق تاپیک قبلی شماره 331 عکس بگذار
یا اینکه این لامپی که داری سالم است و فقط شما سوالت برای پیش بینی است که اگر روزی مشکلی پیش بیاید چکار کنم
درود
تصاویری کاملتر ضمیمه کرده ام
با تشکر از شما

IMAG0089.jpg

IMAG0088.jpg

IMAG0086.jpg

SkyCity

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-23
978
3,890
021
باسلام
هزینه قطعه هم براساس مرغوبیت فرق میکند باید قطعه را درآورده و ببرید از فروشنده پرسش کنی
درود
دوست عزیز پاسخ را خطاب به شخص مورد نظر بزنید تا دیگر بینندگان از این مسئله آگاه شوند
پست های 333 تا 335 خطاب به بنده است ؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
بالا