آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

shahroookh

کاربر
2013-03-28
19
91
تهران
با سلام منضور از روشن کردن لامپ(لامپ کم مصرف)است که میخواهم لامپ کم مصرف 40 وات را با12ولت روشن کنم با (ایسی) باتشکرفراوان:32000000:

به نام خدا
دوست عزیز توسط اداپتور 12 ولت ولتاژ بدهبد به دو سر فیلمان لامپ.باید فیلمان لامپ روشن شود
مقاومت های کم اهم که روی پایه های ترانزیستور قرار دارند را چک کنید
دیاک مدار را هم چک کنید

به نام خدا
دوست عزیز و همشهری سلام
دو نقطه ای که باید سیم های برق شهر متصل شوند به برد را با علامت 1 و 2 مشخص کرده ام
مقاومت های کم اهم مدار شما معیوب است که این نشان دهنده خراب بودن ترانزیستور های 13009 شما میباشد
مقاومت ها +ترانزیستورها را در جا تعویض نمایید اهم مقاومت ها را نوشته ام برایتان
برای تست فیلمان لامپ های کم مصرف چون تو کار کامپیوتر هستید توسط یک پاور کامپتور دو سیم زرد و مشکی از یکی از خروجی های پاور را متصل کنید به یک طرف تیوپ لامپ
به صورت قرمز روشن میشود که این نشان دهنده سلامت فیلمان است
مشاهده فایل‌پیوست 66265

دوست عزیز برای تست فیلامان لامپ کم مصرف شما از دو روش می توانید استفاده کنید

1 - مولتی متر را در حالت اهم پایین قرار دهید و دو سر فیلامان لامپ را اندازه بگیرید مولتی متر باید اهم نشان دهد و نباید اتصال کوتاه یا صفر باشد

2 - از خروجی یک ترانس جریان مستقیم یا پاور کامپیوتر برق 12 ولت DC را به دو سر فیلامان میدهیم و فیلامان باید بصورت کم نور روشن شود که نشانه سالم بودن فیلامان هست

با تشکر

با سلام #$V686:dast:دوستان توجه داشته باشید مدت زیادی به فیلمان لامپ برق 12 ولت و بیشتر ندید چون میسوزه:busted_red: بیشتر از 2 ثانیه نشه من یک لامپ 85 وات رو فیلمانش رو سر این قضیه از دست دادم اینم یک تجربه :busted_red:

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
با سلام #$V686:dast:دوستان توجه داشته باشید مدت زیادی به فیلمان لامپ برق 12 ولت و بیشتر ندید چون میسوزه:busted_red: بیشتر از 2 ثانیه نشه من یک لامپ 85 وات رو فیلمانش رو سر این قضیه از دست دادم اینم یک تجربه :busted_red:

به نام خدا
دوست عزیز من تاکنون با برق 12 ولت زیاد فیلمان تست کرده ام ولی مشکلی نداشته ام شاید 1 دقیقه هم برق بین دوسر فیلمان هم قزار گرفته باشد

shahroookh

کاربر
2013-03-28
19
91
تهران
به نام خدا
دوست عزیز من تاکنون با برق 12 ولت زیاد فیلمان تست کرده ام ولی مشکلی نداشته ام شاید 1 دقیقه هم برق بین دوسر فیلمان هم قزار گرفته باشد
سلام#$V686
منم گفتم +12 البته ترانس من قوی هست برای شارژ باطری ماشین جریانش 4 امپر و در حدود 14 ولت هست
وفکر کنم با 12 ولت امپر بالا هم فیلمان بسوزه

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام روش تست ترانس چاپر در مدار لا مپ په طوریه ؟ چوک تو لامپ های کم مصرف کدوم قطعه هست ؟ من یه سری برد لامپ کم مصرف دارم میخوام بدون وصل کردن به لامپ تستش کنم که برد سالمه یا نه چه ولتاژی باید در خروجی های لامپ داشته باشم ؟ در بیس ترازیستورها باید چه ولتاژی باشه؟

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-06-29
1,664
18,390
سلام روش تست ترانس چاپر در مدار لا مپ په طوریه ؟ چوک تو لامپ های کم مصرف کدوم قطعه هست ؟ من یه سری برد لامپ کم مصرف دارم میخوام بدون وصل کردن به لامپ تستش کنم که برد سالمه یا نه چه ولتاژی باید در خروجی های لامپ داشته باشم ؟ در بیس ترازیستورها باید چه ولتاژی باشه؟

دوست عزیز برای تست ترانس چاپر در مدار دو پایه ورودی و خروجی ان باید اتصال کوتاه باشد و ما در لامپ کم مصرف چوک نداریم ما در لامپهای کم مصرف سلف
و کویل داریم که وظیفه ان برطرف کردن نویز مدار وایجاد اثر خود القایی برای کمتر کردن نور لامپ استفاده می شود در ضمن دوست عزیز چون مدار از برق شهر استفاده میکند من به هیچ عنوان ولتاژگیری را توصیه نمی کنم چون خیلی خطرناک هست و برای تست ترانزیستورها اهم پایه ها باید 650 تا 850 اهم باشد

با تشکر

آخرین ویرایش:

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
به نام خدا

دوست عزیز شما برای تست چوکهای بالاست های کم مصرف میتوانید از دستگاه LCR متر استفاده نمایید
پارامتر قابل توجه در چک ها L میباشد(هانری)که البته هانری پارامتر بزرگی است و در لامپ ها از میکرو هانری استفاده میشود
ولی اکثرا خرابی چک ها به این صورت هست که چسب های که دور چک و فریت پیچیده شده است آب شده است و از فرم خود خارج شده است
بدون لامپ نمیتوانید برد ها را چک کنید بهترین کار استفاده از لامپ های مهتابی و یا لامپ های FPL هست

آخرین ویرایش:

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
مرسی بابت پاسختون-برای تست دیاک چیکار کنم اینو میدونم دیاک زمانی به ولتاژ شکستش رسید هادی میشه-این ولتاژ dc یا ac ؟مثلا میتونم از دیمر برای تستش استفاده کنم نحوه اتصالش به چه صورته ؟

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-06-29
1,664
18,390
مرسی بابت پاسختون-برای تست دیاک چیکار کنم اینو میدونم دیاک زمانی به ولتاژ شکستش رسید هادی میشه-این ولتاژ dc یا ac ؟مثلا میتونم از دیمر برای تستش استفاده کنم نحوه اتصالش به چه صورته ؟

دوست عزیز برای تست دیاک مولتی متر را روی تست دیود قرار دهید و دیاک نباید از هیچ طرفی راه دهد

با تشکر

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120

به نام خدا
برای تست دیاک متاسفانه نمتوان از اهمتر استفاده برد چون اکثرا دیاک هنگامی که خراب میشود کلا قطع میشود
و چون در حالت سالم هم توسط اهمتر قطع نشان میدهد پس نمیتوان با اهمتر دیاک را چک کرد
بهترین کار این است که اگر تمامی قطعات برد لامپ سالم باشد ودیاک خراب باشد
اگر یک لحظه ان را اتصال کوتاه کنید اگر خراب باشد لامپ روشن میشود

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
میشه از این مدار برای تست دیاک استفاده کرد ؟ که به جای پریز دیاکمونو یزاریم

پیوست‌ها

• 2.6 کیلوبایت بازدیدها: 633