آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-06-29
1,664
18,390
با سلام
یک لامپ کم مصرف 50 وات را می خواستم تعمیر کنم که جای پایه های خازن را برعکس قرار دادم و فیوز و ترانزیستورها و مقاومتهای کم اهم و دیودهای یک سو ساز سوختند تعویض کردم و بعد از کلی وقت گذاشتن خازن 223 و 222 را نیز تعویض کردم اما به جای خازن 222 خازن 223 قرار دادم لامپ روشن می شه اما ترانزیستور ها داغ می کنن لطفا بگوئید عیب کار کجا می باشد
با تشکر

دوست عزیز ترانزیستورها را تعویض کنید در ضمن از همان خازن 222 استفاده کنید زیرا ولتاژ بیش اندازه به ترانزیستور می دهد چون هرچه خازن ظرفیتش بیشتر باشد
ولتاژ بیشتری به پایه گیت ترانزیستور میدهد و این کار ترانزیستور را در معرض سوختن قرار می دهد

با تشکر

abod

کاربر
2006-10-21
2
14
سلام
من این تاپیکو از اول تا آخر خوندم
من یک لامپ کم مصرف رو که روشن نمیشد باز کردم
از حباب (tube) آن 4 رشته سیم بیرون اومده
2 تا یک طرف و 2 تای دیگر طرف دیگر
با اهم متر دیجیتال روی حالت دیود سنج گذاشتم تست کردم
یک سر بوق میزند (یعنی فیلامان سالمه ) و یک سر دیگر بوق نمیزند (یعنی فیلامان سوخته)
حالا یک جا گفته بودید اون سری که بوق نمیزند رو با یک سیم یا مقاومت به هم وصل کنیم (اتصال بدهیم )لامپ روشن میشود !!! درسته؟

منظورم اینه یعنی دست به هیچ چیز نزنیم و فقط با یک تیکه سیم این 2 سر سوخته رو بهم اتصال بدهیم؟ همین ؟

اگه میشه یک عکس بگذارید ممنون

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام
شما اگر اون طرفی فیلامان که سوخته را با یک سیم به هم وصل کنید ( به این صورت که چهار سیم را روی پایه های فیلامان وصل کنید بعد اون قسمت که سوخته دو پایه را با یک سیم به هم وصل کنید ) لامپ روشن می شه ولی در این صورت یک طرف لامپ داغ می کنه پس بهتره به جای سیم از مقاومت استفاده کنید که حدود 22 اهم می شه من یک لامپ 40 وات را به این صورت تعمیر کردم که چند ماهی است که می گذرد همچنان کار می کنه
امیدوارم توانسته باشم راهنمایتان کنم

abod

کاربر
2006-10-21
2
14
با سلام
شما اگر اون طرفی فیلامان که سوخته را با یک سیم به هم وصل کنید ( به این صورت که چهار سیم را روی پایه های فیلامان وصل کنید بعد اون قسمت که سوخته دو پایه را با یک سیم به هم وصل کنید ) لامپ روشن می شه ولی در این صورت یک طرف لامپ داغ می کنه پس بهتره به جای سیم از مقاومت استفاده کنید که حدود 22 اهم می شه من یک لامپ 40 وات را به این صورت تعمیر کردم که چند ماهی است که می گذرد همچنان کار می کنه
امیدوارم توانسته باشم راهنمایتان کنم

خیلی ممنون بابت جواب
یعنی من هر لامپی با هر واتی داشتم با یک مقاومت 22 اهم بزنم ردیفه؟
یا هر لامپی با وات مختلف یک مقاومت خاص میخواهد؟

mohamad1357

مدیر بخش DVB-T
مدیر تالار
2013-03-12
2,084
34,885
MASHHAD
با سلام
من یک لامپ 105واتی را باز کردم که ترانزیستورش سوخته ترانزیستور 4216d می باشه ایا می شه مشابه این ترانزیستور را بگویید . دیودها این لامپ 5399 1n ایا می شه از 4007 استفاده کرد
باسلام دوست عزیز ترانزیستورها اغلب منفی بوده وبیشتر درلامپ 105وات 13009 میباشد و دربعضی موارداز ترانزیستور FET هم استفاده میشود ومنظورتان ازدیودها چهاردیود یکسوساز است؟

بالا