آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
سلام یک مدار لامپ کم مصرف تمام قطعات را تست کردم حتی در مدار سالم ترانزیستور ها و خازن ها را تست کردم همه سالم هستند و لامپ نیز سالم است اما این مدار کار نمی کنه لطفا راهنمایی کنید

bos

کاربر
2013-01-12
14
54
ببین عزیز در مورد دیاک پرسیدی باید بهت بگم که دیاک یک قطعه شبیه دیود هستش با رنگ ابی روشن ولی مثل دیود نیستش از هر طرف رو مدار ببیندیش موردی نداره و بیشتر در مداراتی که با برف فشار قوی و متوسط همون 220 ولت خانگی سروکار دارد استفاده میشه برا تست دیاک مولتیمتر رو رو رنج x10بزار و نباید از هیچ طرفی بهم راه بده دیاک معمولا در مدارات قدرت برای تحریک ترایاک استفاده میشه

در مورد لامپ کم مصرف هم چون تمام قطعات رو تست کردی وسالم بود یک بار هم فیلامان لامپ رو تست کن با مولتی متر اگه فیلامان سوخته باشه دیگه کاری نمیشه کرد و باید لامپ رو دور بندازی

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام یک مدار لامپ کم مصرف تمام قطعات را تست کردم حتی در مدار سالم ترانزیستور ها و خازن ها را تست کردم همه سالم هستند و لامپ نیز سالم است اما این مدار کار نمی کنه لطفا راهنمایی کنید
سلام
تو برخی از لامپ ها به جای فیوز از یک مقاومت کم اهم که با یکی از سیم های برق سری شده استفاده میشود این مقاومت چون توسط یک پوشش لاستیکی پوشیده شده شاید قابل رویت نباشد شما اگر از سالم بودن همه قطعات مطمئن هستی سیم های برق لامپ رو هم با تست بیزر امتحان کن.
موفق باشید

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
سلام با تشکر از شما اون مقاومت را که شما گفتید اون هم سالمه فیلامان هم سالمه سیمهای برق را نیز تست کردم اما لامپ روشن نشد.

به نام خدا

دوست عزیز دقیقا بین یکی از فیلمانهای سمت چپ لامپ و یکی از فیلمانهای سمت راست لامپ یک خازن قرار دارد
که تقریبا ولتاژی بین 1000 تا 1200 ولت دارد
و رنج ان بسته به نوع لامپ از 3.3 نانو تا رنج 8.2 نانو هست
مثلا اگر خازن به کار رفته در لامپ 4.7 نانو باشد کدی که روی خازن نوشته شده است 472
شما این خازن را تعویض نمایید
و اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم این خازن به نام خازن استارت معروف است و روی برد به قطعه ای دیگری وصل نیست فقط وصل میشود به فیلمان لامپ توسط پین های برد
دیاک را هم اگر بخواهید امتحان کنید اگر اتصال کوتاه نشده باشد
هنگامی که مدار به برق متصل هست دوپایه دیاک را یک لحظه بهم وصل کنید بعد اتصال را جدا کنید اگر لامپ روشن شد دیاک خراب است

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
با سلام وخسته نباشید به همه
دوستان کسی میدونه قطعه NDR که روی بعضی از مدارات لامپ های کم مصرف هست چیه؟
به نام خدا

دوست عزیز مطما هستم همچین قطعه ای ما اصلا در لامپ های کم مصرف نداریم شاید دارید اشتباه تلفظ میکنید یا اشتباه نوشتید

میشه یه توضیح بدبد
من فکر میکنم منظور شما VDR بوده است

saeid125

کاربر
2008-11-27
56
322
اینم عکس از قطعه

20130219_011319.jpg

بالا