آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

heidari

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-15
304
726
با سلام من به یک مدار جهت روشن کردن لامپ های فلورست کم مصرف 40 وات میخواستم با تشکر:playful:

morteza 0228

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-12
191
1,007
37
اسلامشهر
با سلام اقای سجادی اگر میشه مدار لامپ کم مصرف12ولتی 50 وات را بگذار با تشکر فراوان

با سلام اینم یک سری اطلاعات در مورد ساخت مدار اینورتور
موفق و پیروز باشید

پیوست‌ها

hda

کاربر vip
vip
کاربر
2009-05-26
130
3,698
شهر آتش
با سلام خدمت اساتید محترم .بعضی از لامپ های کم مصرف حتی با تعویض tr ها و cap الکترولیتی بازهم روشن نمیشن آیا کسی در این زمینه میتونه راهنمایی کنه؟؟
دوست عزیز درلامپهای کم مصرف هر چیزی می تونه باعث روشن نشدن لامپ بشه شما ابتدا مقاومتهای کم اهم را چک کن بعد دیودها وخازنهای سرامیکی اگر همه سالم بودند دیاک را نو بنداز چک ولامپ راهم تست کن دیاک یادت نره حتما نو بنداز دراخر مقاومتهای اهم بالا رو هم تست کن خازن 22 میکرو فاراد 400ولت را حتما جنس مرغوب استفاده کن
ترانزیستو رهاهم چک کن نشتی نداشته باشند

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
دوست عزیز درلامپهای کم مصرف هر چیزی می تونه باعث روشن نشدن لامپ بشه شما ابتدا مقاومتهای کم اهم را چک کن بعد دیودها وخازنهای سرامیکی اگر همه سالم بودند دیاک را نو بنداز چک ولامپ راهم تست کن دیاک یادت نره حتما نو بنداز دراخر مقاومتهای اهم بالا رو هم تست کن خازن 22 میکرو فاراد 400ولت را حتما جنس مرغوب استفاده کن
ترانزیستو رهاهم چک کن نشتی نداشته باشند
سلام
این را هم من اضافه کنم که بین سیمهای لامپ که به برد وصل می شود یک خازن سرامیکی قرار دارد که زیاد خراب می شود و اندازه اش دور بر 8.2 نانو است

green1367

کاربر
2012-05-23
5
23
با سلام و تشکر از پاسخگویی دوستان
دیاک و ترانس را تست کردم سالم بود(دیاک تست ولتاژ و ترانس تست مغناطیس) . به طور خلاصه به ظاهر قطعه سوخته ای وجود ندارد .لامپ هم سالمه
اما به خازنهای سرامیکی مشکوک هستم البته ظاهر سالمی دارند و در تست اهم جواب میدن آیا بازهم احتمال خراب بودنشون هست؟
آیا دیاک نیاز به تعویض دارد؟

hda

کاربر vip
vip
کاربر
2009-05-26
130
3,698
شهر آتش
با سلام و تشکر از پاسخگویی دوستان
دیاک و ترانس را تست کردم سالم بود(دیاک تست ولتاژ و ترانس تست مغناطیس) . به طور خلاصه به ظاهر قطعه سوخته ای وجود ندارد .لامپ هم سالمه
اما به خازنهای سرامیکی مشکوک هستم البته ظاهر سالمی دارند و در تست اهم جواب میدن آیا بازهم احتمال خراب بودنشون هست؟
آیا دیاک نیاز به تعویض دارد؟

دوست عزیز فقط یه مقدار حوصله به خرج بده دیاک رانو بنداز خازن 22مکرو فاراد هم نوبنداز بعد مدار رو از لحاض قطع بودن یا لغی تست کن مخصوصا پایهای ترانزیستور ها رو اگر خازن سنج نداری اهممتر رادر رنج ضرب در 100یا 1کیلو بزار وببین که خازنهای سرامکی شارج ودشارج می شوند درضمن مدارراباتینر فوری شستشو بده

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
با سلام خدمت دوستان
در مدار بالاست های الکترونیکی لامپ های fpl (2*63
دیود های استفاده شده 1n 4007 میباشد
که مشخصه این نوع دیود ها 1 امپر میباشد
ولی به علت نامرغوب بودن این نوع دیود ها که در بازار ایران به فروش می رسد و تولید کننده ای که از این دیود ها در بالاست ها استفاده میکنند بالاست از لحاظ قسمت پل دیودی اسیب میبیند و میسوزد
نکته یک در بالاست ها ی که در ایران تولید میشود به دلیل توجیح اقتصادی ف ی ل ت ر هارمونیک ها(خازن و سلف)اول مدار حذف میشود ایا این نوع ف ی ل ت ر ها باعث حفاظت از خود دیود ها میشود؟؟؟؟؟؟ یا فقط باعث آلاینده نشدن برق شهر میشود؟؟؟؟؟
نکته دو به نظر شما اگر از دیود های 1n5399 استفاده شود و دیگر از ف ی ل ت ر هارمونیک ها استفاده نشود بهتر است یا از 4007 استفاده شود+ف ی ل ت ر هارمونیک ها؟؟؟
مرسی

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,515
ایران
با درود خدمت شما
فکر کنم بعد از اون دیود بشه از 5401 استفاده کرد
pdf زیر را هم دانلود کنید امیدوارم به کارتان بیاید