- 2009-04-15
- 839
- 2,838
سلامسلام دوست خوبم
بهتر بود مدار مربوطه را قتبل مشاهده میساختید
اما مدار مربوطه دارای ایرادات عمده است ار قبیل
1- فقط از بلندگو در قبال dc با شرایط تاخیر اولیه و نهایی حفاظت میکند
2- تاخیر فعالیت در صورت ورود dc وابسته به عواملی مانند ثابت زمانی 235 میکرو و 22کیلو و نیز 270 کیلو و 47 میکرو است
3- غیر فعال شدن آن به عواملی از جمله 270 کیلو و 47 میکرو وابسته است و لذا باید مقاومت کوچکی با 47 میکرو موازی و به تبع آن 10 کیلو نیز کاهش یابد
من حیث المجموع با قطعات بیشتری (نسبت به آن محافظ ساده) بصورت ناقص و با ضعفهای قابل توجه محافظت میکند.
چه دلیلی موجب چشم پوشی شما از محافظ ساده و جستجوی پیوسته و تست دیگر مدارها شده ؟
سپاس
استاد عزیز
من از مدار محافظ چشم پوشی نکردم دو نمونه از آن ساخه و بر روی آمپلی فایرم نصب کرده ام.
اما این مدار همانطور که میدانید فقط اورلود و محافظ اتصال کوتاه است اما تاخیر و محافظ دی سی ندارد اگر یک مداری که این دو وظیفه تاخیر و dc پروتکشن را انجام بدهد به مدار اضافه کنم یک محافظ کامل میشه لذا دلیل اینکه چند مدار رو تست کردم می خوام ببینم کدوم بهتر هست که بتونم در کنار او مدار محافظ ازش استفاده کنم.
منبع این مدار هم یکی از سرویس منوال های دستگاههای صوتی هست.
فرمودید که موازی با خازن 47 میکرو یک مقاومت کوچک موازی کنم شما چه مقداری را پیشنهاد میدهید .؟؟؟
یک سوال هم خارج از مبحث بپرسم :
میشه محافظ رو طوری طراحی کرد که به جای اینکه توسط مقاومت شنت جریان غیر مجاز رو کنترل کنه اهم باند ها رو کنترل کنه در صورت اتصال کابل باند ها ( حتی با ولوم بسته ) ورودی آمپلیفایر رو صفر کنه؟؟؟
با تشکر