- 2012-03-18
- 10,107
- 80,110
با سلام
ممنون از اینکه جواب دادید
بله متاسفانه بدون اعمال وروردی و خروجی هم داغ میکنه، به قدری که دست میسوزه!!!
اما من خیلی مواظب بودم چرا آی سی سوخته؟مشکلی در مدار هست؟
ظاهرا در مدار با اتصال پایه 22 به مقاومت و بعد از مقاومت به شاسی مدار میوت میشود و به توصیه سایت اصلی که این مدار را گذاشته بود اگر نمی خواهید از میوت و استند بای استفاده کنیدسرمقاومت را به شاسی وصل کنید!!(دلیلشو من نفهمیدم)البته قبل از اینکه این اتصال رو هم بدم بازهم مدار کار نمیکرد و به ناچار گفتم شاید با اتصالش درست بشه که بازهم تفاوتی نکرد)
As I put pins on PCB for ST-BY and Mute but I not using them, I connected these pins to VCC like it is shown in PCB view. According to datasheet St-By and Mute turns off amplifier if signal in input is lower than 3.5V. So it is recommended to connect these pins to Vcc if not used.
پایه یک و دو به هم و بعد به شاسی وصل شده اند
درحال حاضر که آی سی سوخته جدا کردن پایه 6و 20 و اتصال تک به تک به تغذیه نتیجه ای داره؟
سلام
دوست عزیزم فرمودید
درحال حاضر که آی سی سوخته جدا کردن پایه 6و 20 و اتصال تک به تک به تغذیه نتیجه ای داره؟
الان که متوجه شدید سوخته نگران چی هستید که میخواهید با احتیاط و اطمینان از صحت پیشنهادم آنرا تست کنید؟
این آی سی شامل دو بخش مجزای استریو است و اگه ولتاژ تغذیه بالا نداده باشید با احتمال زیاد یکی از آنها سالمه که خودش دو آمپلیفایر داره یعنی دو باند استریو کامل میمونه
و اگر هر دو هم سوخته باشند لااقل تست کرده اید و چیزی هم از دست ندادید
البته همیشه در تست های اولیه باید از ولتاژ 70 درصد نرمال و با لامپ سری استفاده کنیدکه خطای احتمالی موجب صدمه فوری نشه و احتمال سوختن کمتر بشه
ضمنا به محض اینکه با حالت غیرعادی مثلا فقدان صدا یا صدای ناهنجار مواجه شدید فورا تغذیه را قطع کنید تا تتمه آی سی هم نسوزه
مدار چاپی افقی کوچک بین دو ردیف پایه آی سی ابتدای آی سی ( ظاهرا یکطرفش به پایه 2 متصل شده ) این مدار کوجک افقی کدام پایه ها را بهم متصل کرده ؟
با چه ولتاژی تست کردید که جیگرش الو گرفته؟
سپاس