آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
استاد غزال عزیز
خاطرتون هست در مورد سلف و مقاومت خروجی کم اهمی که در برخی آمپلی فایر ها قرار داشت سوال کردم و فرمودید نقشه قرار دهم تا بررسی کنید
استاد نقش سلف و اون مقاومت 10 اهم در خروجی چیست ( کادر آبی ) آیا باعث حذف یک سری از فرکانس ها نمیشه ؟؟
در ضمن نقش اون مقاومت و خازنی که به طور سری بین خروجی و گراند قرار داره رو هم خواستم بدونم ( کادر قرمز )
سپاس بیکران.

پیوست‌ها

• 89.9 کیلوبایت بازدیدها: 118

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
استاد غزال عزیز
خاطرتون هست در مورد سلف و مقاومت خروجی کم اهمی که در برخی آمپلی فایر ها قرار داشت سوال کردم و فرمودید نقشه قرار دهم تا بررسی کنید
استاد نقش سلف و اون مقاومت 10 اهم در خروجی چیست ( کادر آبی ) آیا باعث حذف یک سری از فرکانس ها نمیشه ؟؟
در ضمن نقش اون مقاومت و خازنی که به طور سری بین خروجی و گراند قرار داره رو هم خواستم بدونم ( کادر قرمز )
سپاس بیکران.

سلام
جملگی فیل تر پایین گذر است

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
دوست گرامی
گاها" اگر سوالات نامعقولی میپرسم ناشی از عدم شناخت کامل من در رشته الکترونیک هست و می دانید که من در این رشته تحصیل نکردم به هر حال به بزرگواری خود ما را ببخشید.
با تشکر

سلام
دوست عزیز و گرامی
طرح خواسته غیر منطقی قایل بحث است و نهایتا شفاف و تفهیم میگردد اما تکرار مکرر آن بدون دلیل جدید و طرح نقشه فاقد اعتبار قابل توجیه نبوده و موجب اتلاف بیهوده وقت است

تحلیل یک نقشه نادرست عمدتا اوقاتی به اندازه چندین برابر نقشه معتبر میطلبد تا مشخص گردد پایه و اساسی ندارد البته خوشبختانه نقشه های نامعتبری که مطرح فرمودید بگونه ای نادرست بود که نیاز به صرف وقت قابل توجه نداشت

اما اگر دارای مقادیر و مبنای نسبتا معقولی بود وقت کلانی زایل میکرد تا حقایق مربوطه روشن شود

لااقل در چنین مواقعی باید قبلا اعلام کرد که نقشه مطروحه ، تراوش ذهنی اشخاص عادی و یا استنباط و کپی شخصی یک نفر از فلان دستگاه است

علیهذا پس از آنکه عدم اعتبار یک نقشه را اعلام و تقاضا کردم نقشه نامعتبر را مطرح نکنید متاسفانه بلافاصله نقشه مشابه و دستی دیگری بدون اطلاع قبلی مطرح فرمودید

لذا اینکه بخواهید ببینید نقاشی فلان شخص قابل اجراست یا نه و بدون اطلاع قبلی از شخصی بودن آن ، مطرح فرمایید تا از بررسی عمقی آن امتناع نکنم ، خارج از انصاف است

مضافا که نمیدانم چرا سوالات تکراری مطرح میفرمایید
اینکه آیا طراحی محافظی که با مقدار مقاومت بلندگو فعال شود مقدور است یا نه ، چند بار سوال فرمودید و پاسخ دادم و نه تنها هیچگونه دلیل منطقی و ضرورتی برای آن اعلام نفرمودید بلکه پس از سوال مکرر ، اکنون نیز مطرح فرموده اید. چرا ؟ نمیدانم

آیا موارد فوق ارتباطی با رشته تحصیلی دارد ؟ !

سپاس

mehran.

کاربر
2011-10-07
36
168
با درود و خسته نباشید و تبریک نوروز به دوستان و اساتید محترم...

یه آمپلی هست که با برق 110ولت کار میکنه،آیا راهی هست که بتونم به طریق سوییچینگ یه مبدل با توان

کافی براش درست کنم که دیگه با برق شهر کار کنه؟

اگه دوستان در این باب نقشه یا اطلاعاتی دارند لطف کنند.در ضمن اگه در این تاپیک جای این موضوع نبود،

عذر میخوام.با سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
با درود و خسته نباشید و تبریک نوروز به دوستان و اساتید محترم...

یه آمپلی هست که با برق 110ولت کار میکنه،آیا راهی هست که بتونم به طریق سوییچینگ یه مبدل با توان

کافی براش درست کنم که دیگه با برق شهر کار کنه؟

اگه دوستان در این باب نقشه یا اطلاعاتی دارند لطف کنند.در ضمن اگه در این تاپیک جای این موضوع نبود،

عذر میخوام.با سپاس

سلام
دوست عزیزم
وقتی با این شیوه دستگاه جوشکاری dc با آمپرهای بسیار زیاد میسازیم نه تنها خواسته شما معقول است بلکه اساسا فصل تغذیه های فرکانس پایین خزان شده و بهار سوئیچینگ است و تقریبا تمام تولیدات حاضر مجهز به این تغذیه هستند

عجیب اینکه اخیرا در ups ، با شگرد جالبی فرکانس 50 را با سوئیچینگ ساخته اند و اثری از ترانس خروجی حجیم و سنگین نیست و تعدادی از آنها متعلق به فاراتل را تعمیر کرده ام

اما اینکه بتوانید خودتان بسازید متاسفانه در ساخت ترانس به مشکل قابل توجهی برخورد میکنید و ساخت دستی آن اساسا مقرون بصرفه هم نیست

سپاس

mehran.

کاربر
2011-10-07
36
168
سلام
دوست عزیزم
وقتی با این شیوه دستگاه جوشکاری dc با آمپرهای بسیار زیاد میسازیم نه تنها خواسته شما معقول است بلکه اساسا فصل تغذیه های فرکانس پایین خزان شده و بهار سوئیچینگ است و تقریبا تمام تولیدات حاضر مجهز به این تغذیه هستند

عجیب اینکه اخیرا در ups ، با شگرد جالبی فرکانس 50 را با سوئیچینگ ساخته اند و اثری از ترانس خروجی حجیم و سنگین نیست و تعدادی از آنها متعلق به فاراتل را تعمیر کرده ام

اما اینکه بتوانید خودتان بسازید متاسفانه در ساخت ترانس به مشکل قابل توجهی برخورد میکنید و ساخت دستی آن اساسا مقرون بصرفه هم نیست

سپاس

با درود و تشکر از عنایت شما...
چرا مقدور نیست،استاد؟چون میخوام خروجیش 110ولت متناوب باشه؟
اگه درخواست مداری کنم که برق شهر را تبدیل به ولتاژ DC مورد نیاز دستگاه کنه،
اونوقت چی؟همچین چیزی ممکنه؟
با سپاس مجدد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
با درود و تشکر از عنایت شما...
چرا مقدور نیست،استاد؟چون میخوام خروجیش 110ولت متناوب باشه؟
اگه درخواست مداری کنم که برق شهر را تبدیل به ولتاژ DC مورد نیاز دستگاه کنه،
اونوقت چی؟همچین چیزی ممکنه؟
با سپاس مجدد

دوست عزیزم
اندازه و جنس هسته و تعداد دور و نوع سیم و تطبیق با مدار دشوار است و هزینه ساخت ترانس معادل مبلغ برد کامل خواهد شد و مقرون بصرفه نیست

ساده ترین راه اینه که ترانس 220 جایگزین ترانس 110 آمپلیفایرتان کنید

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
باسلام
نیاز به راهمایی اساتید دارم
بعد از گشت و گذار تونستم نقشه آی سی tda7384 گیر بیارم و ساختمش
متاسفانه آی سی داغ میشه ولی از هیچکدو از کانالا صدا در نمیاد!!!
لطفا راهنمایی کنید

نقاطی که با قرمز به هم وصل کرده بخاطره اینه که اگه از استندبای یا موت استفاده نمیکنید به هم کانکت کنید
و اینم چیزی که من ساختم

تمام خطوطو چک کردم،هیچ مشکلی نبود(نه قطعی ،نه اتصال کوتاه)
یا نقشه ایراد داره یا آی سی سوخته
میشه آی سی رو چک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
باسلام
نیاز به راهمایی اساتید دارم
بعد از گشت و گذار تونستم نقشه آی سی tda7384 گیر بیارم و ساختمش
لطفا راهنمایی کنید

نقاطی که با قرمز به هم وصل کرده بخاطره اینه که اگه از استندبای یا موت استفاده نمیکنید به هم کانکت کنید
و اینم چیزی که من ساختم

تمام خطوطو چک کردم،هیچ مشکلی نبود(نه قطعی ،نه اتصال کوتاه)
یا نقشه ایراد داره یا آی سی سوخته
میشه آی سی رو چک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

سلام عزیزم

اگر بدون اعمال ورودی هم زیاد داغ میکنه ، آی سی سوخته و در غیراینصورت ، ارتباط میوت صحیح نیست
آیا زیاد داغ میکنه؟
r2 =47 کیلو (میوت) را به کجا متصل کردید و چرا ؟
ضمنا اگرچه پایه های آی سی در عکس قابل تشخیص نیست اما بنظر میرسه پایه های شاسی مانند 1و 2 را به جای دیگری متصل کردید؟
پایه 6 و 20 ( تغذیه آی سی) را از یکدیگر جدا کنید و فقط 6 را به تغذیه متصل و اگر باز هم صدایی نداشتید آنرا قطع و پایه 20 را به تغذیه متصل و تست کنید
سپاس

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
سلام عزیزم

اگر بدون اعمال ورودی هم زیاد داغ میکنه ، آی سی سوخته و در غیراینصورت ، ارتباط میوت صحیح نیست
آیا زیاد داغ میکنه؟
r2 =47 کیلو (میوت) را به کجا متصل کردید و چرا ؟
ضمنا اگرچه پایه های آی سی در عکس قابل تشخیص نیست اما بنظر میرسه پایه های شاسی مانند 1و 2 را به جای دیگری متصل کردید؟
پایه 6 و 20 ( تغذیه آی سی) را از یکدیگر جدا کنید و فقط 6 را به تغذیه متصل و اگر باز هم صدایی نداشتید آنرا قطع و پایه 20 را به تغذیه متصل و تست کنید
سپاس

با سلام
ممنون از اینکه جواب دادید
بله متاسفانه بدون اعمال وروردی و خروجی هم داغ میکنه، به قدری که دست میسوزه!!!
اما من خیلی مواظب بودم چرا آی سی سوخته؟مشکلی در مدار هست؟
ظاهرا در مدار با اتصال پایه 22 به مقاومت و بعد از مقاومت به شاسی مدار میوت میشود و به توصیه سایت اصلی که این مدار را گذاشته بود اگر نمی خواهید از میوت و استند بای استفاده کنیدسرمقاومت را به شاسی وصل کنید!!(دلیلشو من نفهمیدم)البته قبل از اینکه این اتصال رو هم بدم بازهم مدار کار نمیکرد و به ناچار گفتم شاید با اتصالش درست بشه که بازهم تفاوتی نکرد)
1.png

As I put pins on PCB for ST-BY and Mute but I not using them, I connected these pins to VCC like it is shown in PCB view. According to datasheet St-By and Mute turns off amplifier if signal in input is lower than 3.5V. So it is recommended to connect these pins to Vcc if not used.
پایه یک و دو به هم و بعد به شاسی وصل شده اند
درحال حاضر که آی سی سوخته جدا کردن پایه 6و 20 و اتصال تک به تک به تغذیه نتیجه ای داره؟

آخرین ویرایش:
بالا