- 2012-03-18
- 10,107
- 80,113
سلام استاد چند تا مدار با ماسفت منفی برام میگذارین ؟ ممنون
سلام
استاد عزیز از نقشه های بیشمار بخش الکترونیک و آمپلیفایر ، منطبق با امکانات و شرایط خود انتخاب فرمایید
سپاس
سلام استاد چند تا مدار با ماسفت منفی برام میگذارین ؟ ممنون
با سلام یه سینمای خانگی سونی البته قلابی هست که ازبانه اومده ولی متاسفانه صدای هوم در قسمت بافر بلندگو میباشد چگونه میتوان این ******* رو کم و صاف کرد در ضمن دستگاه هم اکبند میباشد
سلام به دوست و استاد عزیز جناب غزال
تو پری آمپلی فایر هایی که از آیسی آپ آمپ در اونها استفاده شده مقاومت گین مقاومتی است که بین پایه ورودی و خروجی آیسی قرار دارد و هرچه مقدار این مقاومت ( Rf ) بیشتر شود گین یا گیرایی میکروفن بیشتر میشود
مثل شکل زیر :
در مدارات پری ترانزیستوری این مقاومت گین رو به چه صورت باید پیدا کنیم ؟؟؟ مثلا" در شکل زیر :
یک سوال دیگه :
برای پری میکروفن و مستر در اکو آمپلی فایر ها چه مقدار مقاومتی رو پیشنهاد میدهید ؟؟
با تشکر
سلام بر دوست عزیزم جناب غزال
صرف نظر از بیان شیوا و زیبای جنابعالی در خصوص مقوله گین که ارائه فرمودید باید عرض کنم که من به جوابی نرسیدم. البته شاید من در پرسیدن سوال دچار اشکال بودم. به طور کلی جدا از بحث های نظری اگر در شماتیک همون مدار پری ترانزیستوری بخواهیم گیرایی میکروفن کم یا بالعکس زیاد شود چه کاری باید انجام دهیم؟؟؟
با تشکر
با سلام
دوست عزیز و بزرگوارم جناب غزال
مداری که در زیر مشاهده میکنید یک نمونه تجاری از پری آمپلی فایر هایی بود که قبلا" در شرکت فاراتل تولید میشد. در مدار زیر اگر بخواهیم گیرایی میکروفن زیاد شود البته نه آنقدر که باعث فیدبک شود چه تغییراتی را اعمال می کنید ؟
با تشکر
مدار قبلی که شوخی محض بود اما اگر مدار فوق نیز مربوط به پری آمپلیفایر ، یکدستگاه آمپلیفایر خصوصا متعلق به فاراتل باشد باید هرچه آموخته ام به زباله بسپارم
سپاس