سلام استاد... ببخشید که به سوالاتتون جواب ندادم... اخه دیگه حال اینکه دوباره ور برم بهش رو نداشتم... فقط تا اونجایی که یادمه وقتی این قطعه رو از مدار جدا کردم و دستگاه رو وصل کردم به برق اون لامپ 100 واتی رو که سری بسته بودم به ورودی برق 220 روشن میشد و اون صدا هم فکر کنم همچنا بود .. آخه دقیق یادم نیست...
من امروز هرجای کرمان رو رفتم این قطعه رو نداشتن... و گفتن این خودش درونش مدار مجتمع هست و کلی قطعه دیگر.... و گیر نمیاد...
استاد فقط شما لطف کنید یه مدار بزارید که من یه آمپ براش درست کنم... (کلا بیخیال این بشیم)
ببیند 8 تا آی آر اف پی 240 داره... فقط یه درایور کم داره... درایوری براش درست کنم دیگه همه چیزش حله... تغذیه هاش هم 2*45 هست...
حالا میشه یه مدار مناسب که ساده و خوب باشه برام بزارید؟
دوست عزیزم
سلام
شما تصور میکنید بسادگی یک آمپلیفایر مونتاژ میکنید و تمام
چون بدون تردید تجربه زیادی ندارید ، دوست عزیزم تطبیق امپدانس آمپلیفایر با پری شانسی بدست نمیاد و یکی از مشکلات راه حل شماست لذا به این سادگی نیست که آمپلیفایری را به هر دستگاه اضافه کنید و با مشکلی مواجه نشوید
بله صدا دارید ولی نه صدایی که راضی کننده باشد
من توی اینکارها پیر شدم و درسته که چیزی یاد نگرفتم ولی اگه سالی یه ذره هم یاد گرفته باشم بازم اینقدر میدونم که مصرانه عزم ترکستان کرده اید و با مونتاژ آمپلیفایر خیلی ضرر میکنید و آخرش هم پشیمون میشوید
یک تعمیرکار کم تجربه هم میدونه که با بسته شدن همه راهها ، آخرین راه حل ، تعویض آمپلیفایره و میدونه این راه حل هیچوقت راضی کننده هم نمیشه
ولی شما میخواهید بدترین راه حل را در اولویت قرار دهید خودتان میدانید
دراینصورت میتوانید از دریای نقشه هایی که در سایت وجود دارد استفاده کنید
ولی توصیه میکنم لااقل مانند قطعه 11 پایه صدمه ای به بقیه قطعات و بردهای این دستگاه وارد نکنید که اگر از ترکستان خوشتون نیومد و تشریف آوردید بتوانید همین بردها را تعمیر کنید
موفق باشید
سپاس