آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام استاد... راستش دیگه این دستگاه خسته ام کرده...
میخوام خودم با همون قطعات یه آمپ بسازم...

ممنون میشم اگر یه مدار واسم قرار بدید که تشکیل شده باشه از 8 عدد آی آر اف پی 240 و ولتاژ 2*45

سلام دوست خوبم
بهت نمیاد شکست رو قبول کنی
بهتر از ژاپنی درستش میکنیم
اصولا هر چه دیرتر به موفقیت برسی اطلاعات و تجارب و سرمایه های علمی بیشتری پیدا میکنی

سپاس

tamim1

کاربر
2012-07-26
21
28
آره اینو قبول دارم که تجارب زیادی بدست میاد.. اما چه فایده که این قطعه ناشناخته هست...

حالا چهار شنبه قطعه رو میبرم چند مغازه بورس قطعات الکترونیکی ... تاببیینم اونا میتونن تشخیص بدن چی هست یا نه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
آره اینو قبول دارم که تجارب زیادی بدست میاد.. اما چه فایده که این قطعه ناشناخته هست...

حالا چهار شنبه قطعه رو میبرم چند مغازه بورس قطعات الکترونیکی ... تاببیینم اونا میتونن تشخیص بدن چی هست یا نه

دوست عزیز
سلام
چرا جواب سوالات پست 575 منو نمیدی ؟
سپاس

tamim1

کاربر
2012-07-26
21
28
سلام
تو این عکس که مشخصشون کردم
http://tamim2.persiangig.com/amp22.jpg
اره از این قطعه دو تا توی مدار هست...
برق دی سی هم داخل بلندگوها می رود..

اینم عکس واضح تر از اون قطعه... پشت و روش دقیقا مثل هم هست...
راستی اونی که گفتم ترک برداشته بود رو شکستم..!! داخلش تشکیل شده بود از مقاومت خازن و ترانزیستور و قطعات اس ام دی دیگر...
لینک عکس : http://tamim2.persiangig.com/123423.jpg

117.jpg

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام
تو این عکس که مشخصشون کردم
http://tamim2.persiangig.com/amp22.jpg
اره از این قطعه دو تا توی مدار هست...
برق دی سی هم داخل بلندگوها می رود..

اینم عکس واضح تر از اون قطعه... پشت و روش دقیقا مثل هم هست...
راستی اونی که گفتم ترک برداشته بود رو شکستم..!! داخلش تشکیل شده بود از مقاومت خازن و ترانزیستور و قطعات اس ام دی دیگر...
لینک عکس : http://tamim2.persiangig.com/123423.jpg

117.jpg

دوست گرامی
سلام
چرا ذره ذره پاسخ میدهید
وقتی ولتاژ مستقیم در بلندگو دارید یعنی عیب در طبقه قدرت است (فت ها و درایورها )
همون که قابشو شکستید خرابش نکن احتمالا سالمه ترک اشکالی نداره
اگه توجه کنید و پاسخ سوالات را دونه دونه بدهید درست میشه

پاسخ بقیه سوالات فبلی را ارسال فرمایید
خصوصا نگفتید اگر این دو قطعه را بردارید در صدا تفاوتی میکنه یا نه ( حدس میزنم تفاوتی نمیکنه ولی با حدس درست نمیشه تست کنید جواب بدهید)

سپس درایورها را از مدار جدا کنید ببینید صدای ناهنجار قطع میشه؟

تاکید میکنم پاسخ تمام سوالات را ارسال فرمایید تا قادر به تشخیص عیب باشیم.

سپاس

tamim1

کاربر
2012-07-26
21
28
سلام استاد... ببخشید که به سوالاتتون جواب ندادم... اخه دیگه حال اینکه دوباره ور برم بهش رو نداشتم... فقط تا اونجایی که یادمه وقتی این قطعه رو از مدار جدا کردم و دستگاه رو وصل کردم به برق اون لامپ 100 واتی رو که سری بسته بودم به ورودی برق 220 روشن میشد و اون صدا هم فکر کنم همچنا بود .. آخه دقیق یادم نیست...
من امروز هرجای کرمان رو رفتم این قطعه رو نداشتن... و گفتن این خودش درونش مدار مجتمع هست و کلی قطعه دیگر.... و گیر نمیاد...
استاد فقط شما لطف کنید یه مدار بزارید که من یه آمپ براش درست کنم... (کلا بیخیال این بشیم)

ببیند 8 تا آی آر اف پی 240 داره... فقط یه درایور کم داره... درایوری براش درست کنم دیگه همه چیزش حله... تغذیه هاش هم 2*45 هست...
حالا میشه یه مدار مناسب که ساده و خوب باشه برام بزارید؟

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام استاد... ببخشید که به سوالاتتون جواب ندادم... اخه دیگه حال اینکه دوباره ور برم بهش رو نداشتم... فقط تا اونجایی که یادمه وقتی این قطعه رو از مدار جدا کردم و دستگاه رو وصل کردم به برق اون لامپ 100 واتی رو که سری بسته بودم به ورودی برق 220 روشن میشد و اون صدا هم فکر کنم همچنا بود .. آخه دقیق یادم نیست...
من امروز هرجای کرمان رو رفتم این قطعه رو نداشتن... و گفتن این خودش درونش مدار مجتمع هست و کلی قطعه دیگر.... و گیر نمیاد...
استاد فقط شما لطف کنید یه مدار بزارید که من یه آمپ براش درست کنم... (کلا بیخیال این بشیم)

ببیند 8 تا آی آر اف پی 240 داره... فقط یه درایور کم داره... درایوری براش درست کنم دیگه همه چیزش حله... تغذیه هاش هم 2*45 هست...
حالا میشه یه مدار مناسب که ساده و خوب باشه برام بزارید؟

دوست عزیزم
سلام
شما تصور میکنید بسادگی یک آمپلیفایر مونتاژ میکنید و تمام
چون بدون تردید تجربه زیادی ندارید ، دوست عزیزم تطبیق امپدانس آمپلیفایر با پری شانسی بدست نمیاد و یکی از مشکلات راه حل شماست لذا به این سادگی نیست که آمپلیفایری را به هر دستگاه اضافه کنید و با مشکلی مواجه نشوید

بله صدا دارید ولی نه صدایی که راضی کننده باشد

من توی اینکارها پیر شدم و درسته که چیزی یاد نگرفتم ولی اگه سالی یه ذره هم یاد گرفته باشم بازم اینقدر میدونم که مصرانه عزم ترکستان کرده اید و با مونتاژ آمپلیفایر خیلی ضرر میکنید و آخرش هم پشیمون میشوید

یک تعمیرکار کم تجربه هم میدونه که با بسته شدن همه راهها ، آخرین راه حل ، تعویض آمپلیفایره و میدونه این راه حل هیچوقت راضی کننده هم نمیشه

ولی شما میخواهید بدترین راه حل را در اولویت قرار دهید خودتان میدانید
دراینصورت میتوانید از دریای نقشه هایی که در سایت وجود دارد استفاده کنید

ولی توصیه میکنم لااقل مانند قطعه 11 پایه صدمه ای به بقیه قطعات و بردهای این دستگاه وارد نکنید که اگر از ترکستان خوشتون نیومد و تشریف آوردید بتوانید همین بردها را تعمیر کنید
موفق باشید

سپاس

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام
جناب tamim
استاد غزال درست می گن . مونتاژ آمپلیفایر از روی نقشه هیچ کاری نداره اما شک نکن که تو مچ کردنش با پری و مدارات واسط مثل تن کنترل و اکو مشکل پیدا می کنی چیزی که من الان درش گیر کردم و چنین مشکلی رو تجربه کردم . مسئله تطبیق امپدانس خیلی مهم هست .بگذریم ....
شما توصیه هایی که استاد می گن رو انجام بده و پاسخ سوالاتشون رو کامل بده تا به نتیجه ایده آلت برسی.
در نهایت اگر به نتیجه نرسیدی خودم یک مدار بهت معرفی می کنم که از ماسفتهای منفی در اون استفاده شده باشه
موفق باشید

• Like

tamim1

کاربر
2012-07-26
21
28
سلام استاد چند تا مدار با ماسفت منفی برام میگذارین ؟ ممنون

• Like

سفیر امید

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-11-29
1,065
10,060
با سلام یه سینمای خانگی سونی البته قلابی هست که ازبانه اومده ولی متاسفانه صدای هوم در قسمت بافر بلندگو میباشد چگونه میتوان این ******* رو کم و صاف کرد در ضمن دستگاه هم اکبند میباشد

• Like
بالا