آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
باید پایه تغذیه کلیه آی سی ها از طریق مقاومت سری به تغذیه متصل شود نه مستقیم اگر رعایت نشده بفرمایید تا مقامتها را تعیین کنم

سپاس
بسیار خب.
اتفاقا" پایه های تغذیه آیسی رو بدون مقاومت به تغذیه وصل کردم پس با این حساب اجازه بدید تا نقشه مدار پری و مستر رو قرار بدم تا اگر تغییراتی نیاز هست اعمال کنید
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
با سلام خدمت جناب hasank
آیا مدار موجود در لینک زیر می تواند به عنوان یک فیوز اتوماتیک در آمپلی فایر های قدیمی که محافظشان فقط یک فیوز بود مورد استفاده قرار گیرد ؟؟؟؟؟ آیا این مدار می تواند محافظ اتصال کوتاه نیز باشد؟؟؟
با تشکر
Simple electronic fuse. - Electronic Circuits and Diagram-Electronics Projects and Design

سلام دوست عزیزم

من بدرستی متوجه سوال شما نشده بودم و نقشه موجود در لینک مورد نظر شما را ندیده بودم

بطوریکه نقشه موصوف اساسا محافظ نیست و یک کلید ساده الکترونیکی است و ادعای ارائه کننده که فیوز است ادعایی ناصحیح است و همچنین قادر به قطع و وصل سیگنال و یا ولتاژ متناوب هم نیست و فقط قادر است ولتاژ مستقیم را با فشار دکمه وصل کند و در ولتاژ مستقیم پس از فشار دکمه ، فعال میشود و تا زمانیکه ولتاژ ورودی قطع نشود از کار نمی افتد و اگر خروجی اتصال کوتاه شود ترانزیستور میسوزد electronic-fuse.jpg

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام
جناب غزال
نقشه مدار پری و تون کنترل اکو آمپلی فایرم رو تقدیم می کنم مشاهده بفرمایید اگر مشکلی داشت مطرح کنید تا تصحیح کنم.
با تشکر
بر روی تصویر کلیک کنید:

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
بسیار خب.
اتفاقا" پایه های تغذیه آیسی رو بدون مقاومت به تغذیه وصل کردم پس با این حساب اجازه بدید تا نقشه مدار پری و مستر رو قرار بدم تا اگر تغییراتی نیاز هست اعمال کنید
با تشکر

دوست گرانقدر و عزیزم
سلام
جز آی سی هایی که نیاز به جریان زیادی دارند ( طبقه قدرت ) در تغذیه تمام آی سی ها از مقاومت سری و خازن صافی ( برخی از موارد یک خازن کوچک و یک خازن بزرگ ) باید استفاده کرد

این قاعده علمی در نقشه تمام دستگاههای اصولی رعایت میشود میتوانید چند نقشه از سایت دانلود و ملاحظه کنید
یکی از تفاوتهای اغلب دستگاههای ایران و چین با بقیه نقاط دنیا همین نکات ریز ولی بسیار مهم است

سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام
جناب غزال
نقشه مدار پری و تون کنترل اکو آمپلی فایرم رو تقدیم می کنم مشاهده بفرمایید اگر مشکلی داشت مطرح کنید تا تصحیح کنم.
با تشکر
بر روی تصویر کلیک کنید:

دیتاشیت آی سی را نداشتم از مقاومت حدود 100 اهم و خازن 100 میکرو روی پایه 8 آی سی استفاده کنید ( باید پایه خازن هر چه نزدیکتر به پایه 8 لحیم شود )

قاعده کلی آنست که مقاومت سری تا حد ممکن بزرگ باشد بگونه ای که موجب کاهش قابل توجه ولتاژ نشود یعنی اگر با مقاومت 500 اهم ولتاژ دو پایه مقاومت تقریبا یکسان باشد 500 اهم بهتر از 100 اهم است

از مزایای این مقاومتها حذف نویز و نیز افزایش طول عمر آی سی است
میتوانید برای هر کدام از آی سی ها مقاومتهای متفاوتی ( غالبا بزرگتر از 47 اهم ) تست و تا حد ممکن بزرگ انتخاب کنید بشرطی که افت زیادی ایجاد نکند

ضمنا من تا حد ممکن از مقاومتهای بزرگ استفاده میکنم ولی این مقاومتها را در آی سی های مورد نظر که جریان کمی مصرف میکنند از حدود 10 اهم به بالا استفاده میکنند(متناسب با جریان )

سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام
ببخشید منظورتون این هست که یک مقاومت 100 اهم رو با یک خازن 100 میکرو سری کنم و پایه مثبت خازن رو به ولتاژ مثبت و اون سر مقاومت رو به پایه 8 آیسی وصل کنم؟؟
راستی این مدار پری میکروفنی که مونتاژ کردم با ولتاژ تک کار میکنه این راهکار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
سلام
ببخشید منظورتون این هست که یک مقاومت 100 اهم رو با یک خازن 100 میکرو سری کنم و پایه مثبت خازن رو به ولتاژ مثبت و اون سر مقاومت رو به پایه 8 آیسی وصل کنم؟؟
راستی این مدار پری میکروفنی که مونتاژ کردم با ولتاژ تک کار میکنه این راهکار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟؟؟

سلام دوست گرامی
مثبت خازن به پایه تغذیه آی سی ( در اینجا پایه 8 آی سی است )
منفی خازن به گراند
یک طرف مقاومت به پایه تغذیه آی سی
طرف دیگر مقاومت به منبع تغذیه
یعنی ولتاژ از مقاومت عبور میکند و به خازن و آی سی میرسد

متوجه سوال آخر نشدم اگه تفاوت ولتاژهای بخشهای مختلف مورد سوال است
دراینصورت اشکالی وجود نداره
سپاس

tamim1

کاربر
2012-07-26
21
28
سلام .. دوستان یه دستگاه اکو میکسر دلتا برای تعمیر اوردن پیشم که متاسفانه قطعات مهمش شماره ندارن.. مثل ترانزیستورهای قدرتش...
اما بعد از تست متوجه شدم که ترانزیستورهای قدرت درست هستن و خرابی مربوط به قسمت درایور هست.. یه قطعه هست که ترک برداشته و سوخته...
ولی متاسفانه شماره نداره.. روی برد نوشته u1 که به نظر آی سی میاد... 11 تا پایه داره
اینم عکسهاش
حالا به نظر شما این قطعه چی میتونه باشه و چی میتونم جایگزینش کنم ؟
http://tamim2.persiangig.com/amp1.jpg
http://tamim2.persiangig.com/amp22.jpg
http://tamim2.persiangig.com/DSC00212.jpg
107.jpg

108.jpg
109.jpg

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,113
[
QUOTE=tamim1;175708]سلام .. دوستان یه دستگاه اکو میکسر دلتا برای تعمیر اوردن پیشم که متاسفانه قطعات مهمش شماره ندارن.. مثل ترانزیستورهای قدرتش...
اما بعد از تست متوجه شدم که ترانزیستورهای قدرت درست هستن و خرابی مربوط به قسمت درایور هست.. یه قطعه هست که ترک برداشته و سوخته...
ولی متاسفانه شماره نداره.. روی برد نوشته u1 که به نظر آی سی میاد... 11 تا پایه داره
اینم عکسهاش
حالا به نظر شما این قطعه چی میتونه باشه و چی میتونم جایگزینش کنم ؟

استاد عزیز
سلام
اگه از شما بپرسن یه چیزی 11 پایه داره بگو چیه چه پاسخی میدهید ! ! !http://www.irantk.ir/images/smilies/busted_red.gif

برد معیوب چه بخشی از دستگاه است
عکس واضحی از قطعه معیوب ارسال کنید
در عکس برد ، قطعه ای جز خازنها قابل شناسایی نیست
توضیح بیشتری بدهید

آیا روی رادیاتورها ترانزیستور نصب شده یا رگلاتور

عکسی از بردهای دیگر دستگاه هم ارسال کنید

دستگاه چه عیبی دارد ( یه عیبی دارد کمکی برای رفع عیب نمیکند )

تک تک پایه های قطعه معیوب بویژه ورودی و خروجی و تغذیه و بدنه آنرا با ذکر شماره پایه مشخص کنید که به چه قطعاتی متصل شده و اعلام کنید؟

اگر قطعه مورد نظر معیوب ، رادیاتور داشته و شما برداشتید STK است
سپاس

بالا