آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
پاسخ : تاپيك پرسش و پاسخ

با سلام
استاد رجبی عزیز
من قصد دارم یک مدار اکو با آیسی pt2396 درست کنم قطعاتش رو هم گرفتم فقط یک سوال دارم در مدار دیتاشیت یک قسمتی هست به نام seting delay time که نمی دونم باید قطعه ای یا چیزی اونجا قرار بگیره ممکنه یک راهنمایی کنید.
استاد اون ولوم 30 کیلو احتمالا" باید تکرار باشه اما مشخص نیست پایه وسط ولوم به کجا وصله ؟
با تشکر
این هم دیتا شیت آیسی:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jooly

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام
استاد رجبی عزیز
من قصد دارم یک مدار اکو با آیسی pt2396 درست کنم قطعاتش رو هم گرفتم فقط یک سوال دارم در مدار دیتاشیت یک قسمتی هست به نام seting delay time که نمی دونم باید قطعه ای یا چیزی اونجا قرار بگیره ممکنه یک راهنمایی کنید.
استاد اون ولوم 30 کیلو احتمالا" باید تکرار باشه اما مشخص نیست پایه وسط ولوم به کجا وصله ؟
با تشکر
این هم دیتا شیت آیسی:
با سلام :
1 = این پایه های 4و 5 و 6 و 7 که با D1 ~ D4 مشخص شده اند برای تعیین و زمان بندی تاخیر در اکو میباشند کاربرد این پایه ها به صورت کلیدی که هر تک تک این پایه ها را یا به خط زمین و یا به خط 5 ولتی وصل میکنه هر چقدر عدد ستون اخری {TD یا همون تایم دیلی } کمتر باشه یعنی زمان تاخیر کمتر خواهد بود { روی هر پایه یک کلید دوحالته که سیم وسط کلید به پایه رفته و سرهای طرفین کلید یکی به منفی و دیگری به + 5 ولت وصل میشه و میشه توسط این کلیدها تاخیر زمان اکو را تغییر داد } .
هر چی فرکانس نمونه برداری { ستون اول FS فرکانس سمپلینگ } بیشتر باشه سرعت تاخیر TD کمتر .....
از دیتا شیت ایسی جدول محاسبات و کاربرد این پایه ها را براتون انتخاب کردم دانلود کنید متوجه میشوید :
[hide] مشاهده فایل‌پیوست PT2390 data.rar[/hide]
این پتانسیومتر دو سر میباشد و سیم وسطی ندارد { در حقیقت یک ولوم سه سر که یکی از سرهای طرفین به سیم وسط ولوم بسته شده و یک ولوم دو سیمه را شکل داده است }
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 12.2 کیلوبایت بازدیدها: 103

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

سلام مجدد
استاد رجبی آیا میشه قسمت سلکتور رو با مداری تبدیل یه ولوم کرد یعنی کنترل تاخیر ( به جای سلکتور ) توسط ولوم انجام بگیره؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

سلام مجدد
استاد رجبی آیا میشه قسمت سلکتور رو با مداری تبدیل یه ولوم کرد یعنی کنترل تاخیر ( به جای سلکتور ) توسط ولوم انجام بگیره؟
با سلام :
با توجه به پایه ها و عمل کرد یک سلکتور متاسفانه نمیشه مستقیما از سلکتور استفاده کنید { در سلکتور تمام تغییرات برای اعمال به چند پایه دیگر از یک محور استفاده میشه در صورتیکه اینجا هر تغییرات پایه ها به صورت تکی و جدا از هم می باشند .
میتونید از یک مدار دیجیتالی { ماترسی کوچک } که توسط یک سیم تغییرات را در چند سیم و بدلخواه تبدیل کنه و پس از ان از ولوم هم میشه توسط مدار انالوگ به دیجیتال استفاده کرد >> مقرون به صرف نیست ....
روش دیگر هم اینکه میتوان با استفاده از مدار های تولید افکت استفاده کرده و با اعمال ان به این پایه ها !!! ریتم و افکت متفاوتی را به اکو اضافه کرد که بحث خود دارد .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام :
با توجه به پایه ها و عمل کرد یک سلکتور متاسفانه نمیشه مستقیما از سلکتور استفاده کنید { در سلکتور تمام تغییرات برای اعمال به چند پایه دیگر از یک محور استفاده میشه در صورتیکه اینجا هر تغییرات پایه ها به صورت تکی و جدا از هم می باشند .
میتونید از یک مدار دیجیتالی { ماترسی کوچک } که توسط یک سیم تغییرات را در چند سیم و بدلخواه تبدیل کنه و پس از ان از ولوم هم میشه توسط مدار انالوگ به دیجیتال استفاده کرد >> مقرون به صرف نیست ....
روش دیگر هم اینکه میتوان با استفاده از مدار های تولید افکت استفاده کرده و با اعمال ان به این پایه ها !!! ریتم و افکت متفاوتی را به اکو اضافه کرد که بحث خود دارد .
موفق باشید .

با عرض سلام
استاد دو روش دیگه رو پیدا کردم برای اینکه به جای سلکتور از ولوم برای کنترل دیلای استفاده کنیم به نظرتون کدوم یک مناسب هست ؟
1) استفاده از مدارات مولد پالس با آیسی های مشهور مثل 555 و 4011 و ...
2) استفاده از مدار زیر :

البته مدار فوق رو در نت پیدا کردم و نمی دونم که تا چه حد مفیده و یا اینکه اصلا" کار می کنه یا نه؟؟
البته این رو هم بگم آیسی m65831 مشابه آیسی pt2396 هست .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با عرض سلام
استاد دو روش دیگه رو پیدا کردم برای اینکه به جای سلکتور از ولوم برای کنترل دیلای استفاده کنیم به نظرتون کدوم یک مناسب هست ؟
1) استفاده از مدارات مولد پالس با آیسی های مشهور مثل 555 و 4011 و ...
2) استفاده از مدار زیر :
البته مدار فوق رو در نت پیدا کردم و نمی دونم که تا چه حد مفیده و یا اینکه اصلا" کار می کنه یا نه؟؟
البته این رو هم بگم آیسی m65831 مشابه آیسی pt2396 هست .

با سلام :
بله اینا هم جزو همون روش هایی هستند که اشاره کردم و ماتریسی عمل میکنند ولی مشکلی که براتون دارند اینکه این ایسی معمولی نیست AT89***X یک میکروکنترل اتمگ هستش و نیاز به برنامه نویسی و کامپایلر و پروگرامر دارند که فکر نمیکنم براتون مقرون به صرف دربیاد مگر اماده میکرو کنترلر را تهیه کنید که انهم باز بدلخواه شما نخواهد بود { میدانید که میکرو های اماده صرفا برای کار خاصی که در ان تعریف شده کار میدهند } توصیه میکنم بجای سلکتور از همون سویچ های دو یا گام { دو حاته و یا سه حالته } مینیاتوری استفاده کنید .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام :
بله اینا هم جزو همون روش هایی هستند که اشاره کردم و ماتریسی عمل میکنند ولی مشکلی که براتون دارند اینکه این ایسی معمولی نیست AT89***X یک میکروکنترل اتمگ هستش و نیاز به برنامه نویسی و کامپایلر و پروگرامر دارند که فکر نمیکنم براتون مقرون به صرف دربیاد مگر اماده میکرو کنترلر را تهیه کنید که انهم باز بدلخواه شما نخواهد بود { میدانید که میکرو های اماده صرفا برای کار خاصی که در ان تعریف شده کار میدهند } توصیه میکنم بجای سلکتور از همون سویچ های دو یا گام { دو حاته و یا سه حالته } مینیاتوری استفاده کنید .
موفق باشید .
استاد نظرتون در مورد مدارات مولد پالس ( پالس جنراتور) چیست؟

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

استاد نظرتون در مورد مدارات مولد پالس ( پالس جنراتور) چیست؟

با سلام :
توجه کنید که افکت گذاری در سیستم های صوتی و موزیکال به دو روش صورت میگیرد :
الف : طنین یا پژواک .
2 - اکو و تکرار
در صورتیکه از هر دو سیستم همزمان به صورت میکس استفاده گردد طبعا مدارتان تکمیل و جالبتر خواهد بود در چنین مواردی که افکت با اکو میکس میشود میتوان مانورهای متعدد و جالبی را روی سیستم بکار گرفت .
در پست قبلی به این مورد هم اشاره کردم که { افکت گذاری } پالس جنراتور ها همون مداراتی هستند که با تولید سیگنالهای فرکانسی متفاوتی افکت هایی به ریتم و طنین در دیلی صدا اضافه میکنند و دلنشینی این افکت ها بستگی به کاربرش داره در صورت تمایل میتونید از تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان یا تاپیک معرفی ایسی های کاربردی چند تا مدارات ساده موجود فوق را مونتاژ و به اکو خود اضافه کنید .
لینک معرفی ... و مدارات ....: [hide] http://www.irantk.ir/irantk743/ http://www.irantk.ir/irantk120/ [/hide]
موفق باشید .

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142

با سلام دوست عزیز
اطاعت امر کردم اومدم این تایپک براساس گفته ی شما:
در ضمن چندمین بار هست که تذکر میدهم که محل تاپیک شما اینجا نیست مشکلات خود را در همون تاپیک امپلی فایر ها و .... مطرح کنید { دیگه در صورت تکرار اعمال قانون می شوید }

یک سوال دیگه:
اگر بخوام بیشترین توان رو از ترانزیستور ها در یافت کنم تا به بار منتقل بشه باید چه کار کنم
مثلا tip147وات125هست ایا این 125وات به بار منتقل میشه یانه؟؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام دوست عزیز
اطاعت امر کردم اومدم این تایپک براساس گفته ی شما:
در ضمن چندمین بار هست که تذکر میدهم که محل تاپیک شما اینجا نیست مشکلات خود را در همون تاپیک امپلی فایر ها و .... مطرح کنید { دیگه در صورت تکرار اعمال قانون می شوید }

یک سوال دیگه:
اگر بخوام بیشترین توان رو از ترانزیستور ها در یافت کنم تا به بار منتقل بشه باید چه کار کنم
مثلا tip147وات125هست ایا این 125وات به بار منتقل میشه یانه؟؟
با تشکر

با سلام : با تشکر از مراعات نظم سایت .#$V686
بهترین مدارات امپلی فایرهای قدرت حدود 75 الی 80 در صد بازده دارند در صورتیکه تمام موارد درج شده در دیتا شیت این ترانزیستور را بتونید دقیقا مراعات و بجا اورید حدود 110 وات به بار خروجی قدرت تحویل میدهد .
موفق باشید .

• Like
بالا