آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام
استاد من مدار tda1557 رو مثل شماتیک زیر ساختم
اما با وصل کردن تن کنترل به ورودی آمپ یک مقداری هوم وجود داره و زمانی که خروجی تن رو از آمپ جدا می کنم نویز نداره . همون تن کنترل رو وقتی با stk4392 تست می کنم نویز نداره. ممکنه که خروجی تن با ورودی 1557 مچ نشده باشه ؟؟؟
اگر این طور باشه چه جوری باید مچ بشوند ؟
من شنیده بودم باید بهره طبقه قبل ( تن کنترل ) کم بشه آیا درسته ؟ نقشه تن کنترل هم در پست شماره 343 همین صفحه وجود دارد.
با تشکر
با سلام :
در این شماتیک قسمتی از مدار که نقش فیل تر های عبوری را دارد حذف شده در صورتیکه در امپلی stk این قسمت پیاده شده و نقش خود را ایفا میکند .
با این وجود اگر از اداپتور برق شهر در مدار پری استفاده میکنید باید رگولاتور و صافی کافی داشته باشد تا این نویز در سیستم وارد نشود .
چنانکه از باتری استفاده میکنید و باز نویز موجود هست در این صورت نسبت سیگنال به نویز در پری خیلی بالاست که باید مقداری کاهش یابد و یا می تونید از نقشه گسترده تری که در پایه های صافی همین ایسیtda{مستقیم به منفی یا مثبت وصل شده یا بیکار ...} استفاده کند که بهترین راه همین است .
موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
در این شماتیک قسمتی از مدار که نقش فیل تر های عبوری را دارد حذف شده در صورتیکه در امپلی stk این قسمت پیاده شده و نقش خود را ایفا میکند .
استاد در مدار کاربردی دیتا شیت هم برای ورودی ها تنها از یک خازن 270 نانو استفاده شده در حالی که من در اون مدار از 1 میکرو فاراد سری شده با مقاومت 10 کیلو استفاده کردم .
با این وجود اگر از اداپتور برق شهر در مدار پری استفاده میکنید باید رگولاتور و صافی کافی داشته باشد تا این نویز در سیستم وارد نشود .
بله از آداپتور استفاده می کنم که خروجی اش با 7812 کاملا" رگوله هست
نسبت سیگنال به نویز در پری خیلی بالاست که باید مقداری کاهش یابد .
استاد چه جوری میشه نسبت سیگنال به نویز رو کاهش داد؟
یا می تونید از نقشه گسترده تری که در پایه های صافی همین ایسیtda{مستقیم به منفی یا مثبت وصل شده یا بیکار ...} استفاده کند که بهترین راه همین است
استاد این قسمت رو متوجه نشدم میشه توضیح دهید؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
استاد در مدار کاربردی دیتا شیت هم برای ورودی ها تنها از یک خازن 270 نانو استفاده شده در حالی که من در اون مدار از 1 میکرو فاراد سری شده با مقاومت 10 کیلو استفاده کردم .

بله از آداپتور استفاده می کنم که خروجی اش با 7812 کاملا" رگوله هست
استاد چه جوری میشه نسبت سیگنال به نویز رو کاهش داد؟
استاد این قسمت رو متوجه نشدم میشه توضیح دهید؟
با تشکر

سلام :
بله متاسفانه در ساختار این ایسی {دیتاشیت } صافی های فوق وجود ندارند و یا اشاره ای نشده در نتیجه تقریبا فاقد این مدارات میباشد .
- نگفتین که با باتری تست کردین یا نه ؟؟؟ اگر با باتری در پری مشکل فوق حل است میتوانید بعد از رگولاتور توسط یک سیم پیچ { اصطلاحا دراسل یا دروسل نام دارد } و یکی دو تا خازن پولیستر 100 نانو و خازن الکترولیتی مشکل را حل کنید .{ دراسل سیم پیچی هست که دور یک هسته اهنی {ترانس کوچک } که حدود 100 دور سیم شماره 15 /0 سیم پیچی شده است } .
هدف ما در تقویت سیگنالها فقط بالا برده توان یا دامنه سیگنال اصلی { دیتا } هست ولی به دلایلی {پست قبلی اشاره شد } هنگام تقویت سیگنال های ناخواسته نیز سوار {مدوله } یا مخلوط سیگنال اصلی میشود که نویز نام دارد حال هر چقدر نسبت تقویت سیگنال نویز به اصلی کمتر باشد مدار به ایده ال نزدیک است این کار به عهده {تعبیه } مدارات صافی گذر در مدار میباشد توضیحا و گاها در عمل مشاهده شده که با وجود چنین مداراتی بازم نویز بیش از حد احساس میشود که مربوط به استفاده از قطعات معیوب و کم کیفیت میباشد که خود موجب نویز میگردد { مثل مقاومتهای کربنی و اکسیدی ... و نشتی خازن های عدسی مصرفی .... } .
- خیلی از ایسی های خطی لاینری در بین طبقات داخلی خود دارای مدارات صافی برای هر چه بهتر شدن بازده دارند که معمولا در دیتا شیت با گزارش مختصر و در دنیای تجارتی این پایه های ایسی بیکار یا توجه چندانی نمیشود اما در یک مدار گسترده از تمام امکانات ایسی استفاده میشود و در صورت عدم امکانات در ایسی میتوان با طرح و تعبیه چنین مداراتی {معمولا صافی های .... گذر } مدار را گسترده تر میکنند .
در یک سایتی دیدم که در ارایش کوپلینک مدار نیز حساسیت نشان داده بود و توصیه هایی داشت که براتون میزارم تا دانلود و مطالعه کنید .
مورد دیگر ایجاد نویز استفاده نا مناسب موقعیت قطعات حساسی مثل خازن های بای پاس و مهمتر از ان گراندیک بین طبقات میباشد که با نزدیک کردن و جابجایی سیم شیلد گراند و خازن های فوق میتوان به نسبت سیگنال به نویز افزایش داد و کیفیت را بالا برد .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست TDA1557Q1.rar [/hide]
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
پاسخ : تاپيك پرسش و پاسخ

سلام به همه دوستان آیا آی سی LM3886TF. مشابهای داره؟ اگه داره لطف میکنید مشابهاتشو اینجا قرار بدید ممنون

با سلام :
دوست عزیز شما عنوان تاپیک ها را مراعات نکردین و اینجا کسی براتون پاسخ نمیزاره در تاپیک مشابهات پیگیری کنید .
پست شما به دلیل بلا محل حذف میشه .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد بوسیله میکرو هم میشه مدار اکو ساخت که افکتهای بیشتری هم داشته باشد
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد بوسیله میکرو هم میشه مدار اکو ساخت که افکتهای بیشتری هم داشته باشد
با تشکر
با سلام :
بله دوست عزیز اگر امکان برنامه نویسی داشته باشید امکان پذیر هست ساخت و سازش { مونتاژ } هم راحت تر و کم حجم تر میشه .
در تاپیک زیر در چند پست مدارات ساده ای برای افکت گذاری اپلود کرده ام که کم حجم و افکت های جالبی تولید میکنه میتونید یه نگاه بیاندازید :
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide][h=2]Sound Effects Generator 2 و همچنین لینک : http://www.irantk.ir/irantk743-8 پست های 2 و 3
[/h] [/hide]
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام :
بله دوست عزیز اگر امکان برنامه نویسی داشته باشید امکان پذیر هست ساخت و سازش { مونتاژ } هم راحت تر و کم حجم تر میشه .
در تاپیک زیر در چند پست مدارات ساده ای برای افکت گذاری اپلود کرده ام که کم حجم و افکت های جالبی تولید میکنه میتونید یه نگاه بیاندازید :
hidden content may not be quoted
موفق باشید .
با سلام مجدد
استاد راستش برنامه نویسی بلد نیستم اما میشه داد کسانی که بلد هستند انجام دهند مداری دراین باره مد نظر دارید .من در واقع دنبال مداری هستم که نسبت به آیسی های اکو تاخیر بیشتری داشته باشه .
در مورد مدار هایی که در تاپیک ذکر شده معرفی کردید می خواستم بپرسم این افکت هایی که ایجاد میکنه به درد نصب در دستگاه اکو میخوره یا نه؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام مجدد
استاد راستش برنامه نویسی بلد نیستم اما میشه داد کسانی که بلد هستند انجام دهند مداری دراین باره مد نظر دارید .من در واقع دنبال مداری هستم که نسبت به آیسی های اکو تاخیر بیشتری داشته باشه .
در مورد مدار هایی که در تاپیک ذکر شده معرفی کردید می خواستم بپرسم این افکت هایی که ایجاد میکنه به درد نصب در دستگاه اکو میخوره یا نه؟
با تشکر
با سلام :
در مورد مدارشکه بستگی داره که برنامه نویس کی و در چه سطح باشه ممکن هست مداری براتون طراحی کنم که باب طبع برنامه نویس نباشه و ازتون بخواد که تغییرات دیگه در مدار داده بشه که برای سبک برنامه نویس اسانتر در بیاد لذا ابتدا باید به برنامه نویس مراجعه و طبق نظر ایشان { البته اگر در کار خود خبره باشد مدارش هم طراحی میکنه و بر حسب کاربرد همون طرح نرم افزارش را مینویسه } را جویا باشید .
در مورد لینک و مدارهاس ساده : یک اکو هر چقدر از افکت های زیاد برخوردار باشه همون قدر ارزشمند هست اگر بخواهید نقش و تقریبا نمونه افکت های مدارات فوق را تا حدودی اشنا شوید یا بشنوید توصیه میکنم با نرم افزار { ساند ادیتور نرم افزار رایت نرو ورژن 6 یا بالاتر } همون { [hide] Nero Wave Editor [/hide]} و { [hide]Nero SoundTrax [/hide] }کار کنید تا قلق افکت ها دست تون بیاد .
موفق باشید .

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,381
7,208

با سلام دوستان
ایا قطعه ای که عکس ان را در زیر گذاشتم (TH05)مقدار خاصی دارد و برای امپ ها تفاوت دارد و شماره ان فرق دارد و یک امپ هست که بعد از چند دقیقه در قسمت تغذیه ان ترانزیستور ماسفت دو عدد را میسوزاند ایا علت ان نبودن این قطعه در روی مدار است ؟ لطفا توضیح دهید ممنونم

پیوست‌ها

• 48 کیلوبایت بازدیدها: 98

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام دوستان
ایا قطعه ای که عکس ان را در زیر گذاشتم (TH05)مقدار خاصی دارد و برای امپ ها تفاوت دارد و شماره ان فرق دارد و یک امپ هست که بعد از چند دقیقه در قسمت تغذیه ان ترانزیستور ماسفت دو عدد را میسوزاند ایا علت ان نبودن این قطعه در روی مدار است ؟ لطفا توضیح دهید ممنونم
با سلام :
بله مسعود جان این یک ترمیستور هست که حرارت رادیاتور الومینیمی موس فیت ها سنس کرده و به اپ امپ اعمال میکند و نتیجه خروجی اپ امپ همون کاهش جریان موس فیت ها ... و کنترل جریان انها ... میانجامد در صورتیکه از مدار خارج یا حذف شود موس فیت ها بدون کنترل و در مقابل جریان بالا و {حرارت } ...خواهند سوخت مقدار ان بستگی به طرح مدار دارد ولی میتوان از مشابهات دیگری هم جایگزین کرد شاید نیاز به اعمال تغییراتی در پل تعادل ورودی اپ امپ مربوطه باشد .
موفق باشید .

بالا