آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
پاسخ : تاپيك پرسش و پاسخ

با سلام دو ست عزیز
یک کاری کردم در مورد این دارینگنتون8تایی
اومدم 6ترانزیستور برداشتم فقط دو تا باقی موند روی مدار
در جریان ورودی و صدای خرو جی هیچ فرقی با حالت قبل یعنی موقه ای که تمام 8تا روی مدار بود
واقعا متعجب شدم تازه فکر کنم صداش هم بیشتر شد
از درایو مدار نیست ؟؟؟
راستی من به جای bss92ترانزیستورbc556گذاشتم فکر نکنم مشکل از این باشه!!!!!
دیگه از این امپ دیوانه شدم شب روز برام نزاشته
چه کار کنم اگر ایمیل او کسی که این مدار رو ساخته دارین بدین تا ببینم اون هم همین مشکل رو داره یانه؟؟
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi.73

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام دو ست عزیز

یک کاری کردم در مورد این دارینگنتون8تایی
اومدم 6ترانزیستور برداشتم فقط دو تا باقی موند روی مدار
در جریان ورودی و صدای خرو جی هیچ فرقی با حالت قبل یعنی موقه ای که تمام 8تا روی مدار بود
واقعا متعجب شدم تازه فکر کنم صداش هم بیشتر شد
از درایو مدار نیست ؟؟؟
راستی من به جای bss92ترانزیستورbc556گذاشتم فکر نکنم مشکل از این باشه!!!!!
دیگه از این امپ دیوانه شدم شب روز برام نزاشته
چه کار کنم اگر ایمیل او کسی که این مدار رو ساخته دارین بدین تا ببینم اون هم همین مشکل رو داره یانه؟؟
با تشکر

با سلام :
عزیزم در مونتاژ مدار مشکلی دارید و با این سوالات که میزارید موارد برای من مبهم هست !! این کار عملی نیست که شما به 8 ترانزیستور سیگنالی را اعمال کنید ولی فقط در دو ترانزیستور تاثیر کنه و با حذف بقیه ترانزیستورها فکر کنید که قدرت یا کیفیت بهتر شده !!! قسمت درایور شما هر مشکلی هم داشته باشه بالاخره دارای خروجی هست که دو ترانزیستور اولی ها را درایو میکنه !!!
اگر مونتاژ طبقه قدرت درست باشه باید این سیگنال در تمام ترانزیستور ها اعمال بشه و همه ترانزیستور ها هم بطور یکنواخت جریان را تقویت و داغ شدن انها هم برابر باشند با فرض اینکه قسمت پری از نظر توان هم ضعیف باشه مسلما در توان خروجی تاثیر گذار میشه و اینطور نیست که از بین چند ترانزیستور موازی شده فقط دو ترانزیستور تحریک بشه تمام مواردی که شما اشاره کردین دلالت میکنه که در قسمت خروجی و اعمال سیگنال درایور به درستی انجام نگرفته مگر اینکه از ترانزیستور های مختلفی بطور موازی استفاده کنید که قبلا هم شرح دادم که در اینگونه مدارات باید و حتما همه ترانزیستورهای قدرت یکنواخت و تولید شده یک سریال و کارخانه باید باشند
عکسی که گذاشته بودین مشخص بود که از ترانزیستورهای مختلفی استفاده کردین ...... حالا چه پاسخی براتون بزارم یا راه حلی برای اینکه از این مداری که مونتاژ کردین انتظار یک دستگاه استانداردی داشته باشید موردی به نظرم نمیرسه پاسخ های قبلی را با دقت مطالعه و یک بار دیگه مدار خود را بررسی و عیوب مواجه را برطرف کنید حتما مشکل حل خواهد شد این مدار قبلا ساخته شده و تست شده هستش و چنین مشکلاتی هم نداشته بنده فعلا منتظرم بنا به درخواست خودتون اگر دوستانی این مدار را ساخته اند باهاتون در میان بزارند شاید براتون راه حلی پیدا بشه .... در کل با چنین مونتاژی که عکس گذاشته بودین بنده فکر نمیکنم به نتیجه خوبی دست یابید .
در طرح و درخواست ها مشکلات و کارهای انجام یافته را مشروح بیان کنید تا امکان بررسی و برداشت صحیح این امکان بوجود اید که بشه راه حلی ارایه کرد و احتمالات و شک و شبهه را از بین برد ..... شما یکی دو کلمه .... ما باید یک کتاب توضیح بزاریم ............ این هم درست نیست .
موفق باشید .

mahdi.73

کاربر
2011-11-09
22
50

با سلام... من یک مدار امپلی فایر استریو حدود 60 وات میخوام ولی نمیدونم چه نوعیشو بین ماسفت و ترانزیستور و ای سی کدومو انتخاب کنم؟؟ یعنی کدوم از اینها کیفیت صدای خروجی و بازده شون بهتره؟؟ میشه در موردشون توضیح بدین؟؟ و ایا در مدار های تغذیه متقارن حتما باید از ترانس 3 سر استفاده کرد؟؟ سوییچینگ نمیشه؟؟ و یک مدار عملی از بهترینشون که به درد من بخوره تو حدود این توان قرار بدین؟؟

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142

با سلام دوباره
ببخشید دیگه این قدر مزاحم میشم... از اون اقای که اون امپ دارینگتون 8تایی رو ساخته بود خبری نشد؟؟؟
چه جوری میشه قدرت 2امپ را با هم مقایسه کرد بدون استفاده از بلند گو ؟؟
راستی توی اون مدار دارینگتون مقاومت فیدبک که 3k3میباشد خیلی کم نیست؟؟ نباید بیشترش کرد؟؟
ممکن هست در دو امپ ولتاژ خروجی acیکسان باشد ولی در قدر خروجی یکی نباشند؟؟
با تشکر

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142

جواب مبخوام:busted_red:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام دوباره
ببخشید دیگه این قدر مزاحم میشم... از اون اقای که اون امپ دارینگتون 8تایی رو ساخته بود خبری نشد؟؟؟
چه جوری میشه قدرت 2امپ را با هم مقایسه کرد بدون استفاده از بلند گو ؟؟
راستی توی اون مدار دارینگتون مقاومت فیدبک که 3k3میباشد خیلی کم نیست؟؟ نباید بیشترش کرد؟؟
ممکن هست در دو امپ ولتاژ خروجی acیکسان باشد ولی در قدر خروجی یکی نباشند؟؟
با تشکر[/QUOTE

با سلام :
دوست عزیز همونطور که قبلا نیز عرض شد همین مدار قبلا توسط اینجانب با قطعات درج شده در متن شماتیک مونتاژ شده و طرح ان مشکلی ندارد اگر شما مشکلی دارید در انتخاب و نوع قطعات و ... طرح فیبر به دنبال معایب خود بگردید .
- قدرت خروجی دو امپ یا هر چند تا !!! توسط مدار واتمتر مخصوص امپلی و یا با دستگاه دسیبل متر { db meter } قابل سنجش هست - ممکن هست از نظر ولتاژ خروجی دو امپ در حالت بی باری یکسان باشد ولی این دلیل بر مساوی بودن قدرت انها نیست زیرا پارامتر توان در ولتاژ و جریان هست اگر ولتاژ بالا ولی جریان پایین باشد طبعا توان ان دستگاه نیز کمتر خواهد بود .
برای درک پاسخ کلی از سوالات خود - را در بخش های اموزشی میتوانید مراجعه و مطالعه کنید .
موفق باشید .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد من مداری برای آیسی pt2396 ( آیسی اکو ) که مشابه آیسی m65831 هست پیدا کردم که قصد مونتاژ آن را دارم مدار رو در لینک زیر میبینید:

پین های 1 تا 4 که با نام های D1 تا D4 شده اند برای تنظیم کنترل تاخیر اکو بکار میروند که کنترل آن توسط مدار زیر صورت می گیرد.

مدار بالا در واقع نشان دهنده شماره تاخیر اکو هست که به کمک کلید های نشان داده شده تاخیر اکو کنترل میشود .
اما در مدار بالا از آیسی های میکرو استفاده شده که من تا حالا با این جور مدارات کار نکردم و احتمالا" این آیسی ها نیاز به برنامه ریزی هم دارند .
سوالم اینه که میشه همین مدار بالا رو با آیسی های معمولی مثل 4067- 4511 و ... راه اندازی کرد
با تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

با سلام به استاد عزیز جناب رجبی
استاد من مداری برای آیسی pt2396 ( آیسی اکو ) که مشابه آیسی m65831 هست پیدا کردم که قصد مونتاژ آن را دارم مدار رو در لینک زیر میبینید:
پین های 1 تا 4 که با نام های D1 تا D4 شده اند برای تنظیم کنترل تاخیر اکو بکار میروند که کنترل آن توسط مدار زیر صورت می گیرد.
مدار بالا در واقع نشان دهنده شماره تاخیر اکو هست که به کمک کلید های نشان داده شده تاخیر اکو کنترل میشود .
اما در مدار بالا از آیسی های میکرو استفاده شده که من تا حالا با این جور مدارات کار نکردم و احتمالا" این آیسی ها نیاز به برنامه ریزی هم دارند .
سوالم اینه که میشه همین مدار بالا رو با آیسی های معمولی مثل 4067- 4511 و ... راه اندازی کرد
با تشکر

با سلام :
خروجی های چهارگانه D1~D4 مشخص نیست که BCD هستند یا سیگنالی و نوع خاص ؟ !!!!
بله توسط میکروکنترل سری 89 طراحی شده و نیاز به فایل ایپرام {هگز } دارد که باید پروگرام شود و انرا نگذاشتین .!!
لینک مطلب را برام بفرست تا بیشتر بررسی کنم و نتیجه گیری بیشتر .
موفق باشید .

eghbalmohammad

کاربر
2008-06-22
17
10

سلام به دوستان خسته نباشید
من میخوام یه آمپلی برای ماشین بسازم آیا بسبازم یا بخرم آماده آمپلی؟
من توی الکترونیک سر رشته ندارم ولی لحیم کاری این برنامه ها رو خوب بلدم من یه برد میخوام که نقشه pcb داشته باشه وتست هم شده باشه که مطمئن بشم کار کرده چون بلد نیستم تست کنم
مشکلی هم ندام که اول یه برد ساده ساده بهم بدین بسازم بعد بریم بزرگت یا وات بالا تر
من یک مشکلی دیگه هم که دارم این سوئیچینگ یه نقشه از سوئیچینگ هم برام بذارین ولی من سیم پیچ بلد نیستم بپیچم آیا آموزشی هست که یاد بدهد کامل

آیا آمپلی توی ماشین حتمآ سوئیچینگ میخواد ؟؟ ولتاژ مهمه ؟
دوستان ببخشید مبتدی سوال پرسیدم
ممنونم دوستان

بالا