آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
پاسخ : تاپيك پرسش و پاسخ

با سلام :
خروجی های چهارگانه D1~D4 مشخص نیست که BCD هستند یا سیگنالی و نوع خاص ؟ !!!!
بله توسط میکروکنترل سری 89 طراحی شده و نیاز به فایل ایپرام {هگز } دارد که باید پروگرام شود و انرا نگذاشتین .!!
لینک مطلب را برام بفرست تا بیشتر بررسی کنم و نتیجه گیری بیشتر .
موفق باشید .
سلام مجدد
استاد اون تصویر مربوط به سرویس منوال یک دستگاه اکو آمپلی فایر بود لذا فایل هگز هم همراهش نداشت در مورد
خروجی D1~D4 راستش نمی دونم از چه نوعی هست ولی دیتا شیت آیسی PT2396 که مشابه M65831 هست رو براتون قرار می دم البته من خودم نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد خواهش می کنم شما هم نگاه کنید و ببینید نوع خروجی پایه های D1~D4 مشخص هست یا نه؟
استاد پایه شماره 10 آیسی کلید SLEEP هست این کلید چه کاری انجام میده ؟
لینک دیتا شیت M65831 :http://experimentalistsanonymous.com/diy/Datasheets/M65831.pdf

آخرین ویرایش:

eghbalmohammad

کاربر
2008-06-22
17
10

دوستان کسی با ta8215h چه آمپلی میشه بسازن؟؟؟
خروجیش چقد است ؟؟
ورودی چقد میخواد؟؟
نقشه شماتیکش رو دارین بذارین
ممنون

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142

سلام دوست عزیز
دوباره با سولات فراوان در باره ی داریلینگتون 8 تایی اومدم
من رفتم هم pcbهم روی فیبر زیر فیبر بالای فیبر و..... رو هم رو نگاه کردم هیچ مشکلی نداره
شما گفتین خودتون ساختین و مشکلی نداشتین هنوز هم دست خودتون هست اگر هست که یک زحمت داشتم براتون :
شما هد سینگ رو از روی ترانزیستور باز کنید مدار رو روشن کنید ببینید مثل مال من ترانزیستور های اولی بیشتر داغ میشه اگه این طور باشه که کلا مدار این جوری هست
شما به جای bss92 چی گذاشتین من bc558گذاشتم فکر نکنم مشکل داشته باشه؟؟
یک سری از دوستان در باری این مدار سوال کردم گفت که:کلا موازی کردن ترانزیستور دارینگتون خیلی چیز خوبی در نمیاد نظر شما چیه؟؟
یک بار این قدر که ترانزیستور های اولی داغ شد که اون فشار رو به ترانزیستور اخر وارد شد بعد ترانزیستور اخری هم داغ شد یعنی همین جوری باید باشه؟
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

دوستان کسی با ta8215h چه آمپلی میشه بسازن؟؟؟
خروجیش چقد است ؟؟
ورودی چقد میخواد؟؟
نقشه شماتیکش رو دارین بذارین
ممنون

با سلام :
یک امپلی فایر بقدرت خروجی 18 وات با ولتاژ ورودی 13.2 ولتی استریو .
برای کسب اطلاعات بیشتر و شماتیک و..... به دیتا شیت ان از لینک زیر مراجعه کنید .
[hide] http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/toshiba/1151.pdf [/hide]
[hide][/hide]
[hide] SHEMATIC.JPG [/hide]

موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

سلام مجدد
استاد اون تصویر مربوط به سرویس منوال یک دستگاه اکو آمپلی فایر بود لذا فایل هگز هم همراهش نداشت در مورد
خروجی D1~D4 راستش نمی دونم از چه نوعی هست ولی دیتا شیت آیسی PT2396 که مشابه M65831 هست رو براتون قرار می دم البته من خودم نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد خواهش می کنم شما هم نگاه کنید و ببینید نوع خروجی پایه های D1~D4 مشخص هست یا نه؟
استاد پایه شماره 10 آیسی کلید SLEEP هست این کلید چه کاری انجام میده ؟
لینک دیتا شیت M65831 :http://experimentalistsanonymous.com/diy/Datasheets/M65831.pdf

با سلام :
شما میتوانید از مدار مربوط به میکرو کنترل صرف نظر { حذف } کرده و مدار اکو فوق را مونتاژ نمایید و توسط مدار ساده ای { جایگزین مدار میکرو } این اکو را ساده تر بکار بندید این پایه های D1~ D4 به همراه پایه اسلیپ وظیفه کنترل دیجیتالی مقدار تاخیر در اکو و تعداد ان و ترکیبی از اینها را نقش دارند که در حالات مختلف از سیگنال سری که در میکرو تولید میشود حاصل خواهد شد . در کل میتوان از مدارات ترکیبی دیجیتالی چنین مداری را جایگزین کامل مدار میکرو نمود اما حسن میکرو در ساده تر و کم هزینه تر بودن با امکانات زیاد ان هست که در مدارات ترکیبی دیجیتالی تهیه این سیگنالهای کنترلی لازمه چندین ایسی برای تولید مستر کلاک و تقسیم ان به فرکانس و زمانهای متعدد و همچنین ترکیب این سیگنالها خواهد بود که در مقایسه با مدار میکرو علاوه بر عدم صرفه اقتصادی مستلزم مصرف بیشتر باتری و حجم و ایجاد نویز و.... در بر خواهد داشت که توصیه میکنم با توجه به ساده بودن به مدار میکروکنترلی بچسبید و دو تیر و یک نشان کنید هم اطلاعات خوبی از عملکرد میکرو بدست میارید همچنین نتیجه قطعی بهتر و امکانات بیشتر .
مداری در همون دیتا شیت برای تست ایسی پیشنهاد شده که تنها با چند کلید دو حالته میتوانید نقش این پایه ها را تست و عملا پی ببرید .
توسط یک ایسی دسیمال به باینری مثل 7490 برای تبدیل دسیمال به باینری و 7400 برای تولید کلاک پالس ان مدار ساده ای را مونتاژ و جایگزین میکرو کنید .
در مورد فایل هگز بهتر است از برنامه نویسی هراسان نباشید که اولا با یک جستجو در فضای مجازی میتوانید اماده انرا دانلود کنید و به نسبت توضیحات ان فایل مدار خود را با فایل فوق هم اهنگ مونتاز کنید دوما پیشنهاد میکنم از همین خط شروع کنید تا با مبانی برنامه نویسی اشنایی پیدا کرده و با تمرین و استفاده از روش های سعی و خطا ممارست برنامه نویسی را نیز دست یازید .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

سلام دوست عزیز
دوباره با سولات فراوان در باره ی داریلینگتون 8 تایی اومدم
من رفتم هم pcbهم روی فیبر زیر فیبر بالای فیبر و..... رو هم رو نگاه کردم هیچ مشکلی نداره
شما گفتین خودتون ساختین و مشکلی نداشتین هنوز هم دست خودتون هست اگر هست که یک زحمت داشتم براتون :
شما هد سینگ رو از روی ترانزیستور باز کنید مدار رو روشن کنید ببینید مثل مال من ترانزیستور های اولی بیشتر داغ میشه اگه این طور باشه که کلا مدار این جوری هست
شما به جای bss92 چی گذاشتین من bc558گذاشتم فکر نکنم مشکل داشته باشه؟؟
یک سری از دوستان در باری این مدار سوال کردم گفت که:کلا موازی کردن ترانزیستور دارینگتون خیلی چیز خوبی در نمیاد نظر شما چیه؟؟
یک بار این قدر که ترانزیستور های اولی داغ شد که اون فشار رو به ترانزیستور اخر وارد شد بعد ترانزیستور اخری هم داغ شد یعنی همین جوری باید باشه؟
با تشکر

با سلام :
بنده شخصا برای نمونه یک مدار مونتاژ کردم و تحو یل یک شرکت تولیدی دادم که طبق همین الگوی ساخته شده - - انرا به تولید انبوه رساندند و بعدها هم با یک سری تغییرات جانبی برای پروتکشن و میکسر اضافه شد و فعلا موجود ندارم .
از ترانزیستور های اورجینال خروجی و از BSS92 استفاده کرده بودم چون قیمت این ترانزیستور ها در حد همون BC*** بود که توسط همون شرکت تولیدی و بصورت عمده خریداری شده بود .
همه ترانزیستور ها به صورت یک نواخت دارای جریان و هیچوقت {حتی برای لحظه ای } بدون رادیات تغذیه وصل نکردیم و کار اصولی هم نیست دلیلش : اگر یک ترانزیستور در چنین مداری یک مقدار بیشتر از دیگران داغ کند قطعا علاوه بر خود همون ترانزیستور بقیه را نیز اسیب خواهد زد .
- بله این نظر دوستانتون هم مورد تایید میباشد معمولا ترانزیستور دارلینگتون را نباید مستقیما پا رالل بکار گرفت { شروطی هست که با رعایت انها میتوان بکار بست } در حال حاضر و الان به شماتیک دسترسی ندارم ولی تا اونجایی که بخاطر دارم خروجی ها دارلینگتون نبودند .
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142

سلام دوست عزیز
پس الان من باید چه خاکی بر سرم کنم
چرا این اولی بیشتر داغ میشه چه کار کنممممممممممممممممممممم؟؟؟؟
تمام مواردی رو که گفتین رو هم رعایت کردم باید چه کار کنم دیگه
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

سلام دوست عزیز
پس الان من باید چه خاکی بر سرم کنم
چرا این اولی بیشتر داغ میشه چه کار کنممممممممممممممممممممم؟؟؟؟
تمام مواردی رو که گفتین رو هم رعایت کردم باید چه کار کنم دیگه
با تشکر
با سلام :
احتمالا مشکل شما در نوع و کیفیت قطعات خروجی هست که همگین نیستند و یکی بیش از دیگری تحریک میشود .
موفق باشید .

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142

یعنی چه جوری باید این عیب رو رفع کرد باید سر راه بیس هر ترانزیستور مقاومت 100 اهم بزارم درست نمیشه؟؟
یعنی باید تمام ترانزیستور ها رو عوض کنم این که همش شد ضرر از کجا پولشو بیارم اگه قرار درست نشه میندازمش سطل اشغال دیگه

در ضمن این امپ هم 145 وات می باشد لینک اصلی مدار:
http://320volt.com/en/145-watt-mono-anfi/
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711

یعنی چه جوری باید این عیب رو رفع کرد باید سر راه بیس هر ترانزیستور مقاومت 100 اهم بزارم درست نمیشه؟؟
یعنی باید تمام ترانزیستور ها رو عوض کنم این که همش شد ضرر از کجا پولشو بیارم اگه قرار درست نشه میندازمش سطل اشغال دیگه

در ضمن این امپ هم 145 وات می باشد لینک اصلی مدار:
http://320volt.com/en/145-watt-mono-anfi/
با تشکر
معمولا : برای جبران یک مقاومت زیر یک اهم ولی پر توان {با وات بالاتر }در مسیر هر امیتر قرار میدهند نه در بایس

بالا