با سلام به اساتید عزیز مخصوصا" جناب رجبی
لطفا" طریقه تنظیم پتانسیومتر در مدار آمپلی فایر زیر را توضیح دهید با تشکر.
سلام :
وجود پتانسيومتر فوق براي تامين باياس ترانزيستورهاي دارايور و خروجي ميباشد براي تنظيم ان امپلي فاير را روشن و در حالت سكون {به ورودي هيچ سيگنالي اعمال نشود و بلندگوها در خروجي وصل باشند } طوري تنظيم كنيد كه در خط خروجي سطح سيگنال خروجي نسبت به خط صفر {همون شاسي يا زمين } صفر ولت باشد در صورت عدم دسترسي به اسيلو سكوپ {سطح سيگنال را ولت متر معمولي قادر نيست نشان دهد } بلندگو ها را از خروجي ازاد كرده اين بار با ولت متر معمولي تست و به همين روال تنظيم كنيد قطعا تنظيم با اسكوپ روش درست و پاسخ مطميني را در بر خواهد داشت چون با گرم شدن و ... تنظيم با ولت متر معمولي نتيجه شما دقيق نميشه و بايد با تكرار چند مرحله اي بهترين حالت را بدست بياوريد . {به هر حال بايد در بيكاري ولتاژ منفي يا مثبت روي خط خروجي نداشته باشيد با اعمال سيگنال به ورودي قطعا نسبت به دامنه ورودي و تقويت كننده يك سيگنال كاملا متقارن در خروجي ظاهر مي شود .
موفق باشيد .
با سلام به شما استاد عزیز
استاد من اسکوپ ندارم اما از صحبتهای شما این جور متوجه شدم که :
بدون دادن سیگنال به ورودی بلندگو را از مدار خارج کرده و پروب های اهم متر دیجیتالی را به خروجی وصل کرده و اون پتانسیومتر را آنقدر بچرخانم تا در خروجی ( محل نصب بلندگو ) ولتاژ صفر شود درسته؟
استاد اگر مدار آمپلی فایری که با ولتاژ دوبل 24 کار کنه و نیاز به تنظیم بایاس نداشته باشه در آرشیوتان موجود دارید قرار دهید ( در ضمن من تاپیک مدارات آمپلی فایر ها را دیدم اما چیزی که با ترانسم جور در بیاد را پیدا نکردم ) با تشکر از بابت راهنمایی های شما استاد عزیز