- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
سلام :سلام به استاد رجبی عزیز
استاد من در مورد تنظیم بایاس این مدار از شما سوال کردم که شما پاسخ دادید من این مدار راساختم اماهنوز آزمایش نکردم و این سوالات برام پیش اومده که خواستم شما راهنمایی بفرمایید.
این هم شماتیک مدار :
و اما سوالاتم:
1) برای تنظیم بایاس با اهم متر باید از رنج ولتاژ DC استفاده کرد یا AC ؟
2) ترانزیستورهای درایور نیاز به هیت سینک دارند؟
3) ترانزیستورهای خروجی از نوع تیپ مثبت و منفی هستند آیا میشود آنها را روی یک هیت سینک نصب کرد ؟ آیا نیاز به خمیر SILICON برای این ترانزیستورها وجود دارد؟
4) اگر به جای مقاومت 0.5 اهم 5 وات از مقاومت 0.47 با همان وات استفاده شود مشکلی ایجاد می شود ؟
5) استاد تصویر مدار زیر منبع تغذیه این مدار آمپلی فایر بالا هست اما مقدار آمپر پل دیود مشخص نیست شما پل چند آمپر پیشنهاد می کنید با توجه به اینکه ترانس من 24 ولت سه سر 3 آمپر می باشد. راستی مقدار ولتاژ خازن ها را هم بفرمایید ( استاد ببخشید زیاد سوال کردم ) با تشکر
1 - از ردیف DC در حالی که هیچ سیگنالی به ورودی اعمال نمیکنید باید استفاده کنید { در صورت داشتن سیگنال در ورودی با توجه به متغیر بودن ان در ردیف AC با این توضیح که این روش ولتاژ گیری دقیق نخواهد بود چون میتر ها قادر به سنجش فرکانس متغیر نیستند }
2 - معمولا و بهتره از یک تکه الومینیم که روی ترانزیستورها و جدا از هیت سینگ اصلی {ترانزیستورهای خروجی } نصب بشه .
3 - بله حتما و ضروری هست که در یک الومینیم مناسب ترانزیستورها را با استفاده از خمیر سیلکون و عایق {تلق نسوز } محکم نصب کنید .
4 - هیچ مشکلی ندارد و میتوان از 0/47 بجای 0/5 با همان وات استفاده کنید .
5 - با توجه به ترانس یک دیود پل 5 امپری براتون کافیست ولی توصیه میکنم برای نتیجه بیشتر از ترانس 5 امپر و پل 10 امپر استفاده کنید .
موفق باشید .