- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
سلام :با سلام
استاد رجبي عزيز من متوجه منظور شما شدم. اما من قبلا" قسمت پشتي يك دستگاه چنگ را باز كرده بودم ديدم قسمت ميكسرش به همين منوال سيم كشي شده بود.( همين طرح [] و براي هر كانال 4 تا ولوم بروي فيبري بود كه آن فيبر خودش داراي پري - تن كنترل و كنترل حجم اكو بود مثل اين :
راستي يك سوال ديگه : استاد پس چرا ميكسرهايي كه در نت هم زياد پيدا مي شوند در ابتدا قبل از همه مدارها قرار ميگيرد و ووردي ميكروفن هم دارند در حالي كه شما فرموديد ميكسر قبل از آمپلي فاير قدرت قرار مي گيرد مثل اين يكي
[]
نظرتون راجه به اين ميكسر چيه؟
با تشكر
در تحليل مدار دقت بيشتري مبذول داريد اين مداري كه گذاشتين يكي از بهترين مدارات پري با ميكسر ميباشد . سايت دي {die} الكترونيك منبع ان ميباشد .
اگر دقت كنيد متوجه خواهيد شد كه قسمت پري ابتدا و بعد از ان طبقه ميكسر قرار دارد ورودي هاي ميكروفون به طبقه پري وصل شده و خروجي پري توسط يك مدار ساده اي با ورودي هاي aux جمع شده و به امپلي فاير ميكسر و خروجي ميكسر به امپلي قدرت اعمال ميشود پس ميتوان نتيجه گرفت كه ابتدا پري >> سپس ميكسر اكتيو >> و نهايتا امپلي فاير قدرت قرار دارد .
قسمت ميكسر فوق اكتيو و داراي يك طبقه تقويت كننده ميباشد كه سيگنال ورودي {صوتي } را تا حدودهاي 17 دسيبل { يك محاسبه سر دستي }تقو يت خواهد كرد ميتوان نتيجه گرفت كه مدار مناسبي ميباشد تنها عيب مدار از ديد بعضي ها در تغذيه دوبل ان ميباشد كه در حد لازم انرا نيز اصلاحيه داده است .
در انتخاب فيش هاي ورودي از نوعي انتخاب كنيد كه در صورت بيكاري ورودي را به زمين [GND} وصل كند .
مدار مناسبي هست و ميتوانيد استفاده كنيد .
موفق باشيد .