آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
استاد رجبي عزيز من متوجه منظور شما شدم. اما من قبلا" قسمت پشتي يك دستگاه چنگ را باز كرده بودم ديدم قسمت ميكسرش به همين منوال سيم كشي شده بود.( همين طرح [] و براي هر كانال 4 تا ولوم بروي فيبري بود كه آن فيبر خودش داراي پري - تن كنترل و كنترل حجم اكو بود مثل اين :
راستي يك سوال ديگه : استاد پس چرا ميكسرهايي كه در نت هم زياد پيدا مي شوند در ابتدا قبل از همه مدارها قرار ميگيرد و ووردي ميكروفن هم دارند در حالي كه شما فرموديد ميكسر قبل از آمپلي فاير قدرت قرار مي گيرد مثل اين يكي
[]
نظرتون راجه به اين ميكسر چيه؟
با تشكر
سلام :
در تحليل مدار دقت بيشتري مبذول داريد اين مداري كه گذاشتين يكي از بهترين مدارات پري با ميكسر ميباشد . سايت دي {die} الكترونيك منبع ان ميباشد .
اگر دقت كنيد متوجه خواهيد شد كه قسمت پري ابتدا و بعد از ان طبقه ميكسر قرار دارد ورودي هاي ميكروفون به طبقه پري وصل شده و خروجي پري توسط يك مدار ساده اي با ورودي هاي aux جمع شده و به امپلي فاير ميكسر و خروجي ميكسر به امپلي قدرت اعمال ميشود پس ميتوان نتيجه گرفت كه ابتدا پري >> سپس ميكسر اكتيو >> و نهايتا امپلي فاير قدرت قرار دارد .
قسمت ميكسر فوق اكتيو و داراي يك طبقه تقويت كننده ميباشد كه سيگنال ورودي {صوتي } را تا حدودهاي 17 دسيبل { يك محاسبه سر دستي }تقو يت خواهد كرد ميتوان نتيجه گرفت كه مدار مناسبي ميباشد تنها عيب مدار از ديد بعضي ها در تغذيه دوبل ان ميباشد كه در حد لازم انرا نيز اصلاحيه داده است .
در انتخاب فيش هاي ورودي از نوعي انتخاب كنيد كه در صورت بيكاري ورودي را به زمين [GND} وصل كند .
مدار مناسبي هست و ميتوانيد استفاده كنيد .
موفق باشيد .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام :
در تحليل مدار دقت بيشتري مبذول داريد اين مداري كه گذاشتين يكي از بهترين مدارات پري با ميكسر ميباشد . سايت دي {die} الكترونيك منبع ان ميباشد .
اگر دقت كنيد متوجه خواهيد شد كه قسمت پري ابتدا و بعد از ان طبقه ميكسر قرار دارد ورودي هاي ميكروفون به طبقه پري وصل شده و خروجي پري توسط يك مدار ساده اي با ورودي هاي aux جمع شده و به امپلي فاير ميكسر و خروجي ميكسر به امپلي قدرت اعمال ميشود پس ميتوان نتيجه گرفت كه ابتدا پري >> سپس ميكسر اكتيو >> و نهايتا امپلي فاير قدرت قرار دارد .
قسمت ميكسر فوق اكتيو و داراي يك طبقه تقويت كننده ميباشد كه سيگنال ورودي {صوتي } را تا حدودهاي 17 دسيبل { يك محاسبه سر دستي }تقو يت خواهد كرد ميتوان نتيجه گرفت كه مدار مناسبي ميباشد تنها عيب مدار از ديد بعضي ها در تغذيه دوبل ان ميباشد كه در حد لازم انرا نيز اصلاحيه داده است .
در انتخاب فيش هاي ورودي از نوعي انتخاب كنيد كه در صورت بيكاري ورودي را به زمين [GND} وصل كند .
مدار مناسبي هست و ميتوانيد استفاده كنيد .
موفق باشيد .
با سلام به استاد عزيزم جناب رجبي
ضمن تشكر از شما بايد بگويم مدار ساده است اما من مي خواهم از 2 كانالش براي ميكروفن و يك كانال هم براي ورودي موزيك استفاده نمايم.اما چند تا مشكل دارم
1) من براي aux نياز به ورودي استريو دارم ولي اين مدار مونو است چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد؟
2) استاد ميشه براي هر كانال هم ميكروفن هم ورودي موزيك ولوم هاي جداگانه اكو - تريبل و بيس قرار داد و در نهايت براي اون اوپ آمپ آخر كه به ورودي آمپ مي ره هم از ولوم هاي مذكور استفاده كرد؟
3) ميشه از تغذيه دوبل 12 ولت به جاي 9 ولت دوبل استفاده كرد؟
اين گل هم تقديم شما استاد گرامي #$V686

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به استاد عزيزم جناب رجبي
ضمن تشكر از شما بايد بگويم مدار ساده است اما من مي خواهم از 2 كانالش براي ميكروفن و يك كانال هم براي ورودي موزيك استفاده نمايم.اما چند تا مشكل دارم
1) من براي aux نياز به ورودي استريو دارم ولي اين مدار مونو است چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد؟
2) استاد ميشه براي هر كانال هم ميكروفن هم ورودي موزيك ولوم هاي جداگانه اكو - تريبل و بيس قرار داد و در نهايت براي اون اوپ آمپ آخر كه به ورودي آمپ مي ره هم از ولوم هاي مذكور استفاده كرد؟
3) ميشه از تغذيه دوبل 12 ولت به جاي 9 ولت دوبل استفاده كرد؟
اين گل هم تقديم شما استاد گرامي #$v686
سلام :
ممنون از گل زيبايتان :
1= با توجه به ايسي بكار رفته و براي اينكه انرژي هدر ندهيد بهتر است مدار را كامل مونتاژ كنيد چون ايسي كه بكار ميبريد به تنهايي داراي 4 اپ امپ داخلي ميباشد كه با حذف چند قطعه ساده يك چيپ از ايسي را بيكار و بلا استفاده ميكنيد از نظر قيمت هم براتون فرقي نميكنه پس توصيه ميكنم كامل مونتاژ كنيد .
2 = اين مدار يك طرف {مونو } ميباشد براي داشتن سيستمي استريو براي هر كانال يك مدار كامل مونتاژ مي كنيد {در كل دو مدار مشابه از همين } و از ولوم هاي دوبل هم ميتوانيد بهره بريد .
بله با توجه به ايسي هاي بكار رفته {توصيه ميكنم از lm324 چهارتايي و در صورت كاهش مدار- از ايسي lm358 دوتايي استفاده كنيد در اين صورت ميتوان ولتاژ اين مدار را تا دوبل 30 ولت يعني +15 ولت و خط صفر و _ 15 ولت برسونيد البته در قدرت خروجي مدارتان تاثير چنداني نخواهد داشت ولي با مدارات بعدي قدرت {بيش از 30 ولتي } سازگارتر خواهد شد .
موفق باشيد .

bigloo

کاربر
2010-08-25
19
33
سلام
یه اسپیکر دارم که دو تا کانال خروجی داره که یکیش قطع شده
مسیرش رو برد دنبال کردم به یه ایسی d2030رسیدم ایسی رو عوض کردم جواب نداد
شک من به دیود های زنررفت
3تا زنر داره که ولتاژ دوتا از اونا 8ولت ویکی 5 ولت است ظاهرا زنر ها مشابه هستند
ولتاژ تغذیه مدار 12 ولت است
ولتاژ های پایه های ایسی رو اندازه گرفتم با اون یکی کانال برابره
زنر ها در مدار در حالت تست دیود در بایاس ها 689و 1143 رو نشوون میدن
دوتا اپ اپ هم رو برد هست
شماره زنر ها مشخص نیست معمولا از چه شماره ای دراین مدار ها استفاده میشه
لطفا نظرات خود را درباره عیب این اسپکربیان کنید

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام
یه اسپیکر دارم که دو تا کانال خروجی داره که یکیش قطع شده
مسیرش رو برد دنبال کردم به یه ایسی d2030رسیدم ایسی رو عوض کردم جواب نداد
شک من به دیود های زنررفت
3تا زنر داره که ولتاژ دوتا از اونا 8ولت ویکی 5 ولت است ظاهرا زنر ها مشابه هستند
ولتاژ تغذیه مدار 12 ولت است
ولتاژ های پایه های ایسی رو اندازه گرفتم با اون یکی کانال برابره
زنر ها در مدار در حالت تست دیود در بایاس ها 689و 1143 رو نشوون میدن
دوتا اپ اپ هم رو برد هست
شماره زنر ها مشخص نیست معمولا از چه شماره ای دراین مدار ها استفاده میشه
لطفا نظرات خود را درباره عیب این اسپکربیان کنید
سلام بر شما دوست عزيز:
لطف كن يك عكس از مدار قرار بده و تمام كارهايي رو كه بر روي مدار انجام دادي را بيان كن تا اساتيد بهتر بتوانند شما را راهنمايي كنند.

bigloo

کاربر
2010-08-25
19
33
نقش زنر در مدار اسپیکر

سلام بر شما دوست عزيز:
لطف كن يك عكس از مدار قرار بده و تمام كارهايي رو كه بر روي مدار انجام دادي را بيان كن تا اساتيد بهتر بتوانند شما را راهنمايي كنند.

سلام
کسی میدونه نقش زنر در اسپیکر کامپیوتر چیه
تثبیت ولتاژ یا حفاظت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام به استاد عزيز جناب رجبي
استاد اگر در آرشيو خود مدار پري تون مونو با آيسي 4558 يا tl072 يا ne5532 داريد آپ بفرماييد
با تشكر از شما

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
استاد اگر در آرشيو خود مدار پري تون مونو با آيسي 4558 يا tl072 يا ne5532 داريد آپ بفرماييد
با تشكر از شما
سلام :
اگه منظور تون مدار پري امپلي هست در همين بخش مدارات اوليه دو روز پيش يك پري با قابليت كنترل اتوماتيك تقويت اپ كردم كه از ايسي 741 استفاده كرده ميتونيد با همين ايسي { يك قسمت از دو اپ امپ داخلي 4558 } استفاده كنيد .
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=1237
موفق باشيد .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام :
اگه منظور تون مدار پري امپلي هست در همين بخش مدارات اوليه دو روز پيش يك پري با قابليت كنترل اتوماتيك تقويت اپ كردم كه از ايسي 741 استفاده كرده ميتونيد با همين ايسي { يك قسمت از دو اپ امپ داخلي 4558 } استفاده كنيد .
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=1237
موفق باشيد .
اون مدار پري رو همون روز كه آپ كرديد مشاهده كردم .راستش من مدار پري تون كنترل مونو مي خواستم چون يك مدار پري داشتم ( با 4558 ) كه از يك اوپ آمپ داخلي براي پري استفاده شده اما طرف ديگر بيكاره .لذا خواستم مدار تون كنترلي داشته باشم كه از طرف بيكار استفاده بكنم
آيا امكانش هست؟
با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj
بالا