آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام :
اينكه با دست گذاشتن يا ميك زدن نويز كم ميشه دليل كافيست كه منبع نويز از قسمت پري توليد ميشه و در اين قسمت اگر از جا فيش ميكروفون {مهم } مطمين شويد حتما دنبال خرابي خازن هاي عدسي باشيد .
با اضافه كردن يك خازن عدسي 104 در قسمت پري روي ولتاژ منفي و مثبت معمولا نويز كم و تغيير فركانس ميدهد اگر چنين هست دنبال خرابي خازن هاي عدسي بايپاس بگرديد .
البته اينا در صورتيست كه خط منفي {شاسي يا گراند } فيش ورودي و خروجي را تغيير محل نداده باشيد و بين اين دو سيم گراند فاصله استاندارد باشد .
موفق باشيد .
با سلام به جناب رجبي
استاد مشكل حل شد . مشكل از جك ميكروفن بود كه پين هاي جك را طوري بهم وصل كردم كه زماني كه ميكروفن وصل نيست ورودي با گراند وصل شود. به هر حال از شما ممنونم.
استاد راستش من مدتي قبل يك آمپ با آيسي STK4392 درست كردم و خواستم طوري باشه كه يك ورودي براي ميكروفن و يك ورودي براي aux داشته باشه و در ضمن براي هر كانال مدار تن كنترل جداگانه وجود داشته باشه.
من مدار رو اين جوري بستم اما صدا ضعيف هست :
2730b48fd4e244fdb65a.bmp

استاد شما چه اشكالي در مدار ميبينيد.
با تشكر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به جناب رجبي
استاد مشكل حل شد . مشكل از جك ميكروفن بود كه پين هاي جك را طوري بهم وصل كردم كه زماني كه ميكروفن وصل نيست ورودي با گراند وصل شود. به هر حال از شما ممنونم.
استاد راستش من مدتي قبل يك آمپ با آيسي stk4392 درست كردم و خواستم طوري باشه كه يك ورودي براي ميكروفن و يك ورودي براي aux داشته باشه و در ضمن براي هر كانال مدار تن كنترل جداگانه وجود داشته باشه.
من مدار رو اين جوري بستم اما صدا ضعيف هست :
استاد شما چه اشكالي در مدار ميبينيد.
با تشكر
سلام :
در يك نگاه به بلوك دياگرام ارتباط بين طبقات درست هست ولي رنگ هاي سيم كشي يه مقدار گنگ هست مثلا : چرا ورودي هاي ميك بعد از پري و اكو و تون كنترل به مدار aux هم ارتباط داره و با ورودي ميك مشترك هستش ؟؟؟
با وجود دو طبقه مجزا براي تون كنترل نيازي به مشترك كردن اين طبقات نبوده و هر كدام مستقلا بايد به ورودي امپلي فاير و مجزا وارد شوند .
به هر حال باتوجه به عدم اطلاع كافي از شماتيك مدارتان دقيقا نميتونم نتيجه دهم بهتر است شماتيك مدار را انطور كه بسته ايد {مونتاژ } بزاريد تا در خدمت باشم .
در ضمن صدا در ميك يا aux يا هر دو كلا ضعيف هست هم بيان كنيد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام :
در يك نگاه به بلوك دياگرام ارتباط بين طبقات درست هست ولي رنگ هاي سيم كشي يه مقدار گنگ هست مثلا : چرا ورودي هاي ميك بعد از پري و اكو و تون كنترل به مدار aux هم ارتباط داره و با ورودي ميك مشترك هستش ؟؟؟
با وجود دو طبقه مجزا براي تون كنترل نيازي به مشترك كردن اين طبقات نبوده و هر كدام مستقلا بايد به ورودي امپلي فاير و مجزا وارد شوند .
به هر حال باتوجه به عدم اطلاع كافي از شماتيك مدارتان دقيقا نميتونم نتيجه دهم بهتر است شماتيك مدار را انطور كه بسته ايد {مونتاژ } بزاريد تا در خدمت باشم .
در ضمن صدا در ميك يا aux يا هر دو كلا ضعيف هست هم بيان كنيد .
موفق باشيد .
با سلام به جناب رجبي عزيز
خدمتتان عرض كنم كه من اين شماتيك را مونتا

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام :
1= براي اينكه ورودي امپلي فاير با خروجي مدارات واسط {تون كنترل و اكو و.... } مچينگ شوند بايد از يك مدار ميكسر استفاده كنيد .
2 = اعمال يك كانال { فرضا چپ } براي ميك و ديگري {راست } براي aux در امپلي فاير استريو روش مناسبي نيست بايد از طريق يك ميكسر - خروجي ها به ورودي ها به صورت استريو وصل نماييد در غير اين صورت اگر فرضا از ميك استفاده كنيد و براي يك كانال {چپ مثال } اعمال كنيد ضمن اينكه صداي يك كانال را خواهيد داشت كانال دوم {مثال راست } بيكار مونده و موجب اسيب ديدن ايسي امپلي فاير خواهد شد {به دليل گرم شدن قسمت فعال و راكد ماندن كانال بعدي }
در هز صورت مشكل شما اين است كه از ميكسر استفاده نكردين { ياد اوري ميكنم كه ميكسرها دو نوع هستند :
الف : نوع اكتيو كه ضمن ادغام چند كانال با اهم و امپدانس مناسب به ورودي تقويت كننده همزمان خود نيز يك مقدار تقويت كنندگي دارند كه براي جبران افت سيگنال در اثر عبوري از صافي ها و تطبيق ها .
ب : نوع دوم پسيو هستند يعني فاقد اثر تقويت كنندگي هستند كه از قطعاتي مانند خازن ها و مقاومت و سيم پيچ و.... كه براي تقويت كننده هاي با پري امپلي فاير دار كاربرد دارند .
شما بايد از نوع تقويت كننده دار {اكتيو } استفاده كنيد .
موفق باشيد .

با سلام مجدد
استاد مدارهاي زير را در نت پيدا كردم شما كدام را پيشنهاد مي دهيد. با توجه به ولتاژ 12 ولت.

gbhujxb6hykw4ui83mh.gif

5uhaj4irzqbyuocwy4y.gif

اگر مدار ديگري هم سراغ داريد معرفي بفرماييد. با تشكر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام مجدد
استاد مدارهاي زير را در نت پيدا كردم شما كدام را پيشنهاد مي دهيد. با توجه به ولتاژ 12 ولت.
اگر مدار ديگري هم سراغ داريد معرفي بفرماييد. با تشكر
سلام :
مدار بالاتر كه از 324 استفاده كرده يك طرح تءوري سيگنالهاي {كلاس c} ميباشد و براي مونتاژ بايد باياس هاي انرا خودتان تغيير و محاسبه كنيد .{ناقص است و تو دماغي و و كار نميدهد } .
مدار دوم 084 هم ايرادش در قسمت ميكس و ميك هست كه همزمان هر دو سيگنال را با هم مخلوط ميكند چنانكه بخواهيد يكي از سيگنالها را نداشته باشيد اثر ان در قسمت ديگرش به صورت نويز {ويز} ظاهر خواهد شد .
در همين تاپيك انواع ميكسر هاي خوبي { اكثرا تست و تاييد شده هستند } ارايه شده با توجه به نياز خودتان يكي را انتخاب و اگر به مشكلي برخورد كردين در خدمت خواهم بود .
موفق باشيد .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

در همين تاپيك انواع ميكسر هاي خوبي { اكثرا تست و تاييد شده هستند } ارايه شده با توجه به نياز خودتان يكي را انتخاب و اگر به مشكلي برخورد كردين در خدمت خواهم بود .
موفق باشيد .
سلام به جناب رجبي عزيز
من مدار ميكسر هايي كه در اين تاپيك آپ شده بود را ديدم راستش ساختنش براي من مشكل هست . در حالي كه من به يك ميكسر ساده احتياج دارم.
راستي چند تا سوال؟؟؟
راستش من متوجه نشدم براي ميكروفن به ميكسر احتياج دارم يا هم ميكروفن و هم ورودي؟
و اگر فقط براي ميكروفن هست آيا ورودي هاي aux بايد مستقيما" به آمپ وصل شود؟ ( با توجه به اينكه aux بايد استريو باشد)
با تشكر

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام به جناب رجبي عزيز
استاد من در لينك زير نقشه سيم كشي يك اكو آمپلي فاير را كشيدم
http://www.irupload.ir/images/aoolzg111bbrqjs5zs12.jpg

البته اين طرح را از روي نقشه زير كشيدم
9ow0howovoqvezwdyf64.jpeg

از اونجايي كه مي خواستم هم ورودي براي موزيك داشته باشم و هم ميكروفن تصميم گرفتم شبيه ميكسرهاي اكو امپلي فاير ها را بسازم
براي هر كانال 4 ولوم echo - vol - treble - bass وجود داره . استاد نظرتون رو بفرماييد.
با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام به جناب رجبي عزيز
استاد من در لينك زير نقشه سيم كشي يك اكو آمپلي فاير را كشيدم
http://www.irupload.ir/images/aoolzg111bbrqjs5zs12.jpg
البته اين طرح را از روي نقشه زير كشيدم
از اونجايي كه مي خواستم هم ورودي براي موزيك داشته باشم و هم ميكروفن تصميم گرفتم شبيه ميكسرهاي اكو امپلي فاير ها را بسازم
براي هر كانال 4 ولوم echo - vol - treble - bass وجود داره . استاد نظرتون رو بفرماييد.
با تشكر
سلام :
البته اين طرح را از روي نقشه زير كشيدم : خود اين نقشه از نظر تطبيقي {وصل كردن به امپلي فاير } با امپلي فاير مشكل دارد رايجترين و استاندارد وصل مدارات ترتيبي دارد كه طبق اصول بايد مراعات گردد روش صحيح استاندارد بدين طريق ميباشد :
بلندگو و خروجي امپلي فاير قدرت <= امپلي فاير قدرت <<-- ميكسر <<-- مدارات كنترلي شامل {باس تريبل حجم اكو و... } <<-- پري و ميكروفون امكان دارد هر كدام از مدارات واسط فوق خودشون داراي كنترلهايي باشند كه براي تنظيم و تطبيق دقيق فقط براي يك بار {پتانسيومتر} تنظيم ميشوند ولي تنظيم نهايي به عهده دگمه ولوم هايي است كه در اختيار كاربر در واسط مدارات كنترلي ميباشند متاسفانه بعضي از شركتهاي توليدي براي صرفه جويي يا از كنترلهاي داخلي {پتانسيومتر را تبديل به ولوم } در دسترس ميزارند و يا براي اساني و ظرافت ساختار داخلي به موازات همون پتانسيومتر ها پانل كنترلي را تعبيه ميكنند { سليقه اي عمل ميكنند } كه در مكانهايي كه نويز دار ميباشد بازده امپلي فاير را كاهش و با اعوجاج همراه ميكند مدار نقشه شما هم يك چنين حالتي دارد .مشكل نقشه در متن پست نيز : مدار ميكسر قبل از پري و ميكسر قرار دارد كه حتما موجب تداخل صدا ها را در بر خواهد داشت .
پيشنهاد ميشود طبق فرمول ارايه شده مدارات خود را مونتاژ و تست و نتيجه را با مدارات تجارتي موجود مقايسه كنيد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام
استاد رجبي عزيز من متوجه منظور شما شدم. اما من قبلا" قسمت پشتي يك دستگاه چنگ را باز كرده بودم ديدم قسمت ميكسرش به همين منوال سيم كشي شده بود.( همين طرح http://www.irupload.ir/images/aoolzg111bbrqjs5zs12.jpg ) و براي هر كانال 4 تا ولوم بروي فيبري بود كه آن فيبر خودش داراي پري - تن كنترل و كنترل حجم اكو بود مثل اين :
http://www.s7.img4u.net/images/b6ud6rjpwyzje2sg3j73.jpg
راستي يك سوال ديگه : استاد پس چرا ميكسرهايي كه در نت هم زياد پيدا مي شوند در ابتدا قبل از همه مدارها قرار ميگيرد و ووردي ميكروفن هم دارند در حالي كه شما فرموديد ميكسر قبل از آمپلي فاير قدرت قرار مي گيرد مثل اين يكي
c92gi00k57ahzen4d0o.gif

نظرتون راجه به اين ميكسر چيه؟
با تشكر

بالا