آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

مایکل

کاربر
2010-01-30
1
0
با سلام
من نقشه یک ساب عالی با قدرت بالا واسه ماشینم میخوام
میشه راهنمایی کنید؟
با تشکر

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام به استاد گرامی جناب رجبی
استاد عزیز راستش من میخواستم مدار زیر را با 24 ولت دوسر راه اندازی کنم آیا لازم هست دوباره قطعه ای به مدار اضافه کنم ( اگر لازم هست جای قطعه را در نقشه نشان دهید ) یا اینکه بدون هیچ مشکلی مدار با 24 ولت دوسر کار میکند؟
و آیا دیود 1N914 در بازار یافت میشود؟
با تشکر.

208d4e539ee64d5191d5.JPG

سفیر امید

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-11-29
1,065
10,061
با سلام درسیستمهای که به ماشین وصل میکنند قسمتی به نام ریموت وجود داره کار این قسمت چیست و به کجا و صل میشه ودر صورت امکان توضیحی در مورد نصب سیستم برروی ماشین ارائه فرمائید متاسفانه تایپیک در مورد آموزش نتونستم پیدا کنم ممنون

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به جناب رجبي
استاد اگر ممكن هست در مورد مدارات بافر در آمپلي فاير ها توضيح دهيد و اگر امكان داره يك نمونه از اين مدار را قرار دهيد كه ورودي و خروجي استريو داشته ياشد
با تشكر

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام
از دوستان و اساتيد عزيز كسي هست كه شماتيك يا پي سي بي مدار ميكسري را داشته باشد كه براي هر كانال علاوه بر ولوم صدا داراي ولوم هاي تنضيم اكو و تريبل و بيس باشد
در واقع منظورم ميكسر موجود در اكو آمپلي فايرهاي توليد داخل استاين هم لينك عكس با تشكر.

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
از دوستان و اساتيد عزيز كسي هست كه شماتيك يا پي سي بي مدار ميكسري را داشته باشد كه براي هر كانال علاوه بر ولوم صدا داراي ولوم هاي تنضيم اكو و تريبل و بيس باشد
در واقع منظورم ميكسر موجود در اكو آمپلي فايرهاي توليد داخل استاين هم لينك عكس با تشكر.

http://www.s7.img4u.net/images/b6ud6rjpwyzje2sg3j73.jpg
سلام:
دوست عزيز لينك عكسي كه گذاشتين مربوط به توليدات شركتهاي داخلي هستش كه دو مشكل داريم .
اولا اين شركتها هيچ گونه اطلاعاتي در مورد توليدات خود { به غير از تعميرگاه هاي اختصاصي } به بيرون نداده اند كه هيچ تازه شماره قطعات را از مدارات خود پاك ميكنند و ............
دوما در صورتيكه يك فردي اين اطلاعات را به نحوي تهيه و در معرض عموم بگذارد مورد اعتراض و با عناوين مثل بدون مجوز بودن و .... { هرچند خودشان از طرح هاي ديگران كپي برداري ميكنند } دامن گير و موجب درد سر و... ميشوند .
از طرح هاي خارجي كه براي عموم به اشتراك ازاد ميگذارند استفاده كنيد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به اساتيد گرامي و استاد رجبي عزيز
راستش من يك مدار اكو آمپلي فاير دارم كه وقتي ميكروفن به ورودي آن وصل نيست در مدار نويز وجود دارد و با كم يازياد كردن ولوم نويز هم كم و زياد مي شود ولي وقتي ميكروفن بهش وصل مي كنم نويز تقريبا" كمتر مي شود . آيسي مورد استفاده در قسمت پري 4558 و در قسمت خروجي tda 1557q مي باشد . من نقشه اي از مدار ندارم ولي خواهشمندم اگر كسي ميتونه كمك كنه.
با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به اساتيد گرامي و استاد رجبي عزيز
راستش من يك مدار اكو آمپلي فاير دارم كه وقتي ميكروفن به ورودي آن وصل نيست در مدار نويز وجود دارد و با كم يازياد كردن ولوم نويز هم كم و زياد مي شود ولي وقتي ميكروفن بهش وصل مي كنم نويز تقريبا" كمتر مي شود . آيسي مورد استفاده در قسمت پري 4558 و در قسمت خروجي tda 1557q مي باشد . من نقشه اي از مدار ندارم ولي خواهشمندم اگر كسي ميتونه كمك كنه.
با تشكر
سلام :
نقشه اي .... عكسي ....
به هر حال بررسي احتمالات :
pcb را با اسپري10000 شستشو و تميز كنيد اگر برطرف نشد احتمال اينكه از ژاك {جاي فيش حتما بررسي شود} ميكروفون نويز ميگيره با ازاد سازي پين هاي ان و تست و چنانكه نويز ادامه داشت بايد دنبال خرابي يك خازن عدسي { به ندرت پوليستر } در مدار پري باشيد .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
سلام :
نقشه اي .... عكسي ....
به هر حال بررسي احتمالات :
pcb را با اسپري10000 شستشو و تميز كنيد اگر برطرف نشد احتمال اينكه از ژاك {جاي فيش حتما بررسي شود} ميكروفون نويز ميگيره با ازاد سازي پين هاي ان و تست و چنانكه نويز ادامه داشت بايد دنبال خرابي يك خازن عدسي { به ندرت پوليستر } در مدار پري باشيد .
موفق باشيد .
سلام و درود به استاد عزيزم جناب رجبي
استاد اين هم از عكس مدار. من راستش به خازن هاي الكتروليتي شك داشتم و چون خازن سنج ندارم تصميم گرفته بودم كل آنها را تعويض كنم حال كه شما فرموديد دنبال نويز در خازن عدسي پري باشم اين كار راهم انجام خواهم داد. راستي استاد يادم رفت بگم كه با اين حال نويز وقتي كه به منفي مدار دست مي زنم نويز كم مي شود .منتظر نظر شما هستم:)
با تشكر
vsn8xrz38hm6gkuw7z06.jpg

قسمت پري:
z8kn5g116m3nfnloj5pb.jpg

قسمت اكو:
tavth822orlotxhlnav.jpg

و قسمت خروجي آمپلي فاير:
3jpmgfoidloct07wnhv.jpg

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام :
اينكه با دست گذاشتن يا ميك زدن نويز كم ميشه دليل كافيست كه منبع نويز از قسمت پري توليد ميشه و در اين قسمت اگر از جا فيش ميكروفون {مهم } مطمين شويد حتما دنبال خرابي خازن هاي عدسي باشيد .
با اضافه كردن يك خازن عدسي 104 در قسمت پري روي ولتاژ منفي و مثبت معمولا نويز كم و تغيير فركانس ميدهد اگر چنين هست دنبال خرابي خازن هاي عدسي بايپاس بگرديد .
البته اينا در صورتيست كه خط منفي {شاسي يا گراند } فيش ورودي و خروجي را تغيير محل نداده باشيد و بين اين دو سيم گراند فاصله استاندارد باشد .
موفق باشيد .

بالا