آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام و درود
جناب رجبی اگر به همین حالت ( بدون برداشتن ترانس میچینگ) به اکو وصل شود چه طور؟ آیا نمیسوزد؟
در ضمن یونیت ها چند اهم هستند؟ با تشکر....
با سلام :
ترانس هاي مچينگ {در صورت رعايت استانداردها } خروجي 100 ولتي دارند با امپدانس 600 اهمي .... حال چنانكه يك بلندگوي فرضا 16 اهمي به اين منبع {100 ولت 600 اهم } وصل شود چه اتفاقي مي افته :
1- در صورتيكه بلندگو داراي اهم كمتر و وات بيشتر باشد 100 ولت مچينگ به شدت افت ولتاژ كرده و از قدرت خروجي هم به شدت خواهد كاست در اين صورت احتمال اسيب ديدن بلندگو كمتر است ولي خود اكو امپلي با توجه به وضعيت خروجي اش كه اتصال كوتاه ميبيند اسيب خواهد ديد {بازده پايين و تلفات زياد } .
2 - چنانكه بلندگو داراي وات كمتر { با صرف نظر از اهم ان } باشد 100 ولت مچينگ بوبين بلندگو را حتما از بين خواهد برد .
بهترين اتصال براي انتقال سيگنال بين امپلي فاير و بلندگو تطبيق امپدانس هر دو طرف ميباشد .
يونيت ها بين 8 الي 32 اهم امپدانس دارند . {معمولا 16 اهمي بيشتر رايج است } .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام :
دوست عزيز هدف از اين مقاومت شماره 6 تعيين حداقل تا حداكثر زمان تاخير ميباشد بدين منظور چنانكه اين مقاومت را حذف كنيد زمان فقط به عهده پتانسيومتر و از صفر الي حداكثرخواهد بود ولي با اضافه كردن اين مقاومت يك زماني به عنوان حداقل تاخير {مثلا كمتر از 10 ميلي ثانيه نباشد 10كيلواهم پيشنهادي } در اكو تعيين ميكنيد مسلم است كه با پتانسيومتر نيز ميتوان به اين مقدار رسيد ولي بدون اين مقاومت زمان تاخير از صفر شروع و با سري كردن مقاومت فوق با پتانسيومتر زمان از فرضا 10 ميلي ثانيه به بالا شروع ميشود .
{براي رسيدن به زمانهاي دقيق از تيبل شماره يك پايين همون صفحه استفاده كنيد در حقيقت توسط اين مقاومت و حذف پتانسيومتر زمان تاخير صرفا به نسبت همون مقاومت طبق تيبل 1 تعريف خواهد شد }
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی:
استاد امکانش هست به جای مقاومت 10 کیلو اهمی از ولوم 10 کیلو استفاده کرد ؟ در ضمن اگر بخواهیم از ولوم استفاده کنیم باید از دو پایه کناری و وسطی استفاده کنیم؟با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
استاد امکانش هست به جای مقاومت 10 کیلو اهمی از ولوم 10 کیلو استفاده کرد ؟ در ضمن اگر بخواهیم از ولوم استفاده کنیم باید از دو پایه کناری و وسطی استفاده کنیم؟با تشکر
با سلام :
بله از ولوم 10 كيلو اهمي هم ميتونيد استفاده كنيد .
يك سر كناري ولوم را با سر وسط بهم {وصل } ميكنيد تا به دو سيم تبديل شود حال بجاي مقاومت فوق استفاده كنيد {سر وسط با كناري بهم شده يك سيم و سر ديگر پتانسيومتر سيم دوم .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like

roohollah

کاربر
2009-02-04
214
684
با سلام من یک اسپیکر کامپیوتر دارم که برای تعمیر اورده اند ابتداوقتی بالنگو ها را وصل میکردم اتصال برق داشت یعنی خروجی ان برق داشت ایسی های ان را به شمارهtda2032 را عوض کردم درست شد ولی حالا صدا با ولوم پایین یا زیاد بلند خرخر میکند وصدا بد است ولی در حالت نرمال صدا خوبه با تشکر

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
چرا این قدر دیر به دیر به سایت سر میزنید دلمون براتون تنگ شد:)
شکل زیر نمای پشتی یک آمپلی فایر است

793de21da0104095b2d3.JPG

حالا اگر بخواهیم 3 تا بلندگوی ستونی با مشخصات زیر را به خروجی 0 و 100 وصل کنیم به چه صورت است؟ سری یا موازی؟

d8c297df93d240bcb9c8.JPG

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
چرا این قدر دیر به دیر به سایت سر میزنید دلمون براتون تنگ شد:)
شکل زیر نمای پشتی یک آمپلی فایر است

حالا اگر بخواهیم 3 تا بلندگوی ستونی با مشخصات زیر را به خروجی 0 و 100 وصل کنیم به چه صورت است؟ سری یا موازی؟
با سلام :
در این صورت باید از هر بلندگو یک جفت سیم تا امپلی فایر اورده و هر سه بلندگو را بطور موازی به 0 کام و 100 ولت وصل کنید { اتصال موازی } .
موفق باشید .

• Like

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
یک اکو به دستم رسید که دوتا ورودی میکروفون و یک ورودی دارد که وقتی سیم میکروفون را به ورودی وصل میکنم صدا از بلندگو میاید ولی از دوتا ورودی میکروفون نمی آید
سیم بلندگو از یک ای سی به شماره tda1557q گرفته شده است
وقتی به پشت ای سی دست میزنم یک صدای ویزویز از بعضی از پایه های ای سی شنیده میشود
مدار اکو حدودا 25 در 8 سانتیمتر میباشد
باتشکر

Avang2005

Banned
2009-02-16
354
2,053
سلام دوست من

line ورودی میکروفون در IC سوخته ولی قبلا از تعویض IC دیود زینر اطراف ic رو تست کنید

موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kiumarth

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
سلام دوست من

line ورودی میکروفون در IC سوخته ولی قبلا از تعویض IC دیود زینر اطراف ic رو تست کنید

موفق باشید

با سلام خدمت دوست عزیز
این اکو 3تا ورودی میکروفن دارد در حالی که در دیتاشیت ایسی 2تا ورودی وجود دارد.
چطوری امکان پذیر است؟
یکی از این ورودیها کار میکند و دوتا کار نمیکند
در اطراف ایسی TDA1557q دو عدد ایسی 8 پا هم وجود دارد
با تشکر

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام خدمت دوست عزیز
این اکو 3تا ورودی میکروفن دارد در حالی که در دیتاشیت ایسی 2تا ورودی وجود دارد.
چطوری امکان پذیر است؟
یکی از این ورودیها کار میکند و دوتا کار نمیکند
در اطراف ایسی tda1557q دو عدد ایسی 8 پا هم وجود دارد
با تشکر

با سلام
دوست گرامی اگر ممکنه یک عکس از مدارت قرار بده تا دوستان راحتر شما را راهنمایی کنند در ضمن شماره آیسی 8 پین را هم قرار بده. من فکر کنم 4558 باشه که آیسی پری هست.
با تشکر

بالا