در این تاپیک که آدرس را در پایین منتقل میکنم بنده با کمک استاد غزال یک ترانس سلکتوری افزاینده برق قدیمی را به دستگاه ترانس جوشکاری تبدیل کردم
استاد غزال که شدت علاقه و پشتکار من را برای اینکار دیده بود و متوجه شده بود که وسع مالی بنده به من اجازه نمیداد بتونم ترانس بزرگتری تهیه کنم و از طرفی ترانس خودم هم برای اینکار خیلی کوچک بود.....
با تایپ این مطالب اشک در چشمانم حلقه زده.....
استاد غزال آدرس من را گرفت و یک ترانس بزرگ از طریق پست برای بنده ارسال کردن و گفت ترانس قبلی را بنداز کنار
الان ترانس دم دستم نیست بعدا تصویر را پیوست میکنم به بنده هم تاکید کردن که به هیچ عنوان در انجمن صحبتی از اینکه ترانس را چطور تهیه کردم به میان نیاورم
البته من به اون ترانس دست نزدم و اون را یادگار کنار گذاشتم حتی برگه آدرس پستی ایشان هم نکندم و روی ترانس موجوده
درود و صد درود بر شرف این بزرگ مردان
استاد غزال که شدت علاقه و پشتکار من را برای اینکار دیده بود و متوجه شده بود که وسع مالی بنده به من اجازه نمیداد بتونم ترانس بزرگتری تهیه کنم و از طرفی ترانس خودم هم برای اینکار خیلی کوچک بود.....
با تایپ این مطالب اشک در چشمانم حلقه زده.....
استاد غزال آدرس من را گرفت و یک ترانس بزرگ از طریق پست برای بنده ارسال کردن و گفت ترانس قبلی را بنداز کنار
الان ترانس دم دستم نیست بعدا تصویر را پیوست میکنم به بنده هم تاکید کردن که به هیچ عنوان در انجمن صحبتی از اینکه ترانس را چطور تهیه کردم به میان نیاورم
البته من به اون ترانس دست نزدم و اون را یادگار کنار گذاشتم حتی برگه آدرس پستی ایشان هم نکندم و روی ترانس موجوده
درود و صد درود بر شرف این بزرگ مردان
درخواست: - تبدیل ترانس قدیمی و سلکتوری پشت کنتور به ترانس جوشکاری ac
این ترانس ۲ کیلو وات افزاینده ولتاژ است که در گذشته بمنظور جبران افت ولتاژ شبکه استفاده میشد و با انتخاب حالت مناسب سلکتور ولتاژ خروجی تبدیل به ۲۲۰ ولت میشد و با ولتمتر قابل تشخیص بود هر مرحله از سلکتور موجب افزایش ولتاژ حدود ۲۰ میشد که حدود ۲۸ دور سیم ۱ میلیمتری هست که بصورت زیر اصلاح گردید...
www.irantk.ir