آی پی امداد
abtahi

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت استاد غزال

moein6

کاربر vip
کاربر
2018-11-08
83
113
شمال
خبر درگذشت همکار ارجمند جناب اقای حسن کمالی با کاربری استاد غزال یکی از مدیران و‌استادان بزرگ irantk خدمت همکاران تسلیت میگویم ، امروز خانواده بزرگ irantk با اندوه بسیار به سوگ این استاد ارجمند، نشسته است. وی در اوج ثمربخشی و خدمت به جامعۀ تعمیرکاران آسمانی شد و همۀ همکاران ، کاربران انجمن ، آشنایان و دوستان را در بهتی غریب فرو برد.
یاد و خاطرۀ این استاد مهربان و عزیز سفر کرده را گرامی می‌داریم و از درگاه خداوند متعال، بخشش و رحمت الهی برای ایشان و صبر و بردباری به خانواده محترم آن یار سفر کرده مسئلت می نماییم.
انجمن تعمیرکاران ایران
مشاهده فایل‌پیوست 215373

مشاهده فایل‌پیوست 215374
درود فراوان به روح استاد غزال واقعا استاد به تمام معنی بودند هزاران حیف که این گل سرسبد پرپر شد روحشان قرین رحمت باد

AREYA54

کاربر vip
vip
کاربر
2014-06-02
314
666
درود بر روح بزرگ استاد غزال
جناب محمودی خدا دوستتون داشته که این مرد بزرگ تو سایت شما اومد و ما چقدر خوشحالیم که با ایشون آشنا شدیم اما حیف که از بینمون رفت...واقعا بر گردن همه ما حق معلم و استادی را داشتند..واقعا دیگه امثال ایشون پیدا میشه؟ بعید میدونم! هر وقت پستهای ایشون را میخونم ناخوداگاه بغض میکنم...روان پاکشون در آرامش

مهندس براتی

کاربر vip
کاربر
2022-10-16
10
13
35
سلام
طبق تاریخ اعلامیه چهلم که در تاپیک هست امروز اولین سالگرد فوت استاد غزال عزیز هست
خدا رحمتشون کنه
خیلی دلم براشون تنگ شده😭
خدا بیامرزدش قطعا اطلاعاتی را که به شاگردان آموخت صالحات وباقیاتشان است

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,378
32
دورود
بی تعارف عرض می کنم اگر همه جوانب را در نظر بگیریم
از حق و حقیقت نگذریم از کسی بُت نسازیم ایشون هم مثل خیلی های دیگه از کاربران سایت بودند
و این کاربرای سایت در طول سال ها از سال 2008 تا 2024 بودند که از ایشون استاد ساختند و علم تجربه شون رفته رفته با گزارش صحیح و نقطه زن از سوی کاربرا تکمیل شد...
سپاس

آخرین ویرایش:

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,385
12,201
سلام
انسانیت و مرام ایشون برام مهم تر از اطلاعات فنی بود.خیلی با حوصله و دقیق جواب مشکلات را می دادند.حتی مسایل به ظاهر پیش پا افتاده را با حوصله جواب می داد و پیگیر حل مشکل کاربران چه قدیمی چه تازه وارد بود.
این ها را در خودم نمی بینم
خدا رحمتش کنه

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
سلام
انسانیت و مرام ایشون برام مهم تر از اطلاعات فنی بود.خیلی با حوصله و دقیق جواب مشکلات را می دادند.حتی مسایل به ظاهر پیش پا افتاده را با حوصله جواب می داد و پیگیر حل مشکل کاربران چه قدیمی چه تازه وارد بود.
این ها را در خودم نمی بینم
خدا رحمتش کنه
روحشون شاد و مسرور باشه،شیوه نوشتن ایشان هم مخصوص بود گاهی وقتا یک زبان ادبی خاص به کار میبردن که در نوشتار فنی کمترسابقه دارد ،اما شما استاد عزیز تجربه و بار علمی تان کمتر از روانشاد غزال که نیست بلکه بیشتر هم باشد اگر وقت و حوصله اش را داشته باشید جای ایشان را پر و یک تاپیک برای پاسخ سوالات همکاران ایجاد و یا همان تاپیک را ادامه دهید

بالا