آی پی امداد
abtahi

افت ولتاژ در منبع سوییچینگ هنگام اعمال بار

Ali-0191

کاربر
سلام دوستان یه منبع تغذیه سویچینک 12 ولت دارم که ولتاژ خروجی رو 11.88 ولت داره ولی وقتی ازش جریان میکشم به مدت 3 ثانیه ولتاژ خروجی صفر میشه بعد از 3 ثانیه دوباره هم ولتاژ بالا می‌ره به 11.88 و هم جریان کافی رو میده و درست کار می‌کنه بعد وقتی جریان رو قطع میکنم بعد دوباره ازش جریان میکشم همین مشکل ایجاد میشه ممکنه راهنمایی کنید؟

آخرین ویرایش:

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
518
1,330
خوزستان
shavourkala.com
سلام دوستان یه منبع تغذیه سویچینک 12 ولت دارم که ولتاژ خروجی رو 11.88 ولت داره ولی وقتی ازش جریان میکشم به مدت 3 ثانیه ولتاژ خروجی صفر میشه بعد از 3 ثانیه دوباره هم ولتاژ بالا می‌ره به 11.88 و هم جریان کافی رو میده و درست کار می‌کنه بعد وقتی جریان رو قطع میکنم بعد دوباره ازش جریان میکشم همین مشکل ایجاد میشه ممکنه راهنمایی کنید؟
درود بر شما :
در اکثر مواقع به علت رطوبت جوی مشاهده کردیم اون مقاومتهای متغیره اهمی میشه با تینر25 هزار شستشو کنید گاهی اوکی میشه برای چند دقیقه که خیلی خوبه این فرصت رو به ما میده که بفهمیم آیا علت همان پتانسیومتر متغییر هست یا خیر برحسب همین تجربه پیشنهاد میشه با نمونه جدید عوض کنید مشکلش حل میشه.

Ali-0191

کاربر
IMG_20241213_164259.jpg

Ali-0191

کاربر
ممنون از وقتی که گذاشتین فقط مقاومت متغیر روی برد نیست خازن ها رو هم با ال سی آر متر چک کردم بیرون برد ولی مشکلی ندارن

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
979
1,703
سلام
تصور می‌کنم چون افت ولتاژ پس از مدتی جبران میشه؛ مشکل به خازن‌ها برگرده.
محض اطمینان؛ خازن خروجی که احتمالا 1000uf هست رو علی‌رغم سلامت در تست، با یه خازن مرغوب و مشابه تعویض بفرمایید.

Ali-0191

کاربر
سلام
تصور می‌کنم چون افت ولتاژ پس از مدتی جبران میشه؛ مشکل به خازن‌ها برگرده.
محض اطمینان؛ خازن خروجی که احتمالا 1000uf هست رو علی‌رغم سلامت در تست، با یه خازن مرغوب و مشابه تعویض بفرمایید.
با خازن نو تعویض کردم بازم مشکل حل نشد تمامی خازن ها حتی عدسی ها رو پل دیود و اپتوکوپلر و وریستور و خازن mkp و حتی فیوز ورودی رو تعویض کردم بازم بی نتیجه موند

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,253
3,325
32
برای بررسی تخصصی یک ویدیو از مشکل و تستی که انجام میدی بفرست

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,589
3,404
شما قسمت اولیه. خازن کم ظرفیت بغل خازن اصلی رو تعویض کنید نتیجه اعلام بفرمایید

بالا