آی پی امداد
abtahi

مشکل افت ولتاژ و جریان در پاور سویچینگ 30 آمپری موقع وصل کردن هر نوع مصرف کننده ایی

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
دوست گرامی، بهتر نبود هزینه ای که پای این دستگاه کردین، صرف خرید یک نمونه مشابه دست دوم تمیز می کردین؟ خودم یکبار همچین کاری کردم و در نهایت درست شد ولی اصلا از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نبود و فقط جنبه آموزشی برام داشت.
با این وجود این پست یا این پست رو هم ببینید شاید کمک کنه.
این پاور رو خیلی وقت بود که داشتمش و میخواستم تعمیرش کنم.چند روز پیش اوردم تعمیرش کنم , بعضی موقعها که نیاز به پاور دارم ازش استفاده کنم . ولی این ایراد رو داره که فعلا نتونستم رفعش کنم.قسمت جالب قضیه اینجاس که میدونم ایراد در قسمت اولیه مداره ولی نتونستم ایرادش رو برطرف کنم

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
586
2,615
Iran
درود
اول قطعات مسیر فیدبک را تست کنید دوم فرض کنید ممکن هنگام تعویض قطعه ایی اشتباهی رخ داده باشه, مثال: ممکنه مقاومتی در اثر گرما یا فرسودگی تغییر رنگ داده باشه, مثلا قرمز را نارنجی خونده باشید و یا بلعکس, قطعات تعویض شده را به دقت بررسی کنید

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
510
1,292
خوزستان
shavourkala.com
درود بر شما پاور سوی
سلام
بنده یک پاور سوییچینگ 30 آمپر اوراقی داشتم.اومدم این پاور رو تعمیر کنم تا خودم ازش استفاده کنم
خرابی زیادی داشت که بیشتر قطعات رو تعویض کردم.الان پاور روشن میشه ولی موقع جریان کشی افت ولتاژ اتفاق میافته
چون اکثر قطعات رو چک و تعویض کردم حتی آیسی و خازنهای اطراف آیسی رو دیگ ذهنم به چیزی نمیرسه

[URL=https://uupload.ir/] [/URL]

قطعاتی که دورشون خط کشیده شده همگی تعویض کردم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید
درود بر شما :
پاور سویچینگ ها خرابی پتانسومتر کنار ال ای دی سبز رنگ دیده شده مخصوصاً در زمانی که بیاییم از پاور جریان کشی کنیم و ولتاژ افت میکنه با مقاومت 300 اهم میتونید روی مدار پنانسومتر قرار بدید و مدار رو جامپر کنید.

saman_rm

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-03
53
255
خازن های خروجی رو عوض کنید از سالم بودن دیود های شاتکی هم اطمینال حاصل کنید خارج از مدار زیر بار تستشون کنید.

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
درود بر شما پاور سوی

درود بر شما :
پاور سویچینگ ها خرابی پتانسومتر کنار ال ای دی سبز رنگ دیده شده مخصوصاً در زمانی که بیاییم از پاور جریان کشی کنیم و ولتاژ افت میکنه با مقاومت 300 اهم میتونید روی مدار پنانسومتر قرار بدید و مدار رو جامپر کنید.
ممنون.پتانسیومتر دوبار عوض کردم.پتانسیومتر مشکلی نداره

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
آخرین ویرایش:

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
بعله انجام دادم ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد
تست در حالت بار کشی و بی باری که اختلاف زیادی داره👇 فقط با یک ال ایی دی کوچک این اختلاف میده
[URL=https://uupload.ir/] [/URL]

۱- متاسفانه هیچکدوم از تصاویری که آپلود می‌کنید رو نمیتونم باز کنم. چرا تصاویر رو از طریق لینک آپلود می‌کنید و مستقیم رو سایت تعمیرکاران آپلود نمی کنید تا هم ماندگاری داشته باشه و هم به راحتی باز بشه؟
طبق تصویر زیر عمل بفرمایید.
روی شماره ۱ زده و سپس روی شماره ۲ کلیک کنید و تصویر رو انتخاب کنید.

Screenshot_20240808-135800_Chrome.jpg

۲- شماتیک پاور رو ارسال می‌کنم، البته تصور می‌کنم خروجی شماتیک من ۲۴ ولت هست.
امیدوارم مفید باشه.

4v9Ab.png

VH5he.jpg

آخرین ویرایش:
بالا