آی پی امداد
abtahi

مشکل افت ولتاژ و جریان در پاور سویچینگ 30 آمپری موقع وصل کردن هر نوع مصرف کننده ایی

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,554
7,103
IRANTK
سلام وقت بخیر
هنگامی که پاور را به برق وصل می‌کنید ال ای دی سبز خروجی خیلی آرام سبز می‌شود ؟
یا اینکه سریعا پر نور روشن میشود؟
اگر آهسته روشن می‌شود ایراد می‌تواند از ۲ ترانزیستور قدرت، آی سی درایور، ترانزیستور های کلید زندی چوک درایور ترانزیستورهای قدرت همچنین زنر های آنها، و در نهایت خازن های اطراف ای سی باشد.
اما اگر سریعا پر نور شود ولتاژ خروجی رو در هنگام چرخش پتانسیومتر خروجی بگیرید اگر ولتاژ کمو زیاد شد از ۹ الی ۱۵ ولت و افت ولتاژ داشتید خازن های خروجی بررسی یا با خروجی خازن موازی کنید و از همه مهمتر در صورت سلامت سایر قطعات مسیر شنت ریبال شود.

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,551
3,336
شما مشکل خازنی دارید توجه خودتان رو روی خانها بگذارید خازنهای پلیستر ولتاژ پایین فراموش نشود معمولا خازن ها نسبت به گرما واکنش دارند شما همانطور کهاساتید فرمودند با نوک هویه خازن الکترولیت و پلیستر رو با فاصله کم نوک هویه گرما بدید عکس این خازنها عوض شده ؟

پیوست‌ها

• 277.3 کیلوبایت بازدیدها: 16

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
شما مشکل خازنی دارید توجه خودتان رو روی خانها بگذارید خازنهای پلیستر ولتاژ پایین فراموش نشود معمولا خازن ها نسبت به گرما واکنش دارند شما همانطور کهاساتید فرمودند با نوک هویه خازن الکترولیت و پلیستر رو با فاصله کم نوک هویه گرما بدید عکس این خازنها عوض شده ؟
همه خازنها عوض شده و نو هستن و دوباره تست شدن.به احتمال زیاد از ترانس کاهنده مدار هستش.چون همه قطعات چک شدن بجز هسته کاهنده

jahanerayane

کاربر vip
کاربر
2022-02-09
27
25
44
دوست گرامی، بهتر نبود هزینه ای که پای این دستگاه کردین، صرف خرید یک نمونه مشابه دست دوم تمیز می کردین؟ خودم یکبار همچین کاری کردم و در نهایت درست شد ولی اصلا از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نبود و فقط جنبه آموزشی برام داشت.
با این وجود این پست یا این پست رو هم ببینید شاید کمک کنه.

jahanerayane

کاربر vip
کاربر
2022-02-09
27
25
44
سلام .دو تا مورد رو بررسی کنید یه دونه خاذن الکترولیتی کنار ترانس چاپر که مربوط به تغذیه ایسی سوییچینگ میشه و دوم تعویض پتانسیومتر کالیبره که رو آی سی فیدبک تاثیر داره

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
سلام .دو تا مورد رو بررسی کنید یه دونه خاذن الکترولیتی کنار ترانس چاپر که مربوط به تغذیه ایسی سوییچینگ میشه و دوم تعویض پتانسیومتر کالیبره که رو آی سی فیدبک تاثیر داره
هردو تاشو عوض کردم هم خازن و هم پتانسیومتر.تاثیری نداشتن

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
885
1,750
استان گلستان
هردو تاشو عوض کردم هم خازن و هم پتانسیومتر.تاثیری نداشتن
با سلام و درود،
اینطور که پیش میرید، کار خیلی طول میکشه و حتی اگر نتیجه بگیرید هم تجربه ای نخواهید داشت.
در ابتدا ولتاژ بین پایه ۷ و ۱۲ آیسی ۴۹۴ رو بگیرید که باید بین ۱۵ تا ۲۲ ولت باشه.
کنار ترانزیستور C1815 هم تعدادی دیود ۴۱۴۸ وجود داره، اونها رو از نظر نشتی و اتصال کوتاه بررسی کنید.
ضمنا در برد های سویچینگ احتمال سوختن ترانس زیر ۱ درصد هست، اگر برد تحت فشار مکانیکی و ضربه بوده باشه، احتمال قلع مردگی و ترک مویی پایه های ترانس هست.
توصیه دوستمون در پست ۲۱ هم مهم هست.

بالا