آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nasser_pczon

کاربر
2011-03-25
2
0
چکار کنم

سلام اقا من لب تاب توشیبا مدل a100 دارم این نشانه ها :
1) وقتی باطری رو جا میزنم همون لحظه led های برق و باطری روشن میشن در صورتی که باید اینها بعد از زدن دکمه پاور روشن بشن ..
2)وقتی دکمه پاور رو میزنم روشن میشه ولی تصویر نمیده چون vcor وجود نداره (چک کردم) ولی با فشار دام پاور خاموش نمیشه(فلت کابل سالمه)
3) ای سی خاصی هم داغ نمیکنه
مشکل چیه و چطوری تعمیرش کنم ....... بنده اکثر تجهیزات تعمیراتی رو دارم

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
سلام اقا من لب تاب توشیبا مدل a100 دارم این نشانه ها :
1) وقتی باطری رو جا میزنم همون لحظه led های برق و باطری روشن میشن در صورتی که باید اینها بعد از زدن دکمه پاور روشن بشن ..
2)وقتی دکمه پاور رو میزنم روشن میشه ولی تصویر نمیده چون vcor وجود نداره (چک کردم) ولی با فشار دام پاور خاموش نمیشه(فلت کابل سالمه)
3) ای سی خاصی هم داغ نمیکنه
مشکل چیه و چطوری تعمیرش کنم ....... بنده اکثر تجهیزات تعمیراتی رو دارم
سلام
1. مطمئن هستيد در اين مدل روشن شدن چراغ اتصال باتري هنگام وصل كردنش امري غير عادي هست ؟
2. اگر ولتاژ هسته وجود نداشته باشه اصلا سيستم بوت نميشه پس نداشتن تصوير به ولتاژ هسته مربوط نميشه شما با خروجي VGA چك كرديد تصوير داريد يا نه ؟
3. وقتي روشن ميشه بوق بوت شدن مياد ؟
ايا فقط تصوير نداريد؟
ايا فن سيستم روشن ميشه ؟
مطمئن هستيد اصلا ال سي دي مشكل نداره
4. ممكنهدر ويندوز شما تنظيم شده باشه كه با نگه داشتن دكمه پاور خاموش نشه اين يه احتماله دوم ممكنه پل شمالي شما مشكل داشته باشه اگر ديباگر داريد با اون چك كنيد ببينيد چي ميگه
5. بايوس رو پروگرام كنيد ببينيد مشكل حل ميشه
6. حدس خودتون بر چيه ؟ كدوم قسمتش بنظرتون مشكل داره ؟

yaqma

کاربر
2009-10-15
52
54
رودسر
سلام و با عرض معذرت، من 2تا فت های کنار cpu که یکیشون 18.8 و دیگری 4.7 بودن و یه فت روی دیگر مادر برد(دقیقا زیر دوتا فت بغل cpu) که اونم 4.7 بود رو ولتاژ گیری کردم. و دوتا سلف کنار cpu رو. با توجه به ولتاژهای ذکر شده در پست اول ، ولتاژ Vcore که باید 1.7 باشه رو ندارم.و عوضش 4.7 دارم. یه سوال اینکه Vcore در اینتل و AMD فرق نداره ؟ و سوال دیگه اینکه: مگه نباید سلفها حدودا همون ولتاژ سر فت ها رو داشته باشن؟ چرا اینجا اینقدر کمه ولتاژشون نسبت به ولتاژ سر فت ها شون؟ باز هم ممنونم که وقت میذارین. درست شدن یا نشدن این لپ تاپ چندان مهم نیست. میخوام یه کم بدونم به لطف شما ودوستان حاضر در اینجا. من یه دوره تعمیرات مثلا تخصصی لپ تاپ تو مادیران گذروندم . اما چیزی دستگیرم نشده. تنها تونستم بایه سری واژه ها آشنا شم. یعنی واقعا چیز بیشتری گفته نشد. باز ممنون.
سلام وسال نو ی همگی مبارک .
شاید زیاد پرسیدم که دیگه جواب من رو نمیدید . به هر حال ممنونم ازتون.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,518
ایران
باعرض سلام - من يك لپ تاپ توشيبا دارم كه وقتي روشن مي كنم تصوير ال سي دي آن سفيد است ولي به مانيتور تصوير مي دهد و درست كار مي كند.البته فلت بين ال سي دي و مادربرد سالم است و جك فلت رابا اسپري تميز كردم و سلف كنار جك آن قلع مردگي داشت كه برطرف كردم ولي جواب نداد به نظر شما مشكل از چيست لطفا راهنمايي بفرماييد

parsgroup

کاربر
2011-04-02
14
54
با سلامدمت دوستان و اساتید محترم سال نو مبارک
من شارژرم کار نمی کنه میشه یه جلسه در مورد تعمیر شارژر لپ تاپ dell بزارین اگه میشه نقشه یا عکس و قطعه هایی که امکان خرابی دارن و اینکه چطوری بازش کنم که
قطعات داخل آسیب نبین خیلی متشکر میشم راهنماییم کنی :smilie_help:

aafar

کاربر
2011-03-22
69
143
سلام...
من میخاستم تعمیر لپ تاپ رو یاد به گیرم

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
من شارژرم کار نمی کنه میشه یه جلسه در مورد تعمیر شارژر لپ تاپ dell بزارین اگه میشه نقشه یا عکس و قطعه هایی که امکان خرابی دارن و اینکه چطوری بازش کنم که
عزيزم مورچه چيه كله پاچش چي باشه
شارژش مگه قيمتش چنده ميخواي تعميرش كني در اكثر 90 درصد مواقع همه شارژ ا هم كه پرسي هستند ميخواي با چي بازش كني بعد چطوري ببنديش
يه نو بخر ضمنا اين مسئله در انجمن برق بايد مطرح كني نه تعميرات لپ تاپ

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
سلام دوست عزیز
شارژر به خاطر اینکه پرسی است راحت باز نمی شه , من خودم با اره ریز بازش میکنم و بعدا با چسب و یا هویه پلاستیک روی شکافش آب می کنم و می بندمش معمولا قطعاتی مثل خازنهای الکترولیتی , فیوز, مقاومت وترانزیستور بیشتر اوقات خازنها باد میکنند.

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
باعرض سلام - من يك لپ تاپ توشيبا دارم كه وقتي روشن مي كنم تصوير ال سي دي آن سفيد است ولي به مانيتور تصوير مي دهد و درست كار مي كند.البته فلت بين ال سي دي و مادربرد سالم است و جك فلت رابا اسپري تميز كردم و سلف كنار جك آن قلع مردگي داشت كه برطرف كردم ولي جواب نداد به نظر شما مشكل از چيست لطفا راهنمايي بفرماييد

سلام دوست عزیز
ال سی دی اگر سفید باشه دیتا بهش نمی رسه پس مطمئنا یا از فلت دیتا است یا قطعاتی که به فلت مربوط می شه, پیشنهاد میکنم فلت پشت ال سی دی رو با اتوی فلت حرارت بدی شاید اتصال کامل نداره.

nasser_pczon

کاربر
2011-03-25
2
0
salam agha sharmande man naboodam ke javab bedam
1-agha man motmaenam ke roshan nemishan LED ha
2-v core not found
3-no beep
4-no video
5-fan working
6-LCD moshkel nadare chek shode
7-hads man roo IO hast
TOSHIBA A100
man age naghshasho dashte basham baz khobe vali nist .yani gir miyad vali ba chip intel dar sorati ke chip hay man ATI ast

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا