آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
سلام / میشه منظورتون از ODD رو بگین / ممنون

با سلام دوست عزیز فکر کنم منظور دوستمون
Optical Disk Drive یا همان درایو نوری که شامل (سی دی رام - رایتر - دی وی دی رام - کومبو و دی وی دی رایتر ) باشه .

با تشکر .

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
باعرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون. یه لپ تاپ کامپک پیشمه که مدت طولانیه باز مونده و قصد درست شدن نداره. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.مشکل از اونجا شروع شدکه بعد فشردن کلید پاور بوت نمیشد و بعد حدودا 30 ثانیه ریست و دوباره بعد چند ثانیه ریست و ... تا اینکه اتفاقی بعد چند بار ریست خود بخودی، بوت میشد و ویندوز بالا میومد و دیگه توپ توپ.سرحال و قبراق. تا وقتی روشن بود هر بلایی سرش میاوردی ، ککش نمی گزید. اما خاموشش که می کردی ،باز همون آش وهمون کاسه. تا اینکه دیگه بوت نشد. نه اینکه اصلا نمیشد ، گاهی چند ساعت هی ریست میشد تا یه بار بگیره و بالا بیاد.
من تا حالا چیکار کردم؟ 1- بایوس آپدیت کردم، حل نشد.2- cpu عوض کردم(راستی سی پی یوش ،Torion64 X2 هستش) چند روز خوب بود و دوباره دردش شروع شد. الان با هر دو cpu همونطور مشکل داره.
یکی از cpu ها رو ،رو یه لپ تاپ دیگه گذاشتم و چند بار خاموش و روشن کردم ، مشکلی نداشت.
حالا هم فقط در یه صورت بوت میشه. اونم اینه که مادر برد رو یه بار بدون cpu روشن کنم و خاموش. بعد که cpu میزارم فقط همون بار اول بوت میشه و عالی کار میکنه.

با سلام و کسب اجازه از مدیر محترم این تاپیک !

دوست عزیز در توضیحاتتون نوشته اید با تعویض سی پی یو چند روز مشکلتون حل شد :

شما ابتدا سوکت سی پی را به دقت با اسپری خشک تمیز کنید سپس روی سی یو به مقدار لازم خمیر سیلیکون بزنید و در آخر هم سی پی یو های AMD

خیلی به دما حساس هستند که میتوانید از داخل setup دمای سی پی یو را مشاهده کنید و در صورت نیاز فن سی پی یو را تعویض کنید .

با تشکر .

yaqma

کاربر
2009-10-15
52
54
رودسر
ممنون از راهنمایی تون. من سوکت رو با اسپری خشک تمیز کرده ام. اما در مورد فن ، عرض کردم که بوت نمیشه و اگه بشه ساعتها هم که کار کنه هیچ مشکلی نداره. پس به فن مربوط نمیشه. به هر حال ممنونم از شما دوست عزیز که به مشکل من فکر کردید و وقت گذاشتید.

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
باعرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون. یه لپ تاپ کامپک پیشمه که مدت طولانیه باز مونده و قصد درست شدن نداره. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.مشکل از اونجا شروع شدکه بعد فشردن کلید پاور بوت نمیشد و بعد حدودا 30 ثانیه ریست و دوباره بعد چند ثانیه ریست و ... تا اینکه اتفاقی بعد چند بار ریست خود بخودی، بوت میشد و ویندوز بالا میومد و دیگه توپ توپ.سرحال و قبراق. تا وقتی روشن بود هر بلایی سرش میاوردی ، ککش نمی گزید. اما خاموشش که می کردی ،باز همون آش وهمون کاسه. تا اینکه دیگه بوت نشد. نه اینکه اصلا نمیشد ، گاهی چند ساعت هی ریست میشد تا یه بار بگیره و بالا بیاد.
من تا حالا چیکار کردم؟ 1- بایوس آپدیت کردم، حل نشد.2- cpu عوض کردم(راستی سی پی یوش ،Torion64 X2 هستش) چند روز خوب بود و دوباره دردش شروع شد. الان با هر دو cpu همونطور مشکل داره.
یکی از cpu ها رو ،رو یه لپ تاپ دیگه گذاشتم و چند بار خاموش و روشن کردم ، مشکلی نداشت.
حالا هم فقط در یه صورت بوت میشه. اونم اینه که مادر برد رو یه بار بدون cpu روشن کنم و خاموش. بعد که cpu میزارم فقط همون بار اول بوت میشه و عالی کار میکنه.
با سلام
يه نكته اي كه خيلي ميگم و دوستان دقت كافي بهش ندارند همين هست ببينيد لپ تاپ شما ممكنه در هر قسمتيش مشكل داشته باشه اون چيزي كه مهمه بررسي مشكل بصورت اصولي و پايه اي هست
اين لپ تاپ شما هر چيزيش بوده مربوط به ولتاژ ميشه كه نبايد روشن خاموشش ميكرديد اونم كه روشن ميشده نبايد ميذاشتيد روشن بمونه
الان اولين كاري كه كنيد شروع كنيد اون ولتاژ هايي كه در پست هاي اول اين تايپيك توضيح دادم چك كنيد قطعا يكي از ولتاژ هاي شما مشكل داره من شكم روي يكي از ولتاژهاي هسته و يا ولتاژ ورودي از آي سي پخش كننده به هسته هست اما شما كلا همه ولتاژ هارو توسط امولاتور و مولتي متر تست كن تا از همه چيز مطمئن بشي نتيجه با ولتاژ هايي كه بدست اوردي بذار تا بهتر راهنماييت كنم

yaqma

کاربر
2009-10-15
52
54
رودسر
با سلام و تشکر. من امولاتور ندارم اما با مولتی متر ماس فت ها و سلف ها رو ولتاژ گیری کردم که بدین شرح بود: یکی از ماس فت ها ولتاژ 18.8 و 2تای دیگه،هر دو 4.7 رو نشون دادن (که فکر میکنم مشکل باید همین باشه) سلفها هردوشون یک سر 0.5 سر دیگه 0.8 ولت دارن.

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
با سلام و تشکر. من امولاتور ندارم اما با مولتی متر ماس فت ها و سلف ها رو ولتاژ گیری کردم که بدین شرح بود: یکی از ماس فت ها ولتاژ 18.8 و 2تای دیگه،هر دو 4.7 رو نشون دادن (که فکر میکنم مشکل باید همین باشه) سلفها هردوشون یک سر 0.5 سر دیگه 0.8 ولت دارن.
با سلام
شما ذكر نكرديد فت ها و و كدوم سلف هارو ولتاژ گيري كرديد اما بهر حال
در همون پست هاي اول ولتاژ استاندارد اونارو نوشتم مقايسه كنيد متوجه ميشيد مشكل كجاست همونطور كه گفتم قطعا مشكل شما از ولتاژ هست و به هسته ربطي نداره اگرم به هسته مربزوط بشه حتما به ولتاژ هسته يا همون Vcore مربوط ميشه
بهرحال ولتاژ هاي خازن ها را در اطراف اي سي پخش كننده بگيريد اگر ديتا شيت اي سي پخش كننده داريد دو سر پايه هاي اونم ولتاژ گيري كنيد ببينيد ولتاژ بيشتري عبور نميده

yaqma

کاربر
2009-10-15
52
54
رودسر
با سلام
شما ذكر نكرديد فت ها و و كدوم سلف هارو ولتاژ گيري كرديد اما بهر حال
در همون پست هاي اول ولتاژ استاندارد اونارو نوشتم مقايسه كنيد متوجه ميشيد مشكل كجاست همونطور كه گفتم قطعا مشكل شما از ولتاژ هست و به هسته ربطي نداره اگرم به هسته مربزوط بشه حتما به ولتاژ هسته يا همون Vcore مربوط ميشه
بهرحال ولتاژ هاي خازن ها را در اطراف اي سي پخش كننده بگيريد اگر ديتا شيت اي سي پخش كننده داريد دو سر پايه هاي اونم ولتاژ گيري كنيد ببينيد ولتاژ بيشتري عبور نميده
سلام و با عرض معذرت، من 2تا فت های کنار cpu که یکیشون 18.8 و دیگری 4.7 بودن و یه فت روی دیگر مادر برد(دقیقا زیر دوتا فت بغل cpu) که اونم 4.7 بود رو ولتاژ گیری کردم. و دوتا سلف کنار cpu رو. با توجه به ولتاژهای ذکر شده در پست اول ، ولتاژ Vcore که باید 1.7 باشه رو ندارم.و عوضش 4.7 دارم. یه سوال اینکه Vcore در اینتل و AMD فرق نداره ؟ و سوال دیگه اینکه: مگه نباید سلفها حدودا همون ولتاژ سر فت ها رو داشته باشن؟ چرا اینجا اینقدر کمه ولتاژشون نسبت به ولتاژ سر فت ها شون؟ باز هم ممنونم که وقت میذارین. درست شدن یا نشدن این لپ تاپ چندان مهم نیست. میخوام یه کم بدونم به لطف شما ودوستان حاضر در اینجا. من یه دوره تعمیرات مثلا تخصصی لپ تاپ تو مادیران گذروندم . اما چیزی دستگیرم نشده. تنها تونستم بایه سری واژه ها آشنا شم. یعنی واقعا چیز بیشتری گفته نشد. باز ممنون.

yas206m

کاربر
2011-02-07
8
3
با سلام و خسته نباشید
لطفاً بگید چه ابزارهایی و تجهیزات و دستگاههایی برای تعمیرات حرفه ای لپ تاپ و قطعات PC استفاده میشه ، یعنی واسه تجهیز یک تعمیرگاه خوب و کاردرست چی لازم داریم و خودتون از چه وسایلی استفاده می کنید ؟
باتشکر

yas206m

کاربر
2011-02-07
8
3
آقای محترمی که کلاس آموزش تعمیرات زیر نظر آقا مهدی رو گذروندی ، نظرتو بگو کیفیت آموزش چطور بود ؟ آیا تونستی بصورت کاربردی از اونها استفاده کنی ؟ به دوستانی که میخوان برن کلاس تعمیرات چی پیشنهاد می کنی ؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
با سلام و خسته نباشید
لطفاً بگید چه ابزارهایی و تجهیزات و دستگاههایی برای تعمیرات حرفه ای لپ تاپ و قطعات PC استفاده میشه ، یعنی واسه تجهیز یک تعمیرگاه خوب و کاردرست چی لازم داریم و خودتون از چه وسایلی استفاده می کنید ؟
باتشکر

جواب سوالتون فكر نميكنم ربطي به تايپيك داشته باشه هرچند من در صفحه دوم تايپيك وسايل مبتدي رو و لازم رو معرفي كردم
اينكه من از چه وسايلي استفاده ميكنم يه چيزي كاملا منطقه اي و تجربي هست مثلا در منطقه يا شهر محل شما فلان مارك ممكنه نباشه يا باشه يا شما كار كردن با پنس سر كج يا تريم بيشتر دوست داشه باشيد نسبت به پنس اسلايس دقيق نميشه گفت
من به همه دوستانيكه مايل به يادگيري تعميرات لپ تاپ هستند توصيه مكينم اگر در كلاسي هم ثبت نام كردند حتما با يك تعميرگاه هم صحبت كنند در كنار رفتن به سر كلاس كنار دست كسي كه مشغول كار تعميرات هم هست بروند بشينند وگرنه اينطوري هيچوقت حرفه اي نخواهند شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا