سلام / میشه منظورتون از ODD رو بگین / ممنون
با سلام دوست عزیز فکر کنم منظور دوستمون Optical Disk Drive یا همان درایو نوری که شامل (سی دی رام - رایتر - دی وی دی رام - کومبو و دی وی دی رایتر ) باشه .
با تشکر .
سلام / میشه منظورتون از ODD رو بگین / ممنون
باعرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون. یه لپ تاپ کامپک پیشمه که مدت طولانیه باز مونده و قصد درست شدن نداره. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.مشکل از اونجا شروع شدکه بعد فشردن کلید پاور بوت نمیشد و بعد حدودا 30 ثانیه ریست و دوباره بعد چند ثانیه ریست و ... تا اینکه اتفاقی بعد چند بار ریست خود بخودی، بوت میشد و ویندوز بالا میومد و دیگه توپ توپ.سرحال و قبراق. تا وقتی روشن بود هر بلایی سرش میاوردی ، ککش نمی گزید. اما خاموشش که می کردی ،باز همون آش وهمون کاسه. تا اینکه دیگه بوت نشد. نه اینکه اصلا نمیشد ، گاهی چند ساعت هی ریست میشد تا یه بار بگیره و بالا بیاد.
من تا حالا چیکار کردم؟ 1- بایوس آپدیت کردم، حل نشد.2- cpu عوض کردم(راستی سی پی یوش ،Torion64 X2 هستش) چند روز خوب بود و دوباره دردش شروع شد. الان با هر دو cpu همونطور مشکل داره.
یکی از cpu ها رو ،رو یه لپ تاپ دیگه گذاشتم و چند بار خاموش و روشن کردم ، مشکلی نداشت.
حالا هم فقط در یه صورت بوت میشه. اونم اینه که مادر برد رو یه بار بدون cpu روشن کنم و خاموش. بعد که cpu میزارم فقط همون بار اول بوت میشه و عالی کار میکنه.
با سلامباعرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون. یه لپ تاپ کامپک پیشمه که مدت طولانیه باز مونده و قصد درست شدن نداره. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.مشکل از اونجا شروع شدکه بعد فشردن کلید پاور بوت نمیشد و بعد حدودا 30 ثانیه ریست و دوباره بعد چند ثانیه ریست و ... تا اینکه اتفاقی بعد چند بار ریست خود بخودی، بوت میشد و ویندوز بالا میومد و دیگه توپ توپ.سرحال و قبراق. تا وقتی روشن بود هر بلایی سرش میاوردی ، ککش نمی گزید. اما خاموشش که می کردی ،باز همون آش وهمون کاسه. تا اینکه دیگه بوت نشد. نه اینکه اصلا نمیشد ، گاهی چند ساعت هی ریست میشد تا یه بار بگیره و بالا بیاد.
من تا حالا چیکار کردم؟ 1- بایوس آپدیت کردم، حل نشد.2- cpu عوض کردم(راستی سی پی یوش ،Torion64 X2 هستش) چند روز خوب بود و دوباره دردش شروع شد. الان با هر دو cpu همونطور مشکل داره.
یکی از cpu ها رو ،رو یه لپ تاپ دیگه گذاشتم و چند بار خاموش و روشن کردم ، مشکلی نداشت.
حالا هم فقط در یه صورت بوت میشه. اونم اینه که مادر برد رو یه بار بدون cpu روشن کنم و خاموش. بعد که cpu میزارم فقط همون بار اول بوت میشه و عالی کار میکنه.
با سلامبا سلام و تشکر. من امولاتور ندارم اما با مولتی متر ماس فت ها و سلف ها رو ولتاژ گیری کردم که بدین شرح بود: یکی از ماس فت ها ولتاژ 18.8 و 2تای دیگه،هر دو 4.7 رو نشون دادن (که فکر میکنم مشکل باید همین باشه) سلفها هردوشون یک سر 0.5 سر دیگه 0.8 ولت دارن.
سلام و با عرض معذرت، من 2تا فت های کنار cpu که یکیشون 18.8 و دیگری 4.7 بودن و یه فت روی دیگر مادر برد(دقیقا زیر دوتا فت بغل cpu) که اونم 4.7 بود رو ولتاژ گیری کردم. و دوتا سلف کنار cpu رو. با توجه به ولتاژهای ذکر شده در پست اول ، ولتاژ Vcore که باید 1.7 باشه رو ندارم.و عوضش 4.7 دارم. یه سوال اینکه Vcore در اینتل و AMD فرق نداره ؟ و سوال دیگه اینکه: مگه نباید سلفها حدودا همون ولتاژ سر فت ها رو داشته باشن؟ چرا اینجا اینقدر کمه ولتاژشون نسبت به ولتاژ سر فت ها شون؟ باز هم ممنونم که وقت میذارین. درست شدن یا نشدن این لپ تاپ چندان مهم نیست. میخوام یه کم بدونم به لطف شما ودوستان حاضر در اینجا. من یه دوره تعمیرات مثلا تخصصی لپ تاپ تو مادیران گذروندم . اما چیزی دستگیرم نشده. تنها تونستم بایه سری واژه ها آشنا شم. یعنی واقعا چیز بیشتری گفته نشد. باز ممنون.با سلام
شما ذكر نكرديد فت ها و و كدوم سلف هارو ولتاژ گيري كرديد اما بهر حال
در همون پست هاي اول ولتاژ استاندارد اونارو نوشتم مقايسه كنيد متوجه ميشيد مشكل كجاست همونطور كه گفتم قطعا مشكل شما از ولتاژ هست و به هسته ربطي نداره اگرم به هسته مربزوط بشه حتما به ولتاژ هسته يا همون Vcore مربوط ميشه
بهرحال ولتاژ هاي خازن ها را در اطراف اي سي پخش كننده بگيريد اگر ديتا شيت اي سي پخش كننده داريد دو سر پايه هاي اونم ولتاژ گيري كنيد ببينيد ولتاژ بيشتري عبور نميده
با سلام و خسته نباشید
لطفاً بگید چه ابزارهایی و تجهیزات و دستگاههایی برای تعمیرات حرفه ای لپ تاپ و قطعات PC استفاده میشه ، یعنی واسه تجهیز یک تعمیرگاه خوب و کاردرست چی لازم داریم و خودتون از چه وسایلی استفاده می کنید ؟
باتشکر