آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
سلام
نه هیچ تصویری نداره فقط چندتا بوق خطا میزنه و مبمونه . ضمنا بدون هارد هم چک کردم جواب نداد.دستگاه مال خودم نیست فکر کنم ضربه خورده
این بوق مربوط به گرافیک هست که احتمالا بر اثر ضربه پایه های چیپش جدا شده.ممکنه با حرارت دادن چیپ گرافیک درست بشه در غیر اینصورت باید چیپ گرافیک رو برداشت از اول پایه زد و مجددا روی مادر برد چسبوندش.​

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
این بوق مربوط به گرافیک هست که احتمالا بر اثر ضربه پایه های چیپش جدا شده.ممکنه با حرارت دادن چیپ گرافیک درست بشه در غیر اینصورت باید چیپ گرافیک رو برداشت از اول پایه زد و مجددا روی مادر برد چسبوندش.​

اينم هست درسته

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
1-درجه حرارت و مقدار باد هيتر برا در اوردن چند باشه؟
2- يكي به من گفت با هويه و روغن لحيم و لحيم ميشه پايه هاي چيپو ريبال كرد ولي الان كه امتحان كردم نشد!!!!! چجوري بايد ريبال كرد پايه هاي چيپو

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
1-درجه حرارت و مقدار باد هيتر برا در اوردن چند باشه؟
2- يكي به من گفت با هويه و روغن لحيم و لحيم ميشه پايه هاي چيپو ريبال كرد ولي الان كه امتحان كردم نشد!!!!! چجوري بايد ريبال كرد پايه هاي چيپو

ببين اينا تجربي هست فرمول خاصي نداره
مثلا سرعت باد معمولا به اندازه چيپ بستگي داره يا حرارت به ميزان قلع پايه هاش
ولي معمولش اينه هر چي سرعت باد كمتر باشه حرارت نافذتر ميشه
حالا يه حرارت نسبتا بالا انتخاب كن و باد هم سرعتش 3 باشه كافيه فكر كنم با يه پنس نوك هيتر بگير و و با يه دست خوده هيتر و با دقت دور پايه ها حرارت بده از شكل ظاهراي مشخص ميشه كه كي قلع ها جدا ميشه البته با پنس هم ميتوني تست كني ديگه جداش كن
پايه ها رو تميز كن با لححيم و روغن لحيم و مجدد جا بزن
موقع جا زدن دقت كن short يا اتصال بين پايه ها بوجود نياد
براي جدا كردن چيپ تجربه كافي لازمه كه بتوني با هويه تنها جدا كنيش بهترين وسيله همون هيتر هست بيخود با هويه نكش روش پايه هاشم خراب ميكني مهربون اون موقع دردسر دو برابر ميشه

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
براي جدا كردن چيپ تجربه كافي لازمه كه بتوني با هويه تنها جدا كنيش بهترين وسيله همون هيتر هست بيخود با هويه نكش روش پايه هاشم خراب ميكني مهربون اون موقع دردسر دو برابر ميشه

من رو يه برد امتحاني كار كردم باد رو 2 بود دما رو 400 ولي 4 دقيقه مينجوري رو چيپ داشتم ميچرخوندم قلعش اب نشد تا بتونم بكنم
2-من با هوبه نميخوام چيپو در بيارم كه ما ميگيد با هويه سخته
من چيپو در اوردم حالا برا اينكه دوباره بزارم سرجاش بايد پايه هاشو دوباره قلع بزنم كه بهش ميگن ريبال كردن چيپ خالا يكي به من گفت با هويه ريبال كن كه ديدم نميشه
يكي ديگم گفت با شابلون ريبال كن كه من تو چجوري شابلون ردن موندم كه خمير قلع رو باهيتر رو شابلون و چيپ ذوب كنم تا پايه ها ريبال شند يا نه
اصلا شابلون زني براي ريبال كردن چيپ چجوريه؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
من رو يه برد امتحاني كار كردم باد رو 2 بود دما رو 400 ولي 4 دقيقه مينجوري رو چيپ داشتم ميچرخوندم قلعش اب نشد تا بتونم بكنم

يكي ديگم گفت با شابلون ريبال كن كه من تو چجوري شابلون ردن موندم كه خمير قلع رو باهيتر رو شابلون و چيپ ذوب كنم تا پايه ها ريبال شند يا نه
اصلا شابلون زني براي ريبال كردن چيپ چجوريه؟

خوب مهربون منكه گفتم اينكار تجربيه فكر كنم اومد دستت چيكار كني الان سرعت بادم گفتم سه 3 بذار ولي دو هم بد نيست دماي 400 آره خوب تقريبا كمه
براي نصب مجدد چيپ نيازي نيست بهش قلع بزني و اينكارا بكني فقط پايه هاش تميز كن و رو برد فلكس بزن و اونو جا بزن خودش قلع داره روي برد نيازي به اينكارا نيست
ولي اموزش ريپال كردن اگر بخواي در چند صفحه اول تايپيك يه لينك دادم به يه فوروم ديگه كه اونجا خودم كامل توضيح دادم بخونيد اونا رو بد نيست

yas206m

کاربر
2011-02-07
8
3
باسلام خدمت استاد مهدی
من می خوام آموزش تعمیرات ببینم اگر امکان داره شماره تماسی بدید جهت آموزش تعمیرات خدمتتون زنگ بزنم.
متشکر از زحماتتون

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
باسلام خدمت استاد مهدی
من می خوام آموزش تعمیرات ببینم اگر امکان داره شماره تماسی بدید جهت آموزش تعمیرات خدمتتون زنگ بزنم.
متشکر از زحماتتون
سلام دوست عزيز كلاس ها ما تا اخر خرداد پر شده مهربونم
ايشالا مجدد پيام بده تلفن بدم خدمتتون براي هماهنگي
نكته : يكي از دوستان همينجا در كلاس ها شركت كرد يك ماه پيش اگر ميتونه رضايت مندي خودشو اعلام كنه و بگه كلاسا چطور بوده ممنون ميشم

sistana

کاربر
2010-11-24
197
157
مرسي دوست خوبم.
مدل اين يكي لب تاپ DELL D600 بود.قبلش بايوس رو از طريق داس آپديت كردم چون ويندوز نصب نميشد.رم و سي پي يو و ... رو تست كردم حتي چيپست گرافيك رو با هيتر از لحاظ لهيم سردي امتحان كردم و....
بعد از اين همه كار متوجه شدم كه :
مشكل لب تاپ از ODD بود كه با يه Extrnal ODD حل شد! جاي جالبش اينجاست كه با هر سي دي ويندوزي كه ميخواستم نصب كنم دقيقلا يكي از فايلها رو پيدا نميكرد.

رشتم الكترونيك هست و با ميكروهاي AVR و ARM هم پرو

yaqma

کاربر
2009-10-15
52
54
رودسر
باعرض سلام و تشکر از مطالب مفیدتون. یه لپ تاپ کامپک پیشمه که مدت طولانیه باز مونده و قصد درست شدن نداره. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.مشکل از اونجا شروع شدکه بعد فشردن کلید پاور بوت نمیشد و بعد حدودا 30 ثانیه ریست و دوباره بعد چند ثانیه ریست و ... تا اینکه اتفاقی بعد چند بار ریست خود بخودی، بوت میشد و ویندوز بالا میومد و دیگه توپ توپ.سرحال و قبراق. تا وقتی روشن بود هر بلایی سرش میاوردی ، ککش نمی گزید. اما خاموشش که می کردی ،باز همون آش وهمون کاسه. تا اینکه دیگه بوت نشد. نه اینکه اصلا نمیشد ، گاهی چند ساعت هی ریست میشد تا یه بار بگیره و بالا بیاد.
من تا حالا چیکار کردم؟ 1- بایوس آپدیت کردم، حل نشد.2- cpu عوض کردم(راستی سی پی یوش ،Torion64 X2 هستش) چند روز خوب بود و دوباره دردش شروع شد. الان با هر دو cpu همونطور مشکل داره.
یکی از cpu ها رو ،رو یه لپ تاپ دیگه گذاشتم و چند بار خاموش و روشن کردم ، مشکلی نداشت.
حالا هم فقط در یه صورت بوت میشه. اونم اینه که مادر برد رو یه بار بدون cpu روشن کنم و خاموش. بعد که cpu میزارم فقط همون بار اول بوت میشه و عالی کار میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا