با سلامباسلام و خسته نباشيد . يه لپ تاپ DELL XPS M-1210 دستمه كه نه خودش تصوير ميداد و نه از خروجي مانيتور . به چيپ گرافيكش كه nvidia GF-7400 هستش هواي گرم گرفتم مشكلش حل شدو تا حالا بدرستي كار ميكرد.اما حالا بعداز 2 ماه، يه بار كه روشنش كردم ،روشن شد و تصويرم داشت اما ديسك بوت رو پيدا نكرد. ريست كردم و سيستم بدون تصوير بالا اومد و صداي بالا اومدن ويندوز هم اومد. اما بدون تصوير. حالا هم از خروجي VGA تصويردرست و كامل دارم اما lcd لپ تاپ اصلا روشن نميشه. ميخواستم اگه ممكنه راهنماييم كنيد. آيا الان كه تصوير كامل و درست رو روي مانيتور خارجي دارم بازم ميتونه مشكل از چيپ گرافيك باشه؟ اگر نه مشكل از كجا ميتونه باشه؟ بازم ممنونم.
سلام دوباره. هنوز جواب قبلی ها رو نگرفتم اما سوال دیگری هم دارم.
یه لپ تاپ hp-nx7300هست که با باطری روشن میشه و درست کار میکنه. اما با شارژر(آداپتورش) کار نمیکنه. شارژر سالمه و با شارژر دیگه هم تست کردم.باطری هم شارژ نمیکنه.
اصلا انگار ولتاژ از همون آغاز ورود با مشکل وارد میشه.جک پاور رو هم تست کردم سالمه. یه فت هست که ولتاژ اول از همه وارد اون میشه ومن بهش مشکوکم.شمارش4825pهستش. ولتاژ ورودیش 19.5 و خروجیش 12 هست. با این شماره هم هر جا مراجعه میکنم .میگن شماره اشتباهه. اما دقیقا همون چیزیه که روش نوشته شده.یه چند تایی هم ازش رو برد هست. لطفا راهنمایی کنید.
آقا یه دنیا ممنون . راست میگی LM393 سوراخ شده و من دیده بودمش . اما آخه چون خیلی از منطقه جک پاور دوره گفتم شاید مربوط به مشکل دیگه ای میشه. ممنون . عوضش میکنم . امیدوارم حل بشه. بازم از توجهتون ممنونم.شماره درست قطعه AM4825P است که یک ماسفت است.
دیود D3 که1n4148 است و آیسی U14 به شماره LM393 که در اصل روی آن 393 نوشته شده را بررسی کن.