- 2014-01-27
- 229
- 288
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
بعضی وقتا ما ادما یه نعمتی رو داریم ولی بهش توجه نمیکیم و وقتی نیست میگیم ایکاش فلان نعمت بود امیدوارم قدر بدونیم وسپاسگذار باشیمدرود
قابل توجه علاقمندان ولتاژ بالابا توجه به پیشنهاد آقای هوشمند عزیز در پست قبل ، راه ساده ای برای دستیابی به ولتاژ دو برابر تا ۴۰ ولت بذهنم رسید .
بطوریکه مطمئن ترین روش که خدشه ای به طول عمر و توانایی این منیع تغذیه وارد نکنه اینه که با توجه به قطعات ناچیزی که نیاز داره ، دو تا از این تغذیه بسازید و ترانسی تهیه یا آماده کنید که دو تا ثانویه ۱۸ ولت یا ۱۶ ولت داشته باشه و هر کدام را برای یک منبع استفاده کنید.
نهایتا خروجی مثبت یکی را به خروجی منفی دیگری متصل کنید تا
اولا بتونین ولتاژخروجی تک تا ۴۰ ولت هم داشته باشید
ثانیا ولتاژ قرینه هم داشته باشید مثلا منفی ۱۰ ولت و مثبت ۱۰ ولت .
البته من اینکارو نمیکنم چون میدونم هیچوقت نیاز ندارم و اگه احیانا و بندرت نیاز شدم بطریقی ولتاژ بالا آماده میکنم.
درواقع منابع تغذیه باید دو ولتاژ خروجی قرینه داشته باشن اما ازآنجاکه این منبع برای تعمیرکاران عزیز و دانشجویان گرامی طراحی شده لذا از کمترین قطعات و ساده ترین شیوه استفاده کردم بنحوی که بسیار دقیق . کارآمد نیز هست و تصور نمیکنم منبع تغذیه دیگری در دنیا با این سادگی و با این دقت وجود داشته باشه .
البته منبع ساده وجود داره ولی مطمئنم منبعی با این سادگی که دارای چنین دقت و قابلیتی هم باشه بسیار بسیار بعیده و قطعا ضعف های فاحشی داره.
سپاس