- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
بدلیل مورد اشاره پست فوق الذکر که مهمترین دلیل نیاز به مقاومت سری را اعلام کردم از ۶۸،. سری با منبع تغذیه استفاده کردم (که البته مزایای دیگری هم داره )
چرا فیوز نمیتونه بجای مقاومت سری فوق الاشاره انجام وظیفه کنه؟
سپاس
آفرین
اغلب منابع تغذیه دستگاههای الکترونیکی مجهز به محدود کننده جریان هستند و البته فقط یک محدود کننده برای جریان کلی دستگاه
اما اگر به هر بخشی توجه کنید حتما از بزرگترین مقاومت سری که خللی بر عملکرد سیستم وارد نکنه استفاده شده زیرا به این ترتیب درسته که یک مقاومت ، محدود کننده دقیقی نیست و کمی بیشتر از جریان غیر مجاز هم میتونه ازش عبور کنه اما بنحو قابل قبولی موجب محدودیت جریان میشه و بسیار موثر و مفیده .
و بهمین دلیل باوجودیکه در طراحی تغذیه وجود مقاومت سری کوچک برای نمونه گیری از جریان ضروری است و باوجودیکه ساختار متفاوت این تغذیه بگونه ای است که نیاز به مقاومت سری ۶۸،. اهم جهت نمونه گیری از جریان نداشت و میتونستم در این تغذیه بکلی مقاومت سری را حذف کنم و نمونه گیری از جریان توسط مقاومت ۸۲ اهمی انجام بشه که دراینصورت به منبع ایده آل هم نزدیکتر میشد اما با این وجود یکی از دلایلی که وجود ۶۸،. سری را ضروری دانستم مزیت حضور آن آنست زیرا بدلایلی از جمله صدمات احتمالی اگه محدود کننده از کار بیافته و مقاومت سری نداشته باشیم دراینصورت احتمال بروز خسارات سنگین زیاد میشد .
بهمین دلیل باوجودیکه نیاز چندانی به ۶۸،. اهمی نبود اما با پیش بینی حوادث احتمالی و بمنظور پیشگیری از خسارت از مقاومت ۶۸،. سری استفاده کردم.
سپاس
درود
بدلیل مورد اشاره پست فوق الذکر که مهمترین دلیل نیاز به مقاومت سری را اعلام کردم از ۶۸،. سری با منبع تغذیه استفاده کردم (که البته مزایای دیگری هم داره )
چرا فیوز نمیتونه بجای مقاومت سری فوق الاشاره انجام وظیفه کنه؟
سپاس