پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود استاد عزیزم
ممنون بابت پاسخ های روانتون
پتانسیومترهارو پشت ولت متر دیده بودم ولی اصلا حواسم ب اونا نبود و الان با فرمایش شما تازه یادم افتاد که اونارو بقول شما با تست ولتاژ یک باتری میشه کالیبره کرد...
بله مشکلی که دارم کار نکردن محدود ساز جریان مدار هست
ولی led رو چون دست دوم بود از سلامتش مطمئن نیستم ولی بابت
درست جا زدنش روی مدار طبق راهنمای مدار جهت بریدگی که روی لبه led
هست رو دقیقا مطابق با راهنمای مدار جا زدم
فردا که رفتم مغازه تست هایی ک فرمودین رو انجام میدم و اعلام نتیجه میکنم
سپاسگذارم و شبتون بخیر
درود
درخصوص تغییر خودبخودی ولتاژ در حد چند صدم ولت
کلیه ولتمترهای دیجیتال همینطور هستند و به هر ولتاژی متصل کنی بهمین صورت نشون میده بویژه ولتمترهای ارزون تر .
زیرا از یکسو بدلیل قیمت نازل دقت بالایی ندارند و از دیگر سو ، اساس کار کلیه ولتمتر آمپرمترهای دیجیتال بدلیل نحوه نمونه برداری و اعمال تقریب ، این اشکالو داره که البته در نمونه های گران تر و مجهزتر کمتر دیده میشه .
اندازه گیری دقیق و لحظه ای با ولتمتر عقربه ای یا آنالوگ و یا با اسیلوسکوپ مقدوره .
اما اشکالی که فرمودید ولتمتر پنلی کوچک بدرستی نشون نمیده و خطا داره دراینصورت ابتدا دو سیم ضخیم آمپرمتر را قطع کن ببین درست میشه یانه ؟
اگر درست نشد دو پتانسیومتر کوچک پشتش وجود داره که یکی از آنها برای کالیبره کردن ولتاژه
اما قبل از دستکاری مطمئن شو این خطا داره نه دیگری
یعنی مثلا با یک باطری تست کن ببین کدوم بدرستی ولتاژ باطری را نشون میده و اونوقت اگه واتمتر پنلی کوچک خطایی داشت اقدام به اصلاح کن
فرمودی
نمیتونی آمپر را کالیبره کنی
یعنی آمپرمتر عدد اشتباه نشون میده؟ یا اشکالی در تغذیه داری و بخش محدودکننده جریان بدرستی کار نمیکنه ؟
اگر منظورت خطای آمپرمتره ، دراینصورت مانند ولتمتر باید ابتدا مطمئن شوی که آمپرمتر دیگر بدرستی نشون میده و دراینصورت سیم مشکی نازک را یکلحظه قطع کن ببین درست میشه ؟
اگه درست نشد با پتانسیومتر کوچک پشتش سعی کن اصلاح و کالیبره کنی .
اگه led روشن نمیشه احتمالا جهت led را اشتباه کردی و یا آپ امپ سوخته
الکی و شانسی جهت led را معگوس نکن ابتدا با یک مقاومت سری ۱ کیلو به حدود ولتاژ ۵ ولت متصل کن اگه روشن شد دراینصورت پایه آند پایه ای است که ولتاژ مثبت را به ان متصل کردی .
اگه اشتباه نصب کردی احتمالا آپ امپ سوخته.
با قطع کلید پاور ، روشنایی ولتمتر پنلی خاموش نمیشه و فقط تغذیه خاموش و در حالت استندبای است
اگه میخوای خاموش بشه باید ولتاژ سیم قرمز را از ورودی رگلاتور ( پایه ۳) بگیری یعنی درواقع کافیه فقط یک پایه مقاومت R13 که به خازن بزرگ متصله آزاد کنی و به پایه کلید( که به ورودی رگلاتور متصله) وصل کنی تا نور ولتمتر آمپرمتر هم خاموش بشه ولی بنظر من حالت فعلی بهتره که حاکی از حضور برق در تعذیه خاموش است ، شبیه led در دستگاهی که خاموش است ولی به برق شهر متصله و روشنایی led گویای حضور برق شهر در دستگاه خاموش است .
سپاس
درود استاد عزیزم
ممنون بابت پاسخ های روانتون
پتانسیومترهارو پشت ولت متر دیده بودم ولی اصلا حواسم ب اونا نبود و الان با فرمایش شما تازه یادم افتاد که اونارو بقول شما با تست ولتاژ یک باتری میشه کالیبره کرد...
بله مشکلی که دارم کار نکردن محدود ساز جریان مدار هست
ولی led رو چون دست دوم بود از سلامتش مطمئن نیستم ولی بابت
درست جا زدنش روی مدار طبق راهنمای مدار جهت بریدگی که روی لبه led
هست رو دقیقا مطابق با راهنمای مدار جا زدم
فردا که رفتم مغازه تست هایی ک فرمودین رو انجام میدم و اعلام نتیجه میکنم
سپاسگذارم و شبتون بخیر
آخرین ویرایش: