- 2012-03-18
- 10,107
- 80,114
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
آفرین
درسته فرمول را بررسی کردم و همینطور بنظر میرسه که در مقاومت بزرگتر از ۲۷۰ این اتفاق می افته
نمیخواد ادامه بدی حق با شماست .
ببین با پتانسیومتر ۵۰۰ اهم ، بزرگترین مقاومتی که ولتاژ خروجی بدرستی عمل میکنه چند اهمه؟
یعنی اگه با ۱۰۰ اهم خوبه و ۲۰۰ اهم و ۳۰۰ اهم هم مشکلی نیست و بزرگتر از ۳۰۰ اهم این مشکل ظاهر میشه دراینصورت مقاومت مطلوب ۳۰۰ اهمه
بصورت فوق تست کن
آفرین عالی بود
با تجربه ای که در امور پژوهشی دارم بهمین خاطر اصرار داشتم بعد از چند مونتاژ نقشه نهایی مشخص بشه
البته قصد داشتم بخشی از امور این تغذیه با مشارکت انجام بشه تا ضمن آشنایی علاقمندان با روش تحقیق ، امور این تغذیه هم نهیی بشه.
سپاس فراوان
فرمودید همون ترانس ۱۸ ولت کافی هست
ترانس ۱۸ ولت سه سر ضعیف یا ترانس امپر بالای قدیم چون ترانس قبلی۲۱ و ۱۶ ولت هست
آیا منظور شما با این ترانس ۱۸ ولت کوچک و ترانس ۱۶ ولت بزرگ هست یعنی با این دو تا ترانس که اعلام کردم تست کنم
درمورد منتاژ دوست عزیز که فرمودید عالی میشه ولی جناب اسماعیل هرچند زحمات فراوان کشیدن اگه اجازه بدید از ایشون خواهش کنم که با یک ترانس ۲۰ ولت متناوب البته با قطعات ولوم پنج کیلو و پتانسیومتر کالیبره ۲ کیلو ذکر شده در نقشه یک گزارش اعلام کنند تا موقع ک دوست مون بخاد مناژ کنه طول می کشه و بنده نمیتونم تا ان موقع دوام بیارم بخاطر کنجکاوی فراوان
اگر جناب اسماعیل قطعات رو داشته باشن عالی هست
باتشکر
آفرین
درسته فرمول را بررسی کردم و همینطور بنظر میرسه که در مقاومت بزرگتر از ۲۷۰ این اتفاق می افته
نمیخواد ادامه بدی حق با شماست .
ببین با پتانسیومتر ۵۰۰ اهم ، بزرگترین مقاومتی که ولتاژ خروجی بدرستی عمل میکنه چند اهمه؟
یعنی اگه با ۱۰۰ اهم خوبه و ۲۰۰ اهم و ۳۰۰ اهم هم مشکلی نیست و بزرگتر از ۳۰۰ اهم این مشکل ظاهر میشه دراینصورت مقاومت مطلوب ۳۰۰ اهمه
بصورت فوق تست کن
آفرین عالی بود
با تجربه ای که در امور پژوهشی دارم بهمین خاطر اصرار داشتم بعد از چند مونتاژ نقشه نهایی مشخص بشه
البته قصد داشتم بخشی از امور این تغذیه با مشارکت انجام بشه تا ضمن آشنایی علاقمندان با روش تحقیق ، امور این تغذیه هم نهیی بشه.
سپاس فراوان
آخرین ویرایش: