آی پی امداد
abtahi

تجربیات: Pcb و تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

Poomm

کاربر
2018-06-27
382
1,426
44
تهران
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی

درود

اگر خطایی اتفاق افتاده باشه به نکته مهم و خوبی دقت و اشاره کردی و باید اصلاح بشهکه البته بعیده.
و هرچند چشم من تفاوت قرمز و نارنجی را تشخیص نمیده و خطای ۲۷۰ و ۳۷۰ را تقویت میکنه اما بهمین دلیل ضعف چشمم با احتمال زیاد تشخیص مقادیر مقاومت ها و اندازه گیری اهمی را به
دو همراه و همکارم محول کردم اما
با وجود چنین خطایی هم این ولتاژها باورکردنی نیست و باید اشکالی در اندازه گیری داشته باشی
چون با ولتاژ متناوب بالاتر ولتاژ خروجی اندکی کمتر هم شده که محاله

آیا باری به خروجی متصله؟
آیا در ۲۱ ولت ، محدود کننده نیمه فعال نمیشه یعنی لامپ نیمه روشن نیست ( آپ امپ را خارج کنید و ببینید در ۲۱ ولت ولتاژ خروجی بالا نمیره

سپاس
سپاس

درود فراوان ولتاژ که کمتر هست خطای ولت متر دیجیتال هست که چند میلی ولت در حال بالا و پایین امدن است اگر صبر میکردم مساوی یا با اختلاف اندک میشد متاسفانه ولت متر های آنالوگم میتر های آنها هر دو خراب شده اند ک با آنالوگ اندازه گیری کنم ک خطا نداشته باشد
هیچ گونه باری در هر دو حالت به خروجی تغذیه متصل نیست ولوم جریان تا آخر باز هست ال ای دی کاملا خاموش
قبل اینکه فرمایش فرمایید بدون اپ امپ هم تست کردم همان نتیجه قبل که خروجی با متناوب ۱۶ و ۲۱ بیشتر از ۱۶/۵ ولت نمی شد
در چند پست اعلام کردم که بجای مقاومت ۳۷۰ اهم پتانسیومتر ۵۰۰ اهم نصب کردم با کم کردن پتانسیومتر ولتاژ خروجی با هر دو ولتاژ متناوب ۲۱ ولت و ۱۶ ولت هم خانی داشت و با کم کردن پتانسیومتر ولتاژ بالا می رفت
با ولوم ولتاژ ۵ کیلو

سپاس و تقدیر

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود فراوان ولتاژ که کمتر هست خطای ولت متر هست که چند میلی ولت در حال بالا و پایین امدن است اگر صبر میکردم مساوی یا با اختلاف اندک میشد
هیچ گونه باری در هر دو حالت به خروجی تغذیه متصل نیست ولوم جریان تا آخر باز هست ال ای دی کاملا خاموش
قبل اینکه فرمایش فرمایید بدون اپ امپ هم تست کردم همان نتیجه قبل که خروجی با متناوب ۱۶ و ۲۱ بیشتر از ۱۶/۵ ولت نمی شد

درود

خیلی خیلی عجیب و باونکردنی است
1- ولتاژ کلکتور و ورودی رگلاتور در دو حالت چند ولته؟
آ2- آیا برای اینکه ۲۱ ولت را به ورودی متصل کنی باید هر دو سیم متناوب را عوض کنی یا فقط یکی را جابجا میکنی
در مورد پتانسیومتر ۵۰۰ اهمی باید ببینی در چه اهمی تنظیم میکنی ولتاژ خروجی معقول میشه ؟
البته اول باید اشکال پیدا بشه و اصلاح مقاومت ۳۷۰ اهمی در صورت نیاز در آخرین مرحله است
اساسا ولتاژ خروجی طبق فرمولی بدست میاد که متناسب با R6 هست و لذا محاله با دو ولتاژ ورودی مختلف ، ولتاژ خروجی یکسان باشه و دراینصورت رابطه علمی ولتاژ خروجی مخدوش میشه و ناممکنه
؟
فقط پاسخ سوال 1 و 2 را بده و بقیه را به فردا موکول کنیم
خیلی عالی و مهم بود

سپاس

آخرین ویرایش:

Poomm

کاربر
2018-06-27
382
1,426
44
تهران

درود

خیلی خیلی عجیب و باونکردنی است
ولتاژ کلکتور و ورودی رگلاتور در دو حالت چند ولته؟
آیا برای اینکه ۲۱ ولت را به ورودی متصل کنی باید هر دو سیم متناوب را تغییر بدی یا فقط یکی را جابجا میکنی
در مورد پتانسیومتر ۵۰۰ اهمی باید ببینی در چه اهمی تنظیم میکنی ولتاژ خروجی معقول میشه ؟
البته اول باید اشکال پیدا بشه و اصلاح مقاومت ۳۷۰ اهمی در صورت نیاز در آخرین مرحله است
اساسا ولتاژ خروجی طبق فرمولی بدست میاد که متناسب با R6 هست و لذا محاله با دو ولتاژ ورودی مختلف ، ولتاژ خروجی یکسان باشه و دراینصورت رابطه علمی ولتاژ خروجی مخدوش میشه و ناممکنه
؟
فقط پاسخ این سوال و بقیه را به فردا موکول کنیم
خیلی عالی و مهم بود

سپاس

درود بر شما
در مورد ولتاژ کلکتور باید فردا انجام بدم فکر کنم ولتاژ پایه ورودی رگلاتور رو در گزارش که فرمودید کامل هست اعلام کردم شماره پست رو هم نمی‌دونم باید نگاه کنم اگر هم اعلام نکردم ب بزرگواری خودتان ببخشید که باید فردا اعلام کنم
در مورد ولتاژ های متناوب باید هر دو سیم رو جدا کنم
همان ترانس که به کمک شما اصلاح کردیم هست پین ۱و۴ ولتاژ برق شهر
پین ۸ و یک سیم ک خودمان اضافه کردیم با رنگ مشکی ولتاژ ۱۶ ولت متناوب
پین ۹ و یک سیم زرد ک خودمان اضافه کردیم بار رنگ زرد تقریبا خطای جا به جا زدن سیم ها محال شده برام حدود ۱۰ بار حا بجا کردم شاید چهار بار اشتباه وصل شده باشه ولی هر ۱۰ بار دیگه محال ممکن هست
در مورد پتانسیومتر هم در پست های قبل اعلام کردم که رو چه اهمی با ولتاژ ۲۱ متناوب ۲۰ ولت در خروجی تنظیم کردم اون رو هم نگاه میکنم ببینم در کدام پست بوده
داخل پرانتز نحوه ارسال گزارش رو هم آموختم و از لحاظ فنی بسیار جهش داشته ام به لطف شما
سپاس فراوان از شما

اهم پتانسیومتر رو ۲۹۵ اهم اعلام کردم برای اطمینان فردا دقیق رو ۲۰ ولت تنظیم می‌کنم و اهم پتانسیومتر و دقیق میگیرم در اون پست فکر کنم میانگین اهم رو اعلام کردم البته تمام مقادیر ولتاژ های اعلام شده درست هستند

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود بر شما
در مورد ولتاژ کلکتور باید فردا انجام بدم فکر کنم ولتاژ پایه ورودی رگلاتور رو در گزارش که فرمودید کامل هست اعلام کردم شماره پست رو هم نمی‌دونم باید نگاه کنم اگر هم اعلام نکردم ب بزرگواری خودتان ببخشید که باید فردا اعلام کنم
در مورد ولتاژ های متناوب باید هر دو سیم رو جدا کنم
همان ترانس که به کمک شما اصلاح کردیم هست پین ۱و۴ ولتاژ برق شهر
پین ۸ و یک سیم ک خودمان اضافه کردیم با رنگ مشکی ولتاژ ۱۶ ولت متناوب
پین ۹ و یک سیم زرد ک خودمان اضافه کردیم بار رنگ زرد تقریبا خطای جا به جا زدن سیم ها محال شده برام حدود ۱۰ بار حا بجا کردم شاید چهار بار اشتباه وصل شده باشه ولی هر ۱۰ بار دیگه محال ممکن هست
در مورد پتانسیومتر هم در پست های قبل اعلام کردم که رو چه اهمی با ولتاژ ۲۱ متناوب ۲۰ ولت در خروجی تنظیم کردم اون رو هم نگاه میکنم ببینم در کدام پست بوده
داخل پرانتز نحوه ارسال گزارش رو هم آموختم
سپاس فراوان از شما

درود و صد آفرین

خیلی زحمت کشیدید ممنونم
ولی اشکالی در سیم ها داری که پیدا میشه چرا این واقعه باورنکردنی رخ میده
فردا ولتاژ کلکتور را در هر دو حالت گزارش کن
اگر ترانس بیشتر از ۱۶ ولت و کمتر از ۲۲ ولت دیگری داشته باشی و بجای ۲۱ ولت این ترانس از اون استفاده کنی خیلی کمک میکنه که عیب مشخص بشه ترانس فوق العاده ضعیفی هم باشه اشکال نداره فقط ولتاژ بزرگتر از ۱۶ و کمتر از ۲۲ باشه

خسته نباشی خیلی عالی بود
گزارش هم دقیق و عالی تنظیم میکنی ممنونم

سپاس و تقدیر فراوان

Poomm

کاربر
2018-06-27
382
1,426
44
تهران

ترانس زیاد دارم یکی که به دد این کار میخورد متاسفانه سیم پیچ ش رو باز کردم و سیم اولیه و زیاد کردم به صورت که فکر کنم الان ده ولت شده
ترانس های دیگه ای دارم خیلی ضعیف هستن اگر خیلی مهم هست فردا ثانویه همان ک سیم اولیه رو زیاد کردم با سیم نازک بپیچم که ولتاژ رو بالا ببرم
یک ترانس دیگه هم دارم بسیار کوچک هست جریان ۱۰۰ میلی آمپر باید باشد ولی ولتاژ بالا دارد امر بفرمایید انجام می دهم
تقدیر و تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

ترانس زیاد دارم یکی که به دد این کار میخورد متاسفانه سیم پیچ ش رو باز کردم و سیم اولیه و زیاد کردم به صورت که فکر کنم الان ده ولت شده
ترانس های دیگه ای دارم خیلی ضعیف هستن اگر خیلی مهم هست فردا ثانویه همان ک سیم اولیه رو زیاد کردم با سیم نازک بپیچم که ولتاژ رو بالا ببرم
یک ترانس دیگه هم دارم بسیار کوچک هست جریان ۱۰۰ میلی آمپر باید باشد ولی ولتاژ بالا دارد امر بفرمایید انجام می دهم
تقدیر و تشکر

درود فراوان

خیلی عزیزی
نه اصلا نیاز به پیچیدن نیست اگه ترانس نباشه هم اشکالو پیدا میکنم
ولی هرچقدر ضعیف باشه مهم نیست فقط یک لحظه در بی باری حدود ۲۰ ولت به تغذیه میدی ببینیم خروجی چند ولت میشه
میتونی ثانویه دو ترانس را هم سری کنی مثلا ثانویه یکی ۱۰ ولت و دیگری هم ۱۰ ولت باشه فقط ثانویه را سری میکنی که ۲۰ ولت بشه اگر صفر شد باید فقط دو شاخه یک ترانس را برعکس به پریز متصل کنی که ۲۰ ولت میشه و روش دیگه اینه که سیم ثانویه یکی از ترانس ها را عوض میکنی که ۲۰ ولت بدهند
خیلی زحمت کشیدی و دوبار حسابی مدیونم کردی امیدوارم جبران کنم

سپاس و تقدیر بی انتها

Poomm

کاربر
2018-06-27
382
1,426
44
تهران

درود فراوان

خیلی عزیزی
نه اصلا نیاز به پیچیدن نیست اگه ترانس نباشه هم اشکالو پیدا میکنم
ولی هرچقدر ضعیف باشه مهم نیست فقط یک لحظه در بی باری حدود ۲۰ ولت به تغذیه میدی ببینیم خروجی چند ولت میشه
میتونی ثانویه دو ترانس را هم سری کنی مثلا ثانویه یکی ۱۰ ولت و دیگری هم ۱۰ ولت باشه فقط ثانویه را سری میکنی که ۲۰ ولت بشه اگر صفر شد باید فقط دو شاخه یک ترانس را برعکس به پریز متصل کنی که ۲۰ ولت میشه و روش دیگه اینه که سیم ثانویه یکی از ترانس ها را عوض میکنی که ۲۰ ولت بدهند
خیلی زحمت کشیدی و دوبار حسابی مدیونم کردی امیدوارم جبران کنم

سپاس و تقدیر بی انتها

سلام بر شما
ترانس ۱۸ ولت سه سر ۹+۹ ولت
ترانس ۱۱ ولت
اولیه های ترانس های موازی
سیم ثانویه ترانس یازده ولت رو با سر وسط ۱۸ ولت سری کردم یک سیم یازه ولت با سیم اول ۱۸ ولت ولتاژ ۲ ولت
سیم ۱۱ ولت با سیم دوم ۱۸ ولت ولتاژ ۲۰ ولت
ثانویه ها سری
ثانویه های سری ۲۰ ولت متناوب خروجی تغذیه ۱۶/۵ولت یک بار با اپ امپ یک بار بدون اپ آمپ
ترانس ۱۸ ولت سه سر
سر اول و آخر ۱۸ ولت متناوب خروجی تغذیه ۱۶/۵ولت یک بار با اپ امپ یک بار بدون اپ امپ
در هر دو حالت ۱۸ ولت و ۲۰ ولت متناوب خروجی تغذیه ۱۶/۵ در هر دو حالت اپ امپ و بدون اپ امپ خروجی تغذیه ۱۶/۵ولت
لازم ب ذکر است که در حالت نصب اپ امپ ولوم جریان تل آخر باز بوده و ال ای دی هشدار جریان کاملآ خاموش
سوال با همین ترانس ها ولتاژ کلکتور و پایه ورودی رگلاتور رو اعلام کنم یا با ترانس قبلی؟
منتظر فرمایش شما هستم دیگه تست انجام نمیدم تا اعلام نفرمایید که اشتباه تست رو انجام ندهم ای کاش که بتوانم قطره ای از دریای زحمات شما را جبران کنیم مشتاقانه منتظر پاسخ شما هستم.
با سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

سلام بر شما
ترانس ۱۸ ولت سه سر ۹+۹ ولت
ترانس ۱۱ ولت
اولیه های ترانس های موازی
سیم ثانویه ترانس یازده ولت رو با سر وسط ۱۸ ولت سری کردم یک سیم یازه ولت با سیم اول ۱۸ ولت ولتاژ ۲ ولت
سیم ۱۱ ولت با سیم دوم ۱۸ ولت ولتاژ ۲۰ ولت
ثانویه ها سری
ثانویه های سری ۲۰ ولت متناوب خروجی تغذیه ۱۶/۵ولت یک بار با اپ امپ یک بار بدون اپ آمپ
ترانس ۱۸ ولت سه سر
سر اول و آخر ۱۸ ولت متناوب خروجی تغذیه ۱۶/۵ولت یک بار با اپ امپ یک بار بدون اپ امپ
در هر دو حالت ۱۸ ولت و ۲۰ ولت متناوب خروجی تغذیه ۱۶/۵ در هر دو حالت اپ امپ و بدون اپ امپ خروجی تغذیه ۱۶/۵ولت
لازم ب ذکر است که در حالت نصب اپ امپ ولوم جریان تل آخر باز بوده و ال ای دی هشدار جریان کاملآ خاموش
سوال با همین ترانس ها ولتاژ کلکتور و پایه ورودی رگلاتور رو اعلام کنم یا با ترانس قبلی؟
منتظر فرمایش شما هستم دیگه تست انجام نمیدم تا اعلام نفرمایید که اشتباه تست رو انجام ندهم ای کاش که بتوانم قطره ای از دریای زحمات شما را جبران کنیم مشتاقانه منتظر پاسخ شما هستم.
با سپاس

درود فراوان بر شما

بسیار عالی و ممنون
همون ترانس ۱۸ وات کافیه
یعنی یک آزمایش با ورودی ۱۸ ولت و یکبار با ورودی ۱۶ ولت
ولتاژهای زیر را در دو حالت فوق گزارش کن
ولتاژ کلکتور
ولتاژ ورودی رگلاتور
ولتاژ خروجی

گویا نکته بسیار مهمی پیدا کردی و داره باورم میشه تحت شرایط خاصی این اتفاق میافته اگه جناب آقای ، zizu zemr. هم مونتاژ کنه مطمئن مطمئن میشم و باید دیتاشیت را بررسی کنم
خیلی زحمت کشیدی ممنونم

سپاس فراوان

مشاهده فایل‌پیوست 156457

آخرین ویرایش:

Poomm

کاربر
2018-06-27
382
1,426
44
تهران

فرمودید همون ترانس ۱۸ ولت کافی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هست
ترانس ۱۸ ولت سه سر ضعیف یا ترانس امپر بالای قدیم چون ترانس قبلی۲۱ و ۱۶ ولت هست
آیا منظور شما با این ترانس ۱۸ ولت کوچک و ترانس ۱۶ ولت بزرگ هست یعنی با این دو تا ترانس که اعلام کردم تست کنم
درمورد منتاژ دوست عزیز که فرمودید عالی میشه ولی جناب اسماعیل هرچند زحمات فراوان کشیدن اگه اجازه بدید از ایشون خواهش کنم که با یک ترانس ۲۰ ولت متناوب البته با قطعات ولوم پنج کیلو و پتانسیومتر کالیبره ۲ کیلو ذکر شده در نقشه یک گزارش اعلام کنند تا موقع ک دوست مون بخاد مناژ کنه طول می کشه و بنده نمیتونم تا ان موقع دوام بیارم بخاطر کنجکاوی فراوان
اگر جناب اسماعیل قطعات رو داشته باشن عالی هست

باتشکر

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

فرمودید همون ترانس ۱۸ ولت کافی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هست
ترانس ۱۸ ولت سه سر ضعیف یا ترانس امپر بالای قدیم چون ترانس قبلی۲۱ و ۱۶ ولت هست
آیا منظور شما با این ترانس ۱۸ ولت کوچک و ترانس ۱۶ ولت بزرگ هست یعنی با این دو تا ترانس که اعلام کردم تست کنم
باتشکر

درود

بله با ترانس ۱۸ ولت ضعیف و ترانس ۱۶ ولت قوی ( بی بار )

سپاس

بالا