پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود فراوان ولتاژ که کمتر هست خطای ولت متر دیجیتال هست که چند میلی ولت در حال بالا و پایین امدن است اگر صبر میکردم مساوی یا با اختلاف اندک میشد متاسفانه ولت متر های آنالوگم میتر های آنها هر دو خراب شده اند ک با آنالوگ اندازه گیری کنم ک خطا نداشته باشد
هیچ گونه باری در هر دو حالت به خروجی تغذیه متصل نیست ولوم جریان تا آخر باز هست ال ای دی کاملا خاموش
قبل اینکه فرمایش فرمایید بدون اپ امپ هم تست کردم همان نتیجه قبل که خروجی با متناوب ۱۶ و ۲۱ بیشتر از ۱۶/۵ ولت نمی شد
در چند پست اعلام کردم که بجای مقاومت ۳۷۰ اهم پتانسیومتر ۵۰۰ اهم نصب کردم با کم کردن پتانسیومتر ولتاژ خروجی با هر دو ولتاژ متناوب ۲۱ ولت و ۱۶ ولت هم خانی داشت و با کم کردن پتانسیومتر ولتاژ بالا می رفت
با ولوم ولتاژ ۵ کیلو
سپاس و تقدیر
درود
اگر خطایی اتفاق افتاده باشه به نکته مهم و خوبی دقت و اشاره کردی و باید اصلاح بشهکه البته بعیده.
و هرچند چشم من تفاوت قرمز و نارنجی را تشخیص نمیده و خطای ۲۷۰ و ۳۷۰ را تقویت میکنه اما بهمین دلیل ضعف چشمم با احتمال زیاد تشخیص مقادیر مقاومت ها و اندازه گیری اهمی را به
دو همراه و همکارم محول کردم اما
با وجود چنین خطایی هم این ولتاژها باورکردنی نیست و باید اشکالی در اندازه گیری داشته باشی
چون با ولتاژ متناوب بالاتر ولتاژ خروجی اندکی کمتر هم شده که محاله
آیا باری به خروجی متصله؟
آیا در ۲۱ ولت ، محدود کننده نیمه فعال نمیشه یعنی لامپ نیمه روشن نیست ( آپ امپ را خارج کنید و ببینید در ۲۱ ولت ولتاژ خروجی بالا نمیره
سپاس
سپاس
درود فراوان ولتاژ که کمتر هست خطای ولت متر دیجیتال هست که چند میلی ولت در حال بالا و پایین امدن است اگر صبر میکردم مساوی یا با اختلاف اندک میشد متاسفانه ولت متر های آنالوگم میتر های آنها هر دو خراب شده اند ک با آنالوگ اندازه گیری کنم ک خطا نداشته باشد
هیچ گونه باری در هر دو حالت به خروجی تغذیه متصل نیست ولوم جریان تا آخر باز هست ال ای دی کاملا خاموش
قبل اینکه فرمایش فرمایید بدون اپ امپ هم تست کردم همان نتیجه قبل که خروجی با متناوب ۱۶ و ۲۱ بیشتر از ۱۶/۵ ولت نمی شد
در چند پست اعلام کردم که بجای مقاومت ۳۷۰ اهم پتانسیومتر ۵۰۰ اهم نصب کردم با کم کردن پتانسیومتر ولتاژ خروجی با هر دو ولتاژ متناوب ۲۱ ولت و ۱۶ ولت هم خانی داشت و با کم کردن پتانسیومتر ولتاژ بالا می رفت
با ولوم ولتاژ ۵ کیلو
سپاس و تقدیر
آخرین ویرایش: