پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
با سلام.
استاد بنده در بیشتر گزارش ها فراموش میکنم ک دقیقا اطلاع بدم فقط سر انگشتی گزارش میدم ک پوزش میخواهم.در مورد گزارش قبلی ک با خط قرمز اصلاح فرمودید باید عرض کنم که دو تا مقاومت ۶۸صدم ده وات هم موازی بود فقط با یک ۳۰۵۵ قابلمهای از آنجا که ترانزیستور ۳۰۵۵ فراوان دارم و باقیمت ناچیز خریداری شده دست دلبازی بخرج میدم و انواع فشار رو بهش وارد کردم.
در مورد تغذیه جدید هرچند دلم نیومد اذیتش کنم ولی ب دلیل کنجکاوی فراوان ولتاژ متناوب ۲۱ ولت بهش دادم و چند ساعتی زیر بار ۲۱وات قرار دادم اخ نگفت .
یک نکته هم عرض کنم تغذیه بنده وقتی ولوم ولتاژ رو کالیبره میکنم که دقیقا صفر ولت باشه ولوم ولتاژ از صفر تا شانزده ولت در دسترس هست با تعویض ولوم ۵ کیلو به ۱۰ کیلو این مشکل هم برطرف شد. سوال از دوستان که منتاژ میکنن دارم که این جور هست یا فقط برای بنده پیش اومده .و این که استاد نظر شما چیه؟
این تصویر هم خالی از لطف نیست برای دوستان ک میخان منتاژ کنن
http://uupload.ir/files/afe3_۲۰۱۹۰۴۲۷_۰۰۵۳۳۴.jpg
سپاس فراوان
درود
اقبال خوب این تغذیه در جلب توجه ۳ تن از علاقمندانی است که پشتکار قابل توجهی دارند و کمک زیادی به تکمیل
و بررسی دقیق این تغذیه کرده و خواهد کرد و بدینوسیله از زحمات علاقمندان گرامی با نام کاربری smaeel , poom ,, و جناب. کمال تشکر را دارم
البته جناب مصمم به مونتاژ هستند اما با توجه به سابقه و پشتکار قابل تحسین و دقتی که از ایشان دارم مطمئنم کمک قابل توجهی در بررسی قابلیت این تغذیه خواهند کرد .
ضمنا با توجه به اینکه در صورت استفاده از مقاومت ۶۸،. و زینر ۲،۲ عبور ۵ آمپر را باور نکردم و بموجب عدم دقت در گزارش جناب poom نظر نادرستی اعلام داشتم چند جمله قرمز پست ۱۵۵ را طی ویرایش اضافه و نظرم را اصلاح کردم.
سپاس
با سلام.
استاد بنده در بیشتر گزارش ها فراموش میکنم ک دقیقا اطلاع بدم فقط سر انگشتی گزارش میدم ک پوزش میخواهم.در مورد گزارش قبلی ک با خط قرمز اصلاح فرمودید باید عرض کنم که دو تا مقاومت ۶۸صدم ده وات هم موازی بود فقط با یک ۳۰۵۵ قابلمهای از آنجا که ترانزیستور ۳۰۵۵ فراوان دارم و باقیمت ناچیز خریداری شده دست دلبازی بخرج میدم و انواع فشار رو بهش وارد کردم.
در مورد تغذیه جدید هرچند دلم نیومد اذیتش کنم ولی ب دلیل کنجکاوی فراوان ولتاژ متناوب ۲۱ ولت بهش دادم و چند ساعتی زیر بار ۲۱وات قرار دادم اخ نگفت .
یک نکته هم عرض کنم تغذیه بنده وقتی ولوم ولتاژ رو کالیبره میکنم که دقیقا صفر ولت باشه ولوم ولتاژ از صفر تا شانزده ولت در دسترس هست با تعویض ولوم ۵ کیلو به ۱۰ کیلو این مشکل هم برطرف شد. سوال از دوستان که منتاژ میکنن دارم که این جور هست یا فقط برای بنده پیش اومده .و این که استاد نظر شما چیه؟
این تصویر هم خالی از لطف نیست برای دوستان ک میخان منتاژ کنن
http://uupload.ir/files/afe3_۲۰۱۹۰۴۲۷_۰۰۵۳۳۴.jpg
سپاس فراوان
آخرین ویرایش: