- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
نحوه تنظیم پتانسیومتر داخلی صفر ولت را مفصلا توضیح دادم
که باید پتانسیومتر دسته دار ولتاژ (v) را حداقل کنید و حالا پتانسیومتر داخلی تنظیم صفر ولت را بچرخانید تا ولتاژ خروجی صفر ولت شود
بعد از این تنظیم نباید به این پتانسیومتر داخلی دست بزنید
اما بنظر میرسه بعد از تنظیم آنرا از تنظیم خارج میکنید و انتظار دارید ولتاژ خروجی تغییری نکنه که طبیعیه تغییر میکنه و اساسا نباید هیچوقت پتانسیومتر داخلی را پس از تنظیم دستکاری کنید .
در تحلیل تغذیه تشریح کردم ازآنجاکه خروجی هر رگلاتوری صفر ولت نمیشه و از ۱،۲ ولت کمتر نمیشه لذا صفر ولت نمیده و لذا وظیفه این پتانسیومتر داخلی اینه که مینیمم ولتاژ خروجی را بقدری کمتر کنه که صفر ولت بشه و بنابرین وظیفه این پتانسیومتر همینه که ولتاژ خروجی را بمقدار لازم کم کنه و اگه کم نکنه کمترین ولتاژ خروجی ۱،۲ ولت است .
اگر متوجه منظور شما نشدم با توضیح شفاف اعلام فرمایید .
سپاس
سلام بر شما
استاد تغذیه دوم رو منتاژ کردم یک مشکل داره البته شاید به نظر بنده مشکل باشه وقتی پتانسیومتر کالیبراسیون رو رو صفر ولت تنظیم میکنم ولتاژ خروجی هم پایین میاد ایا مشکل هست یا نه؟ چند تا از قطعات رو از تغذیه اول برداشتم ک رو اون هم امتحان کنم البته برای پتانسیومتر کالیبراسیون از ۱۰ کیلو استفاده کردم باقی قطعات طبق نقشه هست بجز دیود پل ک از pbu1005 استفاده شده
درود
نحوه تنظیم پتانسیومتر داخلی صفر ولت را مفصلا توضیح دادم
که باید پتانسیومتر دسته دار ولتاژ (v) را حداقل کنید و حالا پتانسیومتر داخلی تنظیم صفر ولت را بچرخانید تا ولتاژ خروجی صفر ولت شود
بعد از این تنظیم نباید به این پتانسیومتر داخلی دست بزنید
اما بنظر میرسه بعد از تنظیم آنرا از تنظیم خارج میکنید و انتظار دارید ولتاژ خروجی تغییری نکنه که طبیعیه تغییر میکنه و اساسا نباید هیچوقت پتانسیومتر داخلی را پس از تنظیم دستکاری کنید .
در تحلیل تغذیه تشریح کردم ازآنجاکه خروجی هر رگلاتوری صفر ولت نمیشه و از ۱،۲ ولت کمتر نمیشه لذا صفر ولت نمیده و لذا وظیفه این پتانسیومتر داخلی اینه که مینیمم ولتاژ خروجی را بقدری کمتر کنه که صفر ولت بشه و بنابرین وظیفه این پتانسیومتر همینه که ولتاژ خروجی را بمقدار لازم کم کنه و اگه کم نکنه کمترین ولتاژ خروجی ۱،۲ ولت است .
اگر متوجه منظور شما نشدم با توضیح شفاف اعلام فرمایید .
سپاس
آخرین ویرایش: